Tanımadığın bir kızla tanışmak büyük heyecan verici bir olay. Hele ki kızla hiçbir muhabbetin yoksa eyvah eyvah! Tamam, sakinleş :D yaratıcı tanışma cümleleri karşında!
En İyi Tanışma Cümlesi Nedir?

ilk tanışma cümleleri Bir kızla tanışmada ilk cümlenin elbette önemi var ancak asıl önemli olan tavır ve davranışların. Bir kızla tanışırken kendine güven, kendinden emin bir şekilde hareket et. Ama bu davranışın ukalalığa geçmesin.
Önce bir "Merhaba" de, sonrasında açıkça amacını ifade et ve bir kahve teklif et. "Sizi gördüm ve tanışmak istedim. Siz de isterseniz benle bir kahve içer misiniz?" Bence bu cümle lafı dolandırmadan direk sonuca yönelik bir adım. :)
Sosyal Medya Tanışma Cümleleri Nelerdir?
İşte asıl sıkıntılı mecra burası, sosyal medya. Sosyal medyada kadınlara birçok insan yazıyor ve maalesef bazısının amacı biraz çirkin. Onca erkek arasından dikkat çekmek büyük bir mesele.
Bu nedenle "Merhaba" gibi klasik bir başlangıç onlarca mesaj içerisinde yok olup gidecektir. Bunun için farklı bir taktik uygulayıp şaşırtmalısın. Örneğin Elraenn'in limon taktiği bu konuda efsanedir. Videoyu buraya bırakıyorum:
https://www.youtube.com/embed/cptENDl13eABir Kızla Mesajlaşma Nasıl Başlatılır?
Yukarıdaki videodaki gibi kızı şaşırtman lazım. Kızın ilgisini çekmen lazım. Kız senin mesajını ilginç bulup etkileşime geçmeli. Mesajına döndükten sonra konu tamamen sende. Kızı korkutmadan amacını açıla ve yürü.
İlk başta sorularınla onu korkutma. Zamanla zaten onu tanıyacaksın. Konuşacak konuları hemen tüketme. Anlattığı şeyleri dinle, karşılık ver, söylediklerine eşlik et, fikirlerini paylaş. Sadece dinleyerek bir yere varamazsın.
Bir kızla ilk tanışma cümleleri bu şekilde. Şimdiden kolay gelsin. 😇
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
az kaldı ben bir cep kitap çıkartıcam delikanlı onu alır oradan okur muhabbette takılırsın..
ah be güzel evladım, desek ne yapıcan muska yazar gibi hepsini yazıp ders kopyası gibi cebine saklayacaksın da sonra da kıza mı sıralayacaksın ? ya da sözlü mü yavrum bu?
biraz okumak, biraz düşünmek, biraz güven çok ta saygı kat suya, iç yavaş yavaş !
bak nasıl da gidip konuşuyorsun rahat rahat..
hep işin kolayı her işin kolayı ahhhh ahhh bilmem ki sizi ne yapmalı:)63 Yorumla- +1 yıl
tabi uğraşan taraf hep biz erkekler olduğu için size söylemesi kolay
merhaba tanışabilirmiyiz dedikten sonra eğer kızda istiyosa cevp veip böylece konuşmuş tanışmış olursunuz
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Gayet sıradan ve normal bir hal içerisinde başlayan konuşmaların başarıya ulaşması daha basit oluyor gibi. Önceden hazırlanılan planlanan kelimeler hareketler o anda boka bağlıyor. Yani kafanızda çok güzel görünen bir cümle işbu eyleme gelince sizi komik duruma düşürebilir.
Sadece bir kere bu hataya düştüm bir daha yapmayacağıma eminim. Cümleyi buraya yazmak istemezdim ama en azından diğer arkadaşlar böyle bir hataya düşmesinler diyerekten yazıyorum :D
Cümle: Bir iki giriş cümlesinden sonra ''Sizin yanınızda çayı şekersiz içerim'' di :D Kızı bir daha görmedim, hiç iyi bir etki bırakmadı demekki belkide o kızda böyle bir etki bıraktı diyip kendimi avutmak isterim ama durum ortada sanırım.
