İlişkimizin heyecanı bitti sanki, nasıl tekrar canlandırabilirim?

sevgilimle aram gayet iyiydi ta ki ayrılığın eşiğine gelene kadar.dünyanın en romantik en ince erkeğiydi.hep ona resti çekip ipler bendeyken o ayrılık vakti tam tersi oldu herşey.ben onu kaybetme korkusundan dolayı sıktıkça sıktık her konuşmada beni seviyo musun beni unutma beni ara oluyordu.oysa beni eski şıklığıyla aramamaya başladı.bu beni iyice kemirdi.her seferinde onurunu kaybetmiş onsuz yaşayamayan bir profil çizdim.onla bunu konuştuğumda ben seni tanıdığımda böyle değildin ben senden sıkılmam seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun ama bana o kadar çok değer verip hayatının merkezine koydun ki benim sana eskiden beri gösterdiğim ilgi yetmemeye başladı diyor.ailesiylede görüşüyorum oda benimkiylede.benim tek sıkıntım beni eskisi gibi umursamadığını düşünmem.eskisi kadar çok aramaması.eskisi kadadr jest yapmaması.ilişkimizin heycanı mı bitti diye çok korkuyorum.benle konuşurken arkadaşıyla değilde aşkıyla konuştuğunu hissetsin istiyorum.ıilişkimizi nasıl alevlendirir heycan katar nasıl geri kazanırım ilk günler elbet olmaz ama ilk günki gbi neden olmasın?nasıl yapabilirim yardım edin bana
Güncellemeler
+1 yıl
lütfeeennn:(