Yani illa başka karılarla mı olmalı, bakir erkek karısını mutlu eder mi ilkini?
2 ay
Yani illa başka karılarla mı olmalı, bakir erkek karısını mutlu eder mi ilkini?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Başkasıyla olması şart değil ki. Ayrıca cinsellik dediğin kişiden kişiye göre değişir. Bakir bir erkek evet daha önce yaşamadığı için belki ilkinde heyecan da yapabilir ama karısıyla bir kaç seferden sonra ve sözlü iletişimle herkes birbirinin ihtiyacına yanıt verebilir. bu zor bişey değil ki. ustalık da gerektirmez.
Senin dedigin şu oluyor bir kız onun bunun altina yatmiş yemedigi kalmamış kızı hiç yapmamış erkek mutlu eder mi demissin birinci böyle kızı bakir erkek karısı yapmaz ikincisi bakir erkek herkes gibi böyle durumlarda ilklerde zaten yapamaz zorlanir üçüncüsü bir kadin kocasiyla mutlu olmak istiyorsa sadece kocasiyla yapacak onun bunun altinda gezmemis gormemis olacak kaldi ki onun bunu altinda gezip de onlardan hepsinden mutlu oldugu anlamina gelmez bu kadinda baslar kadinda biter kadin kendini bilecek bakire kadin da kendini bilmez seksi gec masturbasyondan zevk almasıni bilmeyen kizlar seksten zevk almayi bekliyor çok bekler yine onun bunun altinda gezerek kendini bir sey zanneden kizlar kadinlar var tecrube etmis de gormus gecirmis de hava yapmasi var erkekler gibi
Knk bu tamamen senin ne istediğinle alakalı... Erkegin tecrübesinden ziyade senin ondan ne beklediğin önemli. Görsel bekliyorsan küçük çıkar yükselemezsin gözün doymaz dolayisi ile alt tarafin hic memnun olmaz. Fakat tam tersi sen narin dokunuşlar istiyorsundur görsellik cok önemli degildir senin icin, bu seferde mıki at şeyi kadar olsa da sana narin dokunuşlar yapamadığı icin yine memnun kalmazsın. Umarım faydalı olmuşumdur. Sevgiler
Peki nasil bisi istemeliyim
Birde kücük olanlar hic bir kadini memnun edemiyo mu
Eder ya etmez olur mu? Parmağınla sen kendini memnun edebilirken, parmağının 5 kati kalınlıkta bir şey girse memnun eder tabiki. Dediğim gibi sen maceracı biri değilsen her türlü olur o iş.
😂
Ne oldu 😬
Maceraci degilsin dedin ya acikcasi bende bilmiyom nasil biriyim diye jdjbd
Değilsin demedim, değilsen dedim. Sen beni bi ekle bakim
Edebilir engüzelide o ama kadında bakire olmalı hiç poro izlememiş erotik video izlememiş ise en güzeli ama bu zamanda çok zor ilişkilerin enbük sorunu bu beklenti çok büyük oluyor
edemez. en azından ilk bir kaç seferde değil.
biz size kadın erkek bir değil dediğimizde boşuna k. çımızdan element uydurmuyoruz.
Merhaba
Düz mantık ilerler sadece mutlu eder mi yaşamadan bilemezsin en yeteneklisi içinde geçerli
O bakir erkeğin karısını sen olsan mutlu olur musun? Böyle düşünüp kendin cevapla, sorunu...
Eder neden etmesin erken boşalmsaz ve azcık bilgisi var ise
Bakirim niye böyle diyorsun yaa neden edemeyim niye üzüyorsun beni🥹
Baska kadina gerek yok tek kadin yeter
Uyumlu tutkulu heyecani seven😇🙈
Eder ya niye etmesin ben de öyleyim ama biliyorum en zevk veren şeyleri
Elbette eder zamanla tecrübe kazanır
Dimi
Evet o yüzden sorun yok kendini geliştirir
çok takılmayın böyle şeylere
Ben degil siz erkekler diyoki tecrübesiz
ne olmuş tecrübesizse ikiniz de birbirinizin üzerinde pratik yapacaksınız okuyacaksınız duyacaksınız izleyeceksiniz. konu bunları yapacak kadar cinsellikle barışık mısınız?
Tecrübesiz insan yatakta nasıl mutlu etsin?
Illa pqc mi olsun
Tecrübe ne ya bissürü kariyla mi olsun p*rno yildizi aramiyoz
Zamanla öğrenir ilk basta etmez kesinlikle
acemilik weder
Benim eşim şanslı olucak ben öyleyim..
Zor gibi beceremez bence yaşı kaç
Bilmiyorum çünkü bakirim abla 😂 🙈
Ne ablasi ya
Yav işte lafın gelişi, Ağız alışkanlığı abla idare et 🤗🙏
Yas kac
Açtım, Şimdi görünür yaşım 🤗
Merak ettiğin bişey varsa yazabilirsin bana
Siteye girilmiyodu açıldı şimdi
Evet eder iki taraf birbirini seviyorsa
Nıye etmesin kım engel oluyor
E heralde zaten olması gereken sey budur
Millet tecrübesiz diyo sacmalik
Millet sapikliktan ne diyeceğini bilmiyor oyle kişiler bir kişi ile doymaz sonra da aldatıyor eşim beni diye zirlarlar
Bissürü kizla olmus erkek sadii olmaz dimi
Sadık olamaz bir kere o haramı tatmış deniz suyu gibidir bu içtikçe susar
Onlar saniyoki genclkte yapalim bissürü kiz ariyom 30 da evlendi nasil dayancak 60 a kadar yolu var
Atiyom*
İrade cok önemli bir şey iradesine sahip çıkmayan biri eşine de sadık olamaz sen sakın o hatayı yapma bakır erkek ile evlen
Var mi ki? Nasil inancam yalan söylüyolad
Şahsen cevrem de hiç bakir erkek yok ben bakirim dediğim de bana gülüyorlar hatta bu yüzden
Ama ümitsiz olma bende bakire kiz bulamıyorum ümidimi kaybetmedim bulucam
Elbette eder
2-3 dk mutlu eder: D
Zannetmem
evet
Eder tabi
Olabilir
Buradan cevaplamasam
Neden etmesin ki
ilk zamanlar edemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?