Kadınların kalın sesli erkekleri daha çekici bulduğu ortaya çıktı. Kadınlar, birlikte olacağı erkeğin sesine büyük önem veriyor. Araştırmalara göre; kadınlar, kalın ve sert sesli erkekleri daha çekici buluyor. Kadınlar, bilinçaltında kalın sesli erkeklerin daha üretken ve sağlıklı olduğunu düşünüyor. Ayrıca, kadınların büyük çoğunluğu, fiziksel olarak daha erkeksi yüz hatlarına sahip olanları çekici buluyor.
Ben araştırmayı gerçekçi buldum. Sizce de öyle mi? #Meczup
Güncellemeler
+1 yıl
G.1
Araştırmalara göre; kadınlar, kalın ve sert sesli erkekleri daha çekici buluyor! Peki fiziksel olarak neye önem veriyorlar?
Yukarıda yazılanlara çok itibar etmiyorum. Bayanlar alınmasınlar ama doğruları söylemem gerekiyor. İşte acı gerçek (Türkiyede böyle):Kadınlar sese yakışıklığa hatta göbeğe fiziğe miziğe falan bakmıyorlar" paraya statüye" bakıyorlar. Öz Eleştiri:Kadınları bu hale getirenler yine erkekler büyük oranda... Tabi başka nedenler de var. Sosyal kültürel ekonomik nedenler...
Emin ol ben kadınların çoğunun çoğu zaman ne istediklerini ne anlıyorum nede onların isteklerine inanmıyorum.. Erkek gibi erkek arayan kadın sanki hiç yok gibi.. a para, ya mal, ya makam ya da güç aranıyor erkekte..
Araştırmalar beden dilinin de ses tonununda karşı tarafta en fazla iz bırakanlar arasında yer aldığını söylüyor ki bu çok doğru👍🏻 Ses tonundan pozitif etkilendiğim insan her zaman 1/0 önde başlıyor.
Benim sesim çok kalın değil, diksiyonum düzgün ve sesimi etkileyici kullanıyorum. O yüzden çoğu kız ilk telefon konuşmasında "ses tonun çok çekici" diyor.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Araştırmalara göre; kadınlar, kalın ve sert sesli erkekleri daha çekici buluyor! Peki fiziksel olarak neye önem veriyorlar?
En İyi Cevaplar