Açılıp açılmama konusunda kararsızlık?

Arkadaşlar Üniversitede vize haftasonda gece okulda ders çalışırken bir kızla tanıştık gece saat 2 de konuşmaya başladık ve saat 6 ya kadar sohbet ettik sonra saat 9 da sınavı olduğu için uyumaya gitti ben tabi çoktan kıza hayran olmuştum daha sonra sevgilisi olduğunu ama yeni ayrıldığını öğrendim sonra birkaç kez barışıp tekrar ayrıldılar tabi ben hep bekledim her zaman onun yanında oldum ama asla aralarını bozmaya çalışmadım tam tersi mutlu olması için ona yardım ettim aralarını düzeltebileceği birşeyler söyledim sonra 14 şubatta ona bir kutu verdim içinde kalpli kağıtlar ve çikolatalar olan bir kutu öylesine arkadaş olarak yani ben ona kanka diye hitap ediyordum (ağızdan çıkan o gönül tabiki farklı birşey der:)) ancak son bir kaç gündür konuşmuyorlardı o çocukla ve bana bu akşam bana birdaha asla onunla olmayacağını söyledi bende bu durumda tabiki ne yapacağım konusunda kararsız kaldım sizce ona gidip en başından beri duygularımın farklı olduğunu söylesemmi ona ben kafamda birşeyler olduğunu ama net olmadığımı söyledim kime karşı bu filan dedi yok kafamda netleştirip öyle söyleyeceğim sonra herkes duyunca olmuyor filan diyerek geçiştirdim evet lütfen taktik.
Açılıp açılmama konusunda kararsızlık?