Kız arkadaşım ailesi Yüzünden benden Ayrıldı?

Şimdi Bugün akşam konuşuyorduk filan isim cik ti onunda sonra kapattık telefonları yarim saat sonra mesaj attım yanımda amcamla işimiz var diye Ondan sonra bir cevap geldi küfürlü annesi yaziyomus meğer ne biliyim sonra aradı açtım konuşmadım annesi konuştu sonra kız arkadaismim kiz kuzenine sordum ne oldu annesi napti diye kuzenide onlarda kalıyordu tatilde annesinin yanında dedi bana kuzeni ben baya şok oldum sonra benim kız arkadaşım yazdı kuzenin telefonundan çünkü annesi almıştı telefonunu Bitti artık diye şok oldum artık konusmuyucaz filan dedi artık bitti dedi Ben yalvardım yakardim konuşmadı bende dışarıya çıktım basbas bağırdım video çektim gönderdim sonra yazmaya başladı bana eve gir diye kız arkadaşım girdim 03:00 du eve girdiğimde sonra konuşmaya basladik yapamayız artık filan diye Ya ailen ya erkek arkakadaşın demiş annesi artık bitti dedi bende hayır dedim olmaz kendin karar veremezsin dedim 3ay olucakdi artık Yalvar yakar Beni çok seviyor ama ailesini karşınına almamiyo seni seviyorum sevgilim diyo ama Yapamayız diyo Artık bitti dedi bende hayır dedim eğer beni istiyorsan 23 yaşını bekle dedi bende ölene kadar bekliycem sevgilim dedim Bensiz yapabilirmyapabilirmsiisn dedim yapamyapamam dedi beni hayatında istiyormusistiyormusun dedim istiyorum ama sonra dedi Sonra işte ninni lerini filan unutmuyucam filan dedi dedik heryerden sildi mesajları sosyal medya şifrelerini filan değiştirdi iyi geceler iyi geceler diye kapattık konuşmuyoruz artık Napmaliyim Nolur yardımcı olun hiç iyi değilim.: ((
Kız arkadaşım ailesi Yüzünden benden Ayrıldı?