- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
5 ayBu değişir. Beli ince ve göğüsleri belirgin kadın daha önde olacaktır. Saçları da gürse... Bakımlı biriyse fark yaratır. Balık etli kadın bu şekilde daha öndedir. Balık etli olup da vücudu güzel değilse, pasaklıysa o zaman spora başlamasında çok büyük fayda vardır. Hem hayatı düzene girmiş olur. Bunun yanında zayıf kadının yüzü daha güzeldir. Kemik yapısı ön plana çıkar. Düzgün bir kalça yapısı varsa, tahta göğüslü değilse, dehşet çekici olabilir. Böyle kadınların sohbeti daha oturaklı olur, asil bir havaları vardır. Sporcu tayfaya gelirsek, karın kası ve g... t odaklı olur. Göğüsler, yağ dokusuyla beraber gider. Slikon yapılsa da yapay durur. Efsane hatunlar yok mu var elbette ama bakıyorsun sesler kalınlaşmış, maskülen, kadınsılık gitmiş, çekmiyor. Kiminin bacakları kısa oluyor, ördek gibi yürüyor v. s. Biraz da yakıştırmak lazım.
Kadını çekici yapan bence muhabbetidir. Vizyonudur. Neşesi, gülümsemesi ve sana yaklaşımıdır. En dandik karı bile çok çekici olabilir bu anlamda.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBu soruları sorunca erkeklerin yorumları okuyarak çok eğleniyorum🤣 şöyle olsun, böyle olsun, elin 18-23 yaşlı, hayat kadınından seks dersi alan bebesi de şöyle dolgulu olsun falan diyor sanki börek, tatlı tarif ediyorlar🤣🤣 Allah hepsine isteklerine göre versin. Ama abla, resimde olan sen isen popo bayağı sağlam😀 ordan artı puan çok var erkek gözüyle bakılan zaman. Güzel, iyi vücut👍🏻
21 Yorumla- 5 ay
he sanki cogu kadin aynisini yapmiyor. uzun olsun, kasli olsun, uzun sacli olsun, guzel cenesi olsun
5 ayBen bazı spor yapan kızların fiziğini beğeniyorum ama bazı kızların fiziğini beğenmiyorum bazı kızlar bilinçsiz mi yapıyor sporu ondan mı vücutlatı öyle bilmiyorum bir kız gördüm sırtı hiç güzel değildi sırtı erkek sırt gibi genişlemiş kolları çirkinleşmiş nasıl desem erkek fiziği gibi olmuş hiç güzel değil yakışmıyor
16 Yorumla- 5 ay
İlaçlıdır o çünkü doğal değildir yani testosteron alıyodur. Onların yüzleri de erkeksi gibi olur hatta bi yerden sonra
- 5 ay
@AfiliYlnzlık valla bilmiyorum ama dediğin gibi bence ben de öyle düşünüyorum
- 5 ay
Erkekler de bile ilaçsız doğal olarak belirli bi yere kadar kas yapabilabiliyor bi yerden sonra ilerleme duruyor öyle kalıyosun. Kadınlar da öyle belirgin kas yapmak çok daha zor o yüzden eğer vücudu kas olarak iyiyse ilaçlıdır, o tip kadınların ilaçtan dolayı yüzleri de bi zaman sonra erkeksileşiyor hatta :)
- 5 ay
@AfiliYlnzlık dediğin doğru olabilir bazı sporcu kadınları görüyorum internette yüz ifadesi erkek yüzü gibi oluyor bu kızın yüzü güzel ama fiziği güzel değil ilerde daha kötü bir görüntü olabilir
- 5 ay
O sporcu için kullanılan şeyler kas yapmak için kullanılan zararlı bence onları kullanmadan spor yapan erkekler bir yere kadar dediğin gibi kaslanabiliyor
- 5 ay
Evet o dediklerin testosteron ilacı basan tipler işte 😂
5 ayBu soru da sitenin demirbaşı oldu artık, sanki fikirleri önemliymiş gibi erkeklere sorulması 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kadın kendini sevdiği vücutta olduktan sonra erkeğin fikrinin ne önemi var
159 Yorumla- 5 ay
Sizin yorumunuzla ilgilenmiyorum ben soruya cevap verdim sadece
- 5 ay
Aynen, önemli değilsin, yazma yani.
