sizde görüş sahibisiniz ne guzel goruslerinizden daha sık yararlanmak isterim hanfendicim mümkünse takip etmek isterim sizi 😎😎 (evet evet genc ve güzel bir kadini takip etmeye utanmiyorum evet)😀😀
ya he he,, sen kıllı erkek arkadaş edinirsin artık freedom. biz istemiyoruz. erkek adam şunu yapmaz bunu yapmaz diye saçma sapan algılarla hayatı kendiniz için kolaylaştırmaya çalışyorsunz siz.
ee kadınlardan bakımlı olmasını bekliyorsan öyle olacaksın senden. yok kıllı mıllı bir kadın bana yeter diyorsan,, rahat edersin. o zaman öyle bir kadın seçersn. bu tüm erkekler için geçerli. çifte standartçılığınza bir son vermeli.
Arkadaşıö hergün traş olmaktan bahsediyoruz kafayı mı yedin sen? Kadınların bir kollatında çıkıyo kıl sırtında sadece görünmez tüyler var o kadar ha bacakta var orası ayrı tabi ama erkek dediğin bacak göğüs kıllı olabilir sırtı da kıllıysa afam bapsın ver para o zaman gitain epilasyona
çattık ha. orası artık sana kalmış arkadaş. bize ne nasıl bakımlı olacagındn. önemli olan sen nasıl begeniyorsan karşı cinsini, biz de aynı şekilde begeniyoruz aslında. bunu anlamanız gerek. hiç bir kadın kıllı sevmez. ha 'erkek egemen' ideolojisinin yerittiği 'erkek adam kıllı olur'' gibi şeyleri söyleyen kadınlar yok degl,, ama gerçekte nasıl erkekleri begenirler acaba,, yani nasıl özen bekliyorsan kadından sen de o kadar özeni göterecen kendine, deyip noktalıyorum. iyi günler. ! kolay gelsin.
@turkishKiz ben sana tamamen katılıyorum ama bunu dile getirince hem cinsim tarafindan yalakalik yaptığım iddaa edilecek ve ben kendisine laf anlatamayacağim icin konuya girmek istemedim bence sende uzatma bosver
malabak kıskanclıktan şikayet etmiş yorumları. :D beyine gel (o hemcinselerinin işine gelmiyor da ondan o tip sıfatlar takıyorlar. hangi yüzyılda yaşıyorz,, az kafanızı değiştirin. hala kadından her türlü özeni bekleyenlerr,, ya ben hergün traş mı olacam diyerek tembelliğini,, geri kafalılığını, çifte standartçılığını sergiliyor. daha da kötüsü,, işine gelmiyor diye bakımlı erkekleri aşağılayarak boktan bir karakter sergiliyorlar. )
En İyi Cevaplar