senide o gozle goremeyecegim derken ne demek bana bu fotografi biraz aciklarmisiniz?

Bana vermeyeceksen seninle uğraşamam diyor. Ki sen verecek bir kıza benzemiyorsun diyor. Kapıyı da az açık bırakıyor. "Dersen ki veririm, o zaman değerlendiririm" diyor, kuzum.
Ben hoslandigimi aciklayana kadar cok iyi konusuyordu benimle sohbet ediyordu ondan 5 dkka oncesine kadar. Ne zaman acikladim ondan sonra uzaklasti benden
ben genelde kızlarla egleniyorum senle eglenemem demis sen öyle degilsin sendeki potansiyeli görünce uzak dur benden anlamıs heralde oyle bisey yapmicagnı demis
😢😢😢
kızım niye aglıyon daha iyi iste kullanıp atsa hosuna mı gitcek?
Kendine baglayip gitmesi zoruma gidiyor duygularimla oynamasi
unut knk onu artık hatta aksine iyiken kurtulmusum dee
Yani acikca bana eglencek kiz lazim sevecek kiz degil demis iki gun sonra sevisip ayrilicam uzulursun demis 😏
O yuzden mi benle konusuyormus arkadas gibi
Bunlari dedikten sonra istersen arkadasca konusabiliriz demisti ama
Yalan lan yalan :D Ortam hazırlıyor kamil... Nasıl tepki vereceğini ölçüyor. Puştun niyeti farklı -_-
Okulda felan bidaha yanima gelme uzulursun dedi. Bidaha konusmadik zaten o mesaj atmaz. Ben sana layik degilim dedi beni cok iyimser bir kiz olarak goruyormus uzermis aldatirmis oyle diyor
Bunlar hep laf. Gitme yanına tamam. 2 gün sonra kendi gelecek. İddiaya girebiliriz? =)
Sen ciddimisin ya 😢 Bana bir akil ver lutfen bisrylerden anliyor gibisin iki dkka bizim olayi anlatsamda ne yapmam gerektigini soylesen bana olurmu.
Tabi sıkıntı yok. Ama ben senin yerinde olsam, benden uzak dur, diyen erkeğe bir daha yaklaşmazdım =) Anlat bekliyorum.
Bu benim nstagram hikayeme mesaj atti ordan konustuk felan sonra whatsapa gectik. Cok yakin davraniyordu ne zaman bulusucaz artik diye diye en sonunda bulustuk ertesi gun okuldayken yanima gelmek istedi ben gelme dedim. ondan sonraki gun bulusalim dedi bulustuk cok iyi hos hersey. Telefonumu kurcaladi whatsapda kimlerle konusuyorum onlara bile bakti. İste baya konustuk sonra bir gun cok guzel sohbet ettik ikimizde bitsin istemiyoduk ama ben okula gidincr kesildi o gun cok dalgsin neden boyle dedi bende asigim dedim kime dedi sana dedim şaşirdi. Bana asik olma ben senin gibi kizlari uzerim aldatirim sana layik degilim dedi. Benden olabildigince uzak dur diyor. Uzulen sen olursun drdi iste boyle
Arada baya sey dedi ozet gectim. Ben seni hrp arkadas olarak gordum dedi ama oyle davranmiyordu
Ya demek ki o öylesine bir şey olarak görüyormuş... Sen de öyle aşığım gibi ağır bir giriş yapınca korkmuş. Belki gerçekten de seni üzmek istemiyordur bilemem =) Sanmam. Ama dediğim gibi benden uzak dur diyorsa, durmalısın çok basit.
Duruyorum zaten ama. uzak durmak cok zor oluyor
Mutlaka zor olacaktır. Ki dediğim gibi sen dursan da, o durmayacaktır... Sürekli gel-git'ler bir şeyler... Allah sabır versin =) Zor
Amiin , tesekkur ederim fikirlerini belirttigin icin
Yol yakınken kaç. O gelirse yine kaç... Rica ederim, başarılar =)
O gelmez bence giden gitti 😂
İddiaya giriyor muyuz? :D
Gelmeeez 😂 Ben bundan once mesaj attigimda uzucem seni uzatma mesaj atma dedi bin defa bunu dedikten sinrada geri gelecek kadar gurursuz olmaz heralde
Çok basit bir soru; iddiaya var mısın, yok musun? :D
Varim kanka varim 😂
Tamam girdik, gırgırına :D 1 hafta, en geç 2 hafta içinde sana mesaj atacak. Muhtemelen gecenin bir yarısında ve dramatik bir şey söyleyecek ya da öyle yaklaşacak... Kalbini çalacak, yine. Sen yelkenlerini suya indirdiğin anda da pişman olup kaçacak diyorum! :D
Yaaa agliyicam simdi ne diyorsun 😂 Bu cocuga hep kiziyordum en ufak seyinde yumusuyordum umarim mesaj atmazda oyle tongaya gelmem
Ahah bunlar sadece benim fikirlerim. Doğru çıkacaklar diye bir kaide yok 😊 Ama böyle olacağını düşünüyorum. Umarım haksız çıkarım 😂 Pek olmaz ama neyse 😂😂
Bana yapilirmi bu beee 😥 Efkar seviyemi +1ledigin icin tesekkurler
Dediklerimi yaşarsan, kanma diye akıl veriyorum işte sana =/ Sonucunu bile söylüyorum... Daha ne yapayım? Keşke herkese böyle fikir verecek birileri olsa =) Keşke zamanında birileri de bana akıl verseydi böyle... Hayırlısı rica ederim :D
Ah cok tesekkur ederim 😄 Arkadasin birinin dedigidr aklima yatti , seni begenmedigi icin boyle bir bahane uydurmus olabilir diyor sence olabilir mi bu?
İlk buluşmanın hemen ardından böyle bir tavır takınsa, yüzde yüz haklıdır... Ama sen, aşık oldum, dedikten sonra böyle yapmış. Bu ihtimali bir hayli zayıflatıyor =)
Erkekleri anlamak cok zor 😂
Ahah bir de kadınları anlamayı dene de görelim :D
Kampusde onumden gecti arabayla goz goze geldik biraz ilerleyince geri vites yapti yanima geldi bugun nasilsin dedi gorunce selam vereyim dedi giderken el salladi :D Halbuki kendisi benden uzak diyordu neydi bu sence
İddiayı ben kazandım yani :D Gerçi bu tam benim kast ettiğim gibi olmamış ama =) Diyorum sana... Sürekli böyle gel-git yapacak. Neden soruyorsan, dengesizlik =)
Burdan bisey cikmaz dimi 😢 amaci dengsizlikmi
Çıkacağına inanmıyorum. Amacı değil, nedeni dengesizlik... Aynı şeyleri ben de yaptım. Tabi %100 aynısı olacak diye bir kaide yok... Ama öyle. Önce git uzak dur benden dedim. Ki bunu söylemek çok zordu benim için... Sonra kendim yanaştım, sonra ilk fırsatta pişman olup geri kaçtım... Dengesiz ve tutarsız insanların genel tavrıdır =)
Ama biz boyle hala liseli asiklar gibi davraniyoruz. O el sallayişi gulusu bakisi felan sanki hic bisey olmamis gibiydi 😂 Bide yaninda arkadasi vardi normalde arkadasi varken yaninda tinlamaz kimseyi. Goz goze geldikten sonra gidicekken geri yanima dogru gelmesi falan. Anlamiyorum cok dnegesiz ama bu halini seviyorum galiba
Koca okulda ayni saat ayni saniyede denk gelmemizde ayri ironiydi
Ahah :D Ne diyebilirim ki, umarım haksız çıkarım... Umarım senin durumun bir istisnadır =) Ama bence sen vazgeçmeyi dene... Olursa yine olur. Olmazsa da, erken bırakmış olursun hiç değilse.
Cevap
8Cevap
Çevresindeki kızlar gibi davrancaktı sana. Sen de üzülcektin o yüzden istememiş çünkü sen seviyosun o kızlardan farklı olarakz
Benim iliskilerim gonul eglenmelik olur sevgi olmaz aramizda demisti. Bende seviyordum gercekten ama keske beni sevmeyi deneseydi
diger kizlarla birlikte olabiliyor ama onun gozunde sen namuslu bir kizsin o yollarda isin olmadigini dusunuyo seninle normal arkadasca takilmaya devam eder bu cocuk cunku rahatina duskun belli
Aynen ben takilirim senle arkadasca dedi ama sen beni arkadas olarak goremezsin diyor. Bende mesaj atmadim bidaha vedalasip
aynen sen ondan etkileniyosan arkadasca takilamazsin kendinide yakarsin sonradan sende yanlisa dusersin bosver uzak kalmak senin icin en iyisi
Yani diyor ki; benim amacım seks ama sen kullanılacak biri değilsin. O yüzden benden uzak dur yoksa seni de kullanırım. Bence yol hazırlıyor, bakalım ne tepki vereceksin diye...
