Lise son nöbetçiyim. Rehberlik beni çağırdı. Birisini çağırmamı istedi. Gittim bulamadım. Sonra en üst kattaki çocuğun yanına gittim (Benim hoşlandığım çocuğun sınıf arkadaşıydı). Aradığım kişinin ismini söyledim. O bizim sınıfta dedi ve beni sınıfa götürdü (Sağolsun). Yürürken bittim diye düşündüm. Çünkü aramızda olaylar yaşadığım kişinin sınıfına gidiyordum.(Hoşlandığım kişiye açıldım ve bana yalan söyledi. Sonra benim cesaretimi kullanarak başka bir kızka anında sevgili oldu) Nöbetçi çocuk kapıyı açtı. Aradığım kişiye seslendi. Kim çağırıyor beni dedi. Nöbetçi beni gösterdi. Içeri girdim. Rehberlik seni çağırıyor dedim. O da aaa dedi. bir baktım hoşlandığım çocuk eliyle yüzünü kapatıyor, hatta mümkün olsa sıranın altına saklanacaktı.(Neden saklandığını açıklarsanız sevinirim)
Sonra bu nöbetçi çocukla rehberliğe giden çocuk önümde yürüyorlardı. Rehberliğe giden çocuk "Ne kadar da çirkin bir kız" dedi bana. Herkes güzel olduğumu söyler ama bu kişi çirkin olduğumu söyledi. Yüzüm de güzel fiziğim de (övünmek gibi olmasın) neden böyle bir şey demiş olabilir?
Sonra bu nöbetçi çocukla rehberliğe giden çocuk önümde yürüyorlardı. Rehberliğe giden çocuk "Ne kadar da çirkin bir kız" dedi bana. Herkes güzel olduğumu söyler ama bu kişi çirkin olduğumu söyledi. Yüzüm de güzel fiziğim de (övünmek gibi olmasın) neden böyle bir şey demiş olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben azeriyim. Azeri kızlar çirkin olmaz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer