Erkekleri büyüleyen davranışlar! Erkekler kimi zaman şirin, kimi zaman seksi, kimi zaman çılgın veya uyumlu davranış sergileyen kadınlara hayranlık beslermiş. Araştırmacılar diyor ki: Bahaneye gerek duymadan sadece aklınızdan geçtiği için telefon etmeniz, kendi içlerinde itiraf edemeseler bile erkekler