Bu konusmadan sonra bidaha konusmadik. Baska mesaj atarmi sence
Yoklukta kalırsa atar ama bence kullanılıp atılmak istemiyorsan bulaşma
Yani benim yolum yolluyla diyor sen onlar gibi olmadığın için sana bulaşmayıp uzak duruyor. Yani onun aklı başında değil aşağıda bilmiyom anlatabildim mi?
Ben hoslandigimi soyleyene kadar benlede baya yakindi konusuyordu sohbet ediyordu. Hoslandim diyincr uzaklasti
Anladim artik uzak durucaz...
Zor ama baska care yok 😊
Seninle seks yapacak ve işi bitince yüzüne bile bakmayacak gibi gözüktü bana
Bunu diyince bidaha mesaj atmadim zaten uzak durdum. Ama dokundu boyle seyler demesi
sevişmelik arıom ciddi bir ilişki aramıom demek istemiş
14 subatta sevgilim yok diye agliyordu erkek degilmi hepsi ayni
hiç bulaşma niyeti bozuk ve bunu açıkca söylmiş
Yani kızlar rahat derken evlenmelik değil yatağa atmalık sende öyle olamayacağın için vazgeç diyo yani basit kızlar evlilik istemeyen
Diğer kızlarla eğleniyor ama seni öyle görmediği için uzak durmak istiyor
Benlede gayet iyi anlasiyordu soh et konusunda , neden oyle goremiyor anlamiyorum
Ama senlede diğer kızlar gibi rahat rahat sarılıp öpüyor muydu birde o var
En fazla el sıkıstık. Sence neden beni oyle goremiyordur
Seni ciddi ve ağırbaşlı bir kız olarak görüyordur diğer kızlardan farklı görüyordur ondan
Dogru soyluyosun sagol canim gervekten
Önemli değil canım
Seni deniyor, açıkca niyetini belli ediyor. Senin ondan hoşlandığını kullanıyor, biraz ağırdan al kendini kolaya kaçırma.
Bu lafi dedikten sonra vedalastim birdaha da mesaj atmadim. Gercekten niyeti omudur sence dindar biri cunku ben sasirdim bu dedigine.
senin ciddi birşeyler peşinde olduğunu düşündüğünü anlıyorum. ama hazır değilmiş sanırım. gününü gün edecekmiş
Gununu gun edip bakire kiz ariyor ama bu arkadas... Namaz kiliyor dindar biride. Ben sasiriyorum dogrusu
Benim amacım eğlenmek öylesine takılmak , cinsellik demiş. Sen öyle bir kız değilsin diyor işte. Sende uzak dur bu mesajdan sonra cevap bile yazma
O mesajdan sonra vedalastim bidaha yazmadim
Üzülme kanka ve herkede aşık olma tanımadan etmeden. Herkes bu çocuk gibi niyetini söylemez
Dedi zaten kendide herkes benim gibi soylemez diye. Ben ilk soylediginde inanmamistim dindar biri aileside muhafazakar. Tanidigim kadariyla bu anlattiginin alakask yoktu halbuki
İnsanları öyle sınıflandırarak tanıyamazsın :) benim ne dindar diye geçinen arkadaşlarım var yapmadıkları yok.
Hani oyle insandan beklemiyorsun. Twitlerinde felan gormustum evlenecegi kisiyi bakire istiyor mesela. Ama Şu an kendi gununu gun etmekle mesgul... Karmasik celiskili seyler
ben inançlıyım ama ibadet etmiyorum ama ibadet edip kendini çok dindar gösteren arkadaşlarımın gerçekte neler karıştırdıklarını da biliyorum :)
zaten karakter olsa yani seni beğenmese falan böyle bir neden bulup ayrılmaz :) kısacası üzülmene gerek yok
Dogru diyosun. Aklindaki kiz imaji farklidir belki bahane uyduruyordur
kanka işte ama böyle bahane olmaz :) böyle bahane üreten biriyle de zaten arkadaş bile olunmaz ;)
O zaman iyiki kurtulmusuum
ama insanları dindar öyle yapman diye sınıflandırman çok yanlış :)
Bidaha siniflandirirken iki defa dusunurum
Şimdi benim top sakalım var namaz da kılmıyorum yılda bir iki kere içerim de ama bir kızın elinden bile tutmadım mesela :) kişilik olarak da kendime güveniyorum. ama bunları beni tanımadan ya da sadece tipe bakan kimse göremez :)
Aynen bu cocuguda tipinden ve anlattiklarindan dolayi saf masum sanmam gibi 😊 Dusunmek lazim
ben sinirim bu durumdan artık lisede , ünivesitede sevgilim oldu 2-3 senedir yok diye yalan atıyorum :D bu zamanda sevgilisi olmayana kötü gözle bakıyorlar
Aynen oyle bir sorunu vardir diye dusunuyorlar bendede oyleydi bir defa sevgilim oldu sadece degisik bakiyorlar onada. Bidahada olmaz sanirim kimseye dayanacak gucun kalmadi
açık açık seks istemiş işte be😂😂😂biz erkeklerin tek zaafı onu yapmayan larda yapıyor gozuyle bakılıyor zaten
Benden istemiyor ama. Bana uzerim seni benden uzak dur dedi kac defa
ya açıkca ver kız diyemiyor sana yanaşırsam fena yaparım diyor la yeter offff içim daraldı bugun hep aşk meşk bune
alın sevgilinizi müzeye götürün 😂😂😂
Platonigim , sevgilim degil. Benim kaderimde zaten hep platonik olmak var bir kere sevgilim oldu lanrt olsun ya. Asik oldugum bir insan beni sevemecekmi hic bir zaman
aman be takma bende yaka yaka kafam bir kaç bilon oldu şimdi takmıyore sende takma plotonikse salla gitsin
Baktigim her sey onu hatirlatiyor. Unutmak kolay olmuyor nasil bosveriyim
bişey diyemem kafanda bitiremediysen başka turlu bitmez siz kızları da ben anlamıyorum
Galiba kafamda bitirmek istemiyorum
ozaman yaşa anılarınla cici kız
Aynen oyle
Cocuk demiski ben cinsel seyler isterim ama sen oyle bir kiz degilsin
yani yiyismelik kız arıyor sende galiba yiyiscek kız değilsin o yüzden istemedi bncede iyi yaptı çünkü bı derecede seni düşünmüş
Disaridan bakinca hic oyle durmuyordu. Hani nefrs alsin diyen tipler varya oyle biri sevgilim yok diye aglar normalde. Acaba ben acildigim icin mi uzaklasti benden
Doner mi sence geri
Sevmedigimle olamiyorum , herkeside sevemiyorum. Uzun zaman sonra birini sevip boyle karsilanmak uzdu
Zorda olsa yapicam umarim
sevişecek karı arıyom sende öyle biri değilsin diyo kısaca
Bam bam diyo yani. Bence buna sevinmelisin😂
Kalbimi parcaladi bu dedikleri. Disaridan boylr biri degildi
Kıyamam ya :( ama çocuk pismiş işte, sen de düzgün bir kızsın diye olmaz diyor Umarım düzgün bir ilişki ister de pişman olurr
Keske en basta bana umit vermeseydi 😢 umarim pisman olur gittigi yol yol degil
At gibi giden it gibi döner o zaman da sen yüz verme👊🏻
Vermicem doktugum gozyaslari bosuna degildi 👍
Helal kıız❤️❤️❤️❤️
sevişcek kız arıyom sen sevişmezsin demiş
eğlenilecek bir kız olmadığını belli etmiş bence.
anlamişsiniz ama bir tik daha fazlasi var
Bir tik daha fazlasi?
uyarıyı aldığın için şanslisin
sen bu çocuktan uzaklaş
Vedalastim bidaha da bulasmadim 2 gundur. Ama kalbimin bir tarafi hep git gor diyor uzaktanda olsa
önce bu pisikolojiden çık haklısın o kızlarla yaşadığını benimle yaşayamazsın zaten o tarz bir adamla benim işim olmaz yolun açık olsun de çekil
Bunu diyemedim keske deseydim
aynen
Sen burda ne dediğini anlamadın mı şimdi
Anladim tabiki ama senide bir gozle goremeyecegim derken neyi kasdetti onu anlamadim
Cinsellik istiyormuş.
cinsellik istiyormuş ucuz kurtuldun
Cinsellik istiyor.
amacı farklı yani
Oha oha
Evet oha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar