Açılmak istoyorum?

19 yasindayim yaklasik 6 senedir kapaliyim aile baskisiyla kapandim. Son 2 senedir acilmak istiyorum
Kapali olmak gercekten istemiyorum
Ve testturun adini da karalatmak istemiyorum hem gyiim tarzim olsun hem yaptiklarim
En sonunda baskıcı aileme soyledim
Annem cok tepki verdi babam ilk once sakin karsiladi zaten kapali da degildin falan dedi babami hallettigimi dusunmustum. Sabah disari cikarlen salimi baglamadan cikiyordum annem durdurdu hemen babam aradi bagirdi cagirdi nedenini falan sordu kendimi begenmedigimi soyledim. Bu sefer erkekler icin aciliyosun vs dedi. Sonra sinirlendim kapattim telefonu. annem asla hakkimi helal etmem analik hakkim haram olur dedi evlatliktan red ederim dedi.
O gun vazgeçtim hani cok uzuldum anneme
Sonra abimle kknustum abim senin kararin ama ben asla senden yana degilim dedi acilmani istemem dedi ama bu sene dusunme bunlari dedi sene sonu dusunur karar verirsin, universite sinavina calis bos seyler dusunme dedi ben de rafa kaldirdim. Su an ailemle aram cok iyi ama sene sonu ne halt yicem acilcam net kararim ama ya beni reddederlerse kahrolurum. Ve akrabalarin tepkisi asiri olacak annemi daha cok uzceklwr ben uzulmem onlar umrumda degil.
Ne yapmaliyim?
Bir de hazirandan sonra dugunler var memleketde orada kapali gitcem akrabalarin tepkisine maruz kalmak istemiyorum. ben kalirim da annemi cok uzerlwr. O yuzden tekrar İstanbul'a dondugumuzdw acilcam. ne yapcam bana fikir verin?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Açılmak istoyorum?