En akıllıcası kızı anlamaya çalışıp, anladıklarınız üzerinden hafif espirili ve kasmayan muhabbete girmek bence.90 Yorumla
İşini şansa bırakma önce biraz gözlerinin içine bak dikkatini çektiğinde senle ilgilenmiyorsa( sık sık bakmasından bahsediyorum tabiki bu yüzünü buruşturmuş bir şekilde olmasın.) yanına bile yaklaşma fakat o da sık sık bakmaya başladıysa hoşuna gitmişsindir. Ondan sonra klasik şeyler iyidir merhaba falan olabilir. Ama Bu kızlar öyle canlılılar ki sana aşık bile olsa basit kız görmesin beni diye senden hoşlansa bile tersleyebilir. Işığı gördüysen ısrar iyidir. Tepki sertse arkanı dön tanımıyormuş gibi yap ve uzaklaş.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bir soru veya konu üzerinden gidilir. O şekilde bir tanışma ortamı sağlanması gerekir ama hiç bağlantınızın olmadığı veya hiç tanımadığınız birinin yanına tanışmak için gittiğiniz zaman çok mesafeli ve soğuk karşılanırsınız genelde. O yüzden bir ortam vasıtasıyla tanışmak daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla Eğer yeni tanımadığın biri ise "selam ben (ismini)" yazarak bir mesaj yazabilirsin. Sana vereceği cevaba göre hareket edersin.
Tanıdığın biri ise "merhaba" yazıp nasıl olup olmadığını sorabilirsin..
00 YorumlaSelam!
Yeni biriyle tanışmak her zaman daha heyecanlı olmuştur. Özellikle tanışacağın kişi kadınsa bu durum daha da heyecan verici olur. :)

Kızlarla İlk Tanışma Cümlesi Ne Olmalı?
Kızlarla ilk tanışma cümlesi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta samimiyet ve doğallıktır. İlk izlenimin önemli olduğunu unutmadan, klişe ve yapmacık ifadelerden kaçınmalısınız. "Merhaba, burada birini tanımıyorum ama seninle tanışmak isterim" gibi basit ve dürüst bir cümle iyi bir başlangıç olabilir. Komik bir cümle kullanmak, eğer doğal ve yerindeyse, buzları eritmek için harika bir yol olabilir. İlk tanışma cümlesi, karşınızdaki kişiye saygılı ve nazik bir şekilde yaklaşmanızı sağlamalı, böylece sohbetin devamı için olumlu bir zemin hazırlamalıdır.
İlk tanışma cümlesi neden önemlidir?
İlk tanışma cümlesi, karşınızdaki kişi üzerinde bıraktığınız ilk izlenimi belirler ve bu nedenle oldukça önemlidir.
Doğru bir cümle, samimi ve doğal bir başlangıç yapmanızı sağlar. İlk izlenim, ilişkilerin gidişatını büyük ölçüde etkileyebilir, bu yüzden klişe veya yapmacık ifadelerden kaçınarak, içten ve dürüst olmanız gerekir. İlk tanışma cümlesi, karşınızdaki kişiye saygı ve ilgi gösterdiğinizi ifade eder ve sohbetin devamı için sağlam bir temel oluşturur. Etkili bir başlangıç yapmak, karşılıklı güven ve rahatlık ortamı yaratmanıza yardımcı olur, böylece olumlu bir iletişim başlatırsınız.
Kızlarla tanışırken kullanılabilecek en iyi cümle nedir?
Kızlarla tanışırken kullanılabilecek en iyi cümle, samimi ve doğal olanıdır. "Merhaba, burada kimseyi tanımıyorum ama seninle tanışmak isterim" gibi basit ve dürüst bir cümle iyi bir başlangıç olabilir.