- 5 ay
yorumunuzu çok beğendim o yüzden yazmak istedim, bence de insan nasıl mutluysa, en önemlisi o. kendin nasıl beğeniyorsan öyle olursan özgüvenin de tavan yapar diye düşünüyorum.
- 5 ay
+1👍👍👍
- 5 ay
sen oyle san
- 5 ay
Süper cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 🌸 29 yaşında bir diyetisyenim ve İstanbul’da yaşıyorum.
Tatlım bu sorunun tek bir cevabı yok 💕 Erkeklerin zevki de tıpkı bizim gibi çeşit çeşit. Kimi balık etli, yumuşak hatları sever, kimi daha fit ve sportif görünümü çekici bulur. Ama en çekici şey özgüven ve bedeninle barışık olman ✨ Sen kendini iyi hissediyorsan o enerji zaten karşıya geçer. Önemli olan başkası ne seviyor değil, sen kendinle mutlu musun 💗10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
5 ayGenelde balık etli kadınlar ile eğlence yapıyorlar daha sonra fit olan bir kadın ile de evleniyolar evlenince orası burası sarkmasın diye.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 5 ayfark etmez bana
00 Yorumla
5 ayCok acik ve net vucut hatlari ve dolgunluk olarak büyük ölçüde erkekler balık etli kadınları tercih ederler ve çekici bulurlar.
Fit sporcu kadınlar birçok acidan erkegin beklentisini karsilayamaz hem gözsel hemde diger durumlar için.
Her zaman tabiri caizse löp löp diye erkek tabiri vardir ne cok obeze yakin nede cok zayif veya full fit sporcu biri tercih etmezler.
Ben kiz arkadasimda o kücük tatlis göbegi ve ona sarilip dokunmayi seviyorum.
Bu davranis erkekte sahiplenme duygusu besler ve hosuna gider.
00 Yorumla
5 ayHerkesin zevki farklıdır. Balık etli dedikleri hatlı kadınlar. Vücudu kupkuru olmayan ama vücut hatları belli olan zayıflara yanlış olarak balık etli diyorlar. Balık etli biraz fazla kilosu olanlara denilir ama kuru olmayan zayıflara diyorlar artık. Tıpkı koyu renk saçlılara esmer denmesi gibi. Mesela Monica Bellucci kuru değil diye ona balık etli diyemeyiz kadın basbaya zayıf.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBig Mac menü sevende var big king menü sevende var bana sorarsan insanlar kilolarına dikkat etmeli görseli güzelde dursa ilerideki olası hamilelik vs derken olaylar çok çok daha büyük boyutlara gider evet balık et ama ileride balina ette olmamalı
37 Yorumla- 5 ay
Ne alaka şimdi dsjsj
Cevap sahibi5 ay@AttilaMinyonSeven89 valla balık etli ile evlenince anlarsın
- 5 ay
Töbe de ya :(
Cevap sahibi5 ay@AttilaMinyonSeven89 yok DEMEYECEM
- 5 ay
Uyuzsun beee
Cevap sahibi5 ay@AttilaMinyonSeven89 EVET
- 5 ay
Balık etle balina et birbirinden alakasız zaten milletin balık etten anladığı baya obez mesela bu gorseldeki balık et değil baya şişman bir kadın önce bunun farkı önemli.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayKadınları nesneleştirici tutumlardan uzağım ve insanların neyi nasıl sevdikleri oldukça görecelidir. Kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalıdır net.
40 Yorumla Knk balık etli dedikleri kilolu kadınlar değil ki belli ince poposu çıkık kadınlara diyorlar onlarda bilmiyor bir şey çok cahilsiniz ya neyse fit kadın günümüzün güzellik anlayışıdır En sağlıklısı boy-kilo orantısı bence
20 Yorumla
5 ayBana ne erkeklerden ben fit sporcu kadın olma yolundayım
74 Yorumla- 5 ay
👏
- 5 ay
Keşke senin gibi benden olsam nasıl takmıyorsan sen gibi kızlara kaldımı
- Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin neyi çekici bulduğu umrumuzda değil. Spor yapan kadın kendisine değer verdiği için yapıyor.
