Soru biraz uzun lütfen okuyun. Nişanlımdan Ayrıldım Çok Mutluyum Allah'a Şükürler Olsun Ki Bitti. Sizce Doğru Olanı Mı Yapmışım?

Arkadaşlar 3 senelik bir kız arkadaşım vardı. İlişkimiz çok güzel gidiyordu her şey rüya gibiydi. Sonra ben ona evlilik teklif ettim kabul etti. Aileler tanıştı kızı istedik verdiler nişanlandık. Ancak tüm sıkıntılar nişanlandıktan sonra başladı. Aşırı derecede bir kıskançlık başladı. Beni sürekli görüntülü arıyordu. Dışarı çıktığımda görüntülü arıyordu. Tuvalette olduğumda 5 dakika içinde 10 kere arıyordu. Direk ilk sorduğu soru neredesin oluyordu. İyice hastalık yaptı. Spora gittiğimde salonda kaç kız var onu soruyordu. Salondaki tüm kızları inceliyordu. Dışarı çıtığımız zaman bana bildiğin yapışıyordu. Giydiğim jin ler bana tam oturur ona bile karışıyordu. Vücut hatların çok belli oluyor diye. En sonunda artık dayanamadım ve bitirdim ağlaya ağlaya kapattı telefonu kendimi üzgün hissediyorum yanlışmı yaptım sizce. Ben ayrıldığım için çok mutluyum ama o çok mutsuz ne yapmalı yardımcı olun.
Soru biraz uzun lütfen okuyun. Nişanlımdan Ayrıldım Çok Mutluyum Allah'a Şükürler Olsun Ki Bitti. Sizce Doğru Olanı Mı Yapmışım?