Önemli olan, klişe ve yapmacık ifadelerden kaçınarak karşınızdaki kişiye saygı ve ilgi gösterdiğinizi hissettirmektir. Komik bir cümle, eğer doğal ve yerindeyse, buzları eritmek için harika bir yol olabilir. Ayrıca, ortam ve duruma uygun bir cümle seçmek, karşınızdaki kişinin rahatlamasını sağlar ve sohbetin devamı için olumlu bir zemin hazırlar. Doğallık ve samimiyet her zaman en etkili yoldur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genel: "Merhaba, ben [Adın]. Burada seni daha önce görmemiştim, yeni misin?"
Ortama Göre:(Kütüphanede) "Sessiz bir yer arıyordum, umarım rahatsız etmem. Bu kitabı okudun mu?"
(Konserde) "Bu grup harika! Müzik zevkini beğendim."
İlgi Göster:
(Bir şey okuyorsa) "O kitabı ben de okudum, ne düşünüyorsun?"
(Bir şeye bakıyorsa) "Bu [Baktığı şey ne ise ] çok ilginç görünüyor, ne düşünüyorsun?"
Unutma: En önemlisi rahat olmak ve sohbeti doğal akışına bırakmak. Kendin ol, kıza ilgi göster ve sohbeti devam ettirmeye çalış.00 Yorumla
+1 yılÇok şaşalı ya da süslü ve zengin cümleler kurmak, karşı tarafa samimiyetsiz ve laubali gelebilir.. Daha önce tanıdığın biriyse işin daha kolay demektir.. Çünkü bir şekilde yazacak bir bahanen olur.. eğer ilk defa konuşacaksanız; Klasik bir selam, merhaba yazarak girizgah yapabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle tanışma amaçlı yazılan mesajları ciddiye alamıyorum bence samimi gelmiyor, öyle değil de gerçekten bir konuda sohbete direk girerek tanışmak daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk tanışma 2. 3. 10. tanışma olmaz 1 kere tanışırsın zaten
merhaba nasılsınız yeterli.
kızların seninle tanışması için
araba, takım elbise, yakışıklı olmak ya da olmamak ( bu pek sorun değil gibi)
ondan uzun boylu olmak
ondan iyi bir kariyer sahibi olmak vs.
zaten bunlardan biri yoksa çenen çalışmalı yoksa kızların bir tarafları kalkar.
türk kızları için geçerlidir bu kurallar.43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGereksiz polemiklere girmek istemediğimden gizliyim. Kızların dırdırlarıyla uğraşmak istemiyorum.
Öcü değil o kadın. Genede cümle kurmaya çekiniyosan git sana çarpmasını sağla. Ahh kolum falan de. Rol yaptığını anlarsa güler. Anlamazsa incindiğini sanır acır. Rol yaptığını anlarsa tıbbi müdahaleye ihtiyacım var de. Gene güler. Muhabbeti devam ettirmek içinde onu druma dahil edecek bir kaç esprili soru sor. İyi bir espri tarzına sahipsen daha hızlı tanışırsın. Kendine çarptıramıcak durumdaysan git sen çarp. Yavaş ol ama öldürme :D Sonra yukarıdaki işlemin tersini yap. :D :D :D Ben sert görünümlü birkaç kızda denedim olmuştu. Umarım sende de olur.
00 Yorumla+ meraba
- merhaba
+ size bakıp bakıp gözgeze geldigimiz anları durduramadıgım için
- ...
+ en azından tanışıp bir dahakine gözlerinize bakarken zamanı durdurma telaşım olmaz
- x ben
+ bende y
(memnun oldum faslı)
+ neyse sagol alıştırma yapıodum iyi günler :)))20 Yorumla+selam daha önce hiç karşılaştık mı
+karşılaşmamız imkansız çünkü ben böyle bir güzelliği unutmam
-uff snne be slk .s.s61 Yorumla1. Önce masada veya oturduğu yerde yere bakarak birşey nerde bu ya diyerek ararcasına dolaşılır.