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayDolgun, kıvrımlı seviyorum. "Fit" derken kastettiğin kemikleri sayılan kaslı vücut ise çekici değil. Memesi, poposu olmalı. Dar bir elbise giydiğinde yakışmalı.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 5 ayBalıgın ayarını cok kacırıyoruz nedense balık etlı dıyoruz montofon cıkıyor karsımıza vucudun her yerı esıt oluyor elle elle bırsey anlamıyoruz :)
00 Yorumla
5 ayFotoğraf olmadan bir şey diyemem ama konu vitrine çıkmış. Vitrindeki soldaki balık etli kadın sağdaki aşırı zayıf kadından çok daha çekici ve seksi bence
00 Yorumla
5 ayErkeklerin çekici bulmasının ne önemi var her türlü kadın güzeldir kimse bir yerlerini yırtmak zorunda değil s1kli hayvanlara kendimi beğendireceğim diye
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Klasik sorular vitrinde ilginç milyon kez soruldu bu soru :)) bence kadın kendini nasıl güzel buluyorsa öyle olmalı ya da nasıl sağlıklı hissediyorsa..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 896 cevap paylaştı. balık etli kadınlar da çekici, ama sporcu tercihim fakat şöyle bişey var, define sevmiyorum dolgun olmalı. fiziksel ve zihinsel olarak güçlü olması aşırı çekici geliyor
00 Yorumla
5 ayNiye erkeklere göre mi şekil vereceksin vücuduna ne severse sevsinler bize ne.
31 Yorumla- 5 ay
Seni severler kesin
- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayBöyle sorular gördükçe erkeklerin bir kriteri olduğuna inanıyorum
22 Yorumla- 5 ay
😄😄😄😄
- 5 ay
Bence pekte inanma derim
Hafif balık etli kum saati fiziği olan kadınlar tercih ederim ama resimdeki sensen senin de maşallahin var dikkatimi çekerdin şüphesiz
00 Yorumlaaslında ben daha çok karakter olarak enerjik ve flörtöz kadınlara ilgi duyuyorum. Yüzü ve karnı çok şişkin olmamalı.
00 YorumlaLafta fit kadınları beğendiklerini söyleseler de içten içe hep balık etli ve dolgun kadınlara yöneliyorlar
01 Yorumla
5 ayErkekler sizi çekici bulmuyorlarsa şükr edin. Zira çekici bulduklarına ya laf atıp taciz ederler ya da tecavüz ederler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı.
5 ayZayıf vücutlu zarif giyimli kadınları seviyorum Ben de Yasemin Özilhan Jessica May gibileri yani
00 Yorumla balık etli dicem de millet balıetliyi obez sanıyor artık.
kadına dokununca eline kas veya kemik değil yumuşaklık gelsin lütfen.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Balık etli kadınlar bana göre bir sıfır öndeler :)
Daha çok hoşuma gidiyor görüntüleri, ilgi çekici geliyor bana...
00 Yorumlabalık etliler daha tatlış oluyorlar nerden bildiğimi sorma
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayYakisiyorsa zayif cekici bulurum
Yakisiyorsa balik etli
Genelde zayif tercihim cikintili kuru olmasin00 Yorumla
5 ayFazla kas kadınsı durmuyor balık etli ve formda olması kadına yakışır.
14 Yorumla- 5 ay
hafif balık güzeldir
- 5 ay
Ben de öyle düşünüyorum ama erkekler bu çok zayıf böyle nasıl desem hani öyle olmayan kadınlarla evleniyor sanki bilmiyorum neden öyle mantıken balık etli seviyorlar gibi geliyor ama bilmiyorum belki de bana mı öyle geliyor acaba
- 5 ay
Ben balık etli hastasıyım
Gizli Üye(36-45)5 ayAhlaklı kadınları...
Fit sporcu olabilir ancak spor salonunda orasını burasını çeken kadınlara uyuz oluyorum.
Sanırsam bu yüzden de spor salonuna gitmiyorum.
10 Yorumla
5 ay1 hafta olmadı bu sorunun prime'da yeralması.. harika çalışıyo site kadrosu..
10 Yorumlakişiye göre değişir, herkesin beğenisi nasıl aynı olsun ki
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
4 ayBu konuda herkesin seçimi farklı o yüzden net bir cevap vermez kimse
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 341 cevap paylaştı. Görselde bulunan soldaki kadın 😄😆Konu tartısmaya kapalı
00 Yorumla
5 aySporcu balik etli kadını çekici buluyorum 😅😀🤣😆😁
00 YorumlaKessinlikle ikisinşn de kendince ayrı güzelliği seksiliği vardır, sen hangi kategoridensin?
00 YorumlaBalık etli kadınlardan hoşlanıyorum. tekliflerine açığım.
00 Yorumla
5 aybenim gibi balik etli dolgun hatları belirgin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
5 aySporcu karı daha iyi yağlı kadınlar hep hastalar
01 Yorumla- 5 ay
Karı ne ya
- Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
5 aySpora eşimle beraber gitmek isterim. Eti önemli değil.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Kuru kemik sevmem ben kadın dediğin balık etli olacak ele avuca gelecek.
00 Yorumla
5 ayZapzayıf kemikleri sayılan sıska Safinaz tipli seveyrum
00 YorumlaNe çok etki ne de çok kaslı ya olduğu gibi olsun veya ortası olsun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Balıketli veya fit olması önemsiz zeki olması daha çekici bence
00 Yorumla
5 ayFit sporcuyu görünce onu balık etliyi görünce onu doğrusu bu 🫢🫢🫢
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
5 ayKadın dediğin zayıf olur. Balık seven yunus ya da bakina alsin
03 Yorumla- 5 ay
Kemiğe it gelir, kurda et lazım
5 ayBalık etkiden kastın balina değilse tabi.. fit deriz ama kaslı olmasın
00 Yorumla
5 ayBu ne kadar saçma bir soru tabiki balık etli şişmanlar değil fit hatunlar 🙂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ikiside güzel olur alet büyükse balık eti de tercih edilir ben oyleolsun isterim
00 Yorumla
5 ayBalık etli tanımlaması bizim ülkemizde yanlış yapıldığı için, fit olmasını tercih ederim doğrusu
00 Yorumla
5 ayBiraz balık etli olması her zaman daha çekicidir erkeklerin gözünde.
00 Yorumla
5 ayBu tek başına bir kriter değil. Görmek lazım.
00 YorumlaErkekler neyi nasıl bulduklarını artık kendileride bilmiyor
07 Yorumla- 5 ay
Siz biliyor musunuz sanki? 😂
- 5 ay
@AfiliYlnzlık valla ben biliyorum bro
- 5 ay
Geneliniz bilmiyo ama sonuç olarak broo.
- 5 ay
öyle san
- 5 ay
Yine önyargılı, genelleyici yaklaşım. Şaşırdım mı? Hayır!
- 5 ay
aslında kızlar nefes alsın yeter diyor ama kabullenmezsiniz
Güzellik & Bakım konusunda 403 cevap paylaştı. Şahsen balık etli kadınlar işin ilginç yanı ise daha hayat dolu oluyorlar.
00 YorumlaFit de olsa balık etlide olsa kadının bedeni sarkar
00 Yorumla
5 ayBalık etli kadın candır. Bi deri bi kemik kadında tutsan tutacak yeri yok yanı
00 Yorumla
5 ayHayat amacı olan, aklını ve kalbini ortaya koyabilen kadın isterse balina olsun alır baş tacı ederim. Diğer türlü boş işler peşinde aşko kuşko şeyler peşinde vizyonsuz kadın isterse kainat güzeli olsun dönüp yüzüne bakmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayvalla ben balik etlilerden hoslaniyorum ama arkadaslarim fit sporculardan yani kisiye gore degisir.
00 Yorumla
5 ayNe kadar popüler kültür etkisiyle ciddi skinny merakı varsa da kadınlarda sıkılıktan ilerisi olan aşırı omuz ve bacak kası çok seksi durmuyor kanımca. Bedeni sıkı olanlar da seviliyor ama yine balık etliler bir tık daha fazla tercih ediliyor
00 Yorumla
5 ayyani spor yapmayan kadından olmaz fit mi diye sorarsan kesinlikle fit ve karakteri önemli çocugum olsa onlarada spor yaptırırım sorduguna göre sporcusun igne önerir misin 23 yaşındayım küçük gösteriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBalık etli 70 kilo sınır... 75 ise kırmızı alarm çizgisi. Daha fazlası obez olur.
10 Yorumla
5 ayBalık etki değilsen güzel değilsin herkeze sevmez fiti ya Off bunu yazarken bile ağlayasım geliyor ya neden herkeze daha iyisini istiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne