13 yıllık arkadaşım çirkin olduğumu ima etti?

13 yıllık arkadaşım aynı zamanda akraba da sayılıyoruz, baya yakınız tek en yakın arkadaşım diyebilirim, aynı okula gittik her dkmız beraber geçti diyebilirim. birbirimiz hakkında hep iyi düşündüğümüzü düşünüyorum en son 2 yıl önce falan küsmüştük ama normalde neredeyse hiç kavga etmeyiz, güzellik çirkinlik hakkında konuşuyorduk ikimizde gerçekten çirkiniz ama o kadar da değildiriz falan diyorduk, benim sevdiğim 2 fotom vardı onu attım bence o kadar da çirkin değiliz ya yazdım, evet ya o kadar da değiliz abartıyoruz falan demesini beklerken fotoma efekle herkes güzel ya ben de güzelim dedi ben de fotom da efekt yok ki normalde nasılsam öyleyim dedim seni bilmiyorum ama ben kendimi güzel bulmuyorum diyerek konuyu değiştirdi biraz ama açık açık normalde güzel değilsin bu foto efektli olduğu için güzelsin demek değil mi bu? Tamam yakın arkadaş doğruyu söylemeli ama bu da fazla açık değil mi? En son birkaç mesaj yazdı ama geri adım değil yine kendiyle alakalı, ben de görüldü attım o kadar. Size yapılsa ne yapardınız kırılır mıydınız?
13 yıllık arkadaşım çirkin olduğumu ima etti?