2. Bir süre sonra kız ne arıyorsunuz acaba diye sorar.
3. Sizinle tanışmak için bahane arıyorum diyerek olaya girilir. :D20 Yorumla
+1 yılİlk tanışma cümlesi samimi ve içten olmalı. Örneğin, "Merhaba, adım [senin adın]. Seninle tanışmak güzel olurdu." Karşındaki kişiyle doğal bir sohbet başlatmak için nazik ve samimi bir yaklaşım sergilemek önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılSelam :)
Naber?
Bu gerçekten sen misin?
Eğer bu sensen çok güzelsin.
Ben pilotum.
Afedersiniz iyi günler.
Bişey sorabilir miyim?
Offf bebek gibi.
Bunları söyle hemen tav oluyorlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltelefon numaramı kaybettim seninkini ödünç alabilir miyim? :D
26 Yorumla- +1 yıl
süper:)
- +1 yıl
sağol :D
- +1 yıl
bende gayet güzel :D ama başına sayın bağyan hanımefendi diye de ekleyin. sayın bağyan hanımefendi telefon numaramı kaybettim seninkini ödünç alabilir miyim? :D
- +1 yıl
hanımefendi telefon numaramı kaybettim seninkini ... :D o baştaki hanımefendiyi sildin :D
- +1 yıl
:D :D :D artık hanım efendi hanımefendi değildir :D şrakk! :D
şu anda gördüğüm şeye inanmış olmamama rağmen yanınıza geldim ve gerçek olduğu hakkında hala şüphelerim var bir cimciklerseniz.. :)) cimciklerse kız senndir :)))
10 Yorumlabugün havuz başında oturan bir kıza yaklaştım 'naber dedim' oda 'belanımı arıyorsun' diye sordu bende 'şansıma ne çıkarsa' dedim 'salak' dedi gitti yarın aynı havuza bidaha gidecem eğer gelirse benimdir :)
30 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi konuş be dostum :D Selam diyerek başla mesela :D Ben hep "Selam ^^" yazarım sonra allah ne verdiyse konuşurum :D Sende öyle yap :D
10 Yorumla
+1 yılöyle birşey demelisinki içinde soru barındırmıycak muhabete girene kadar.cunku her sorunun cevabı net.. ooffff sanane be salak... hatta konusturmaya fırsat werme öyle baksın alık alık baktıkca alısır sora o mubabete girer :d
00 Yorumla
+1 yılArtık o kadar güvenimiz kırıldı ki hiçbir tanışma cümlesi bize samimi gelmiyor
00 Yorumladuruma göre çok değişken bir soru,ama sözlerinle başka bir şey derken tavırların seni beğendim demeli.
00 Yorumla
+1 yılAylık 10 000 dollar maaşım var. Naber güzel kız
92 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu gözlemle ona göre konuya gir. Mesela bir grup tişörtü giyiyorsa öyle başlayabilirsin. Ama direk merhaba tanışabilir miyiz dersen s*lak der geçer.
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba.Memelerin cok büyük,sevişelimmi ? desem?
Cevap sahibi+1 yılo da olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bir KIZ ağlıyorsa, yanına yaklaş arkadaşca saçlarını okşa, gözlerine bak ve deki ; "Ne ağlıyon la sümüklü?" en kıymetlisi olu verirsin :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevişenler dayak yemıyor paşam bişecik olmaz yol uzun devam :)
göz göze gelmeye çalış "ne baktın" de biraz seviyeli bir şekilde sonra bakmadım falan der ordan yol alırsın.
00 Yorumla
+1 yılŞunu soyleyeyım hıcbır ınsan kadın erkek cisnsiyet farketmeksizin dikkatini çekmediğin surece seninle iletişim baslatmaz. İlk önce dikkat cekmelisin daha sonra tanısmalısın
00 YorumlaMerhaba desen yeter
00 Yorumla
+1 yılBana göre bir ortamda kızla tanışmak daha garantili. Eğer bir şeyler içebileceğin bir yerde isen ve kızı beğendiysen ona bir şey ısmarla. yanına katil sohbet kur.
00 Yorumla
+1 yılÖnce yanlışlıkla çap sonra özür dile bir şeyiniz var mı falan filan işte son çay içmeye davet et özür mahiyetinde anlarsın ya. Zaten sonrası çorap söküğü gibi gelir.
00 Yorumla
+1 yıltanışabilir miyiz korkmayın ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba ismim... Sizin? Tanıştıgıma memnun oldum(kibarlıktan öl)
02 Yorumla- +1 yıl
+Merhaba ismim... Sizin?
-Üff snane be slk şey .s.s
Ülkemizde KEZBAN dan çok ne var?
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur arkadaşım bu ülkede herkesinden havasından geçilmiyor kezbanda diyebilirdin tabi apaçisi krosu maçosu serserisi hepsi oldugu kimse kimseyle tanışmaya yeltenmesin
+1 yılya yarım saattir testere geçiyo resmen üzerimden.meğerse beni kesiyomuşunuz kızlar ne iş ;)
00 Yorumla
+1 yılRuh ikizini ariyormusun duydum geldim dersin olur biter. :) O da ise yaramaz terslerse sende onda maydonoz dersin guler ve sendedir. :). :)
00 Yorumla
+1 yılmerhaba.. birini bekliyosunuz ama gelmicek sanırım.. neden? çünkü böyle bir güzellik bunca zaman bekletilmez... vasat saylır ama idare eder ;)
00 Yorumla
+1 yılmeraba sen bir arkadaşıma çok benziyosun bu arada adın neydi ? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli basmakalıp cümleler yerine spontane gelişmesi çok daha güzel ve kıymetlidir..
00 YorumlaMerhaba, ismim X. Tanışabilir miyiz. Net ve kesin.
00 YorumlaLa bebe sevgili olakmı bunu diyen arkadaslarimda var :)
00 Yorumla
+1 yılselam de ayaktan tepeye süz sıkıştır onu psikolojik olarak sonrada ne dersen de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk Görüşte Aşk'a İnanaırmısınız .. Şu kapıdan tkerar Gireyim mi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. selam canım ben senin amcanım diye gir olaya
21 Yorumla- +1 yıl
puhahaha :D amcacım deyip sarılırsa boynuna napcaz
Selamün aleyküm güzellik. :D
21 Yorumla
+1 yılYani nasılsınız falan gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kaldım diye telaş ettim, merhaba :) gibi
00 Yorumla
+1 yıltıp okuyosa naber cerrahım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ya öğretmenlik yapıyorsa 😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. merhaba bağyan sizi kesiyorum iki saattir.
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba bağyan.birlikte yürüyebilürmüyük? nasıl mesela :) bunu demişler bir arkadaşıma :D
bence espirili doğal bir şekilde :)
00 Yorumlabi hi bile demedi demesin de :D önce hi de :D
01 YorumlaRahmetli babaanneme çok benziyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl" naber yavrum" olabilir
00 YorumlaMerhaba. ben çılgın çocuk iso.
00 Yorumla
+1 yılmeraba nasılsın tatlı çocuk :D
00 Yorumla
+1 yılBir tur binebilirmiyim...
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Merhaba :)
00 Yorumla"Tanışabilir miyiz?" haricinde herhangi bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam bebekk kap anahtarı sür arabayı :p
01 Yorumla
+1 yılBenimle bir elmanın iki yarısı olur musun :D
01 Yorumla- +1 yıl
HİÇ İŞE YARAMIYOR MALESEF :))
+1 yılmerhaba nasılsın nasıl gidiyor ?
00 Yorumla
+1 yılbu sırrımı paylşırsam rakıp sayım artar :P sölemem
10 Yorumla
+1 yılmemen çok güzelmiş
52 Yorumla- +1 yıl
kanka kızlar dürüst erkeklerden hoşlanır.sıkıla sıkıla muhabbeti açmayı çalışmaktansa çok seksisin versene bikere demek daha iyi.En azndan netsin
laubali görünmede ne diyorsan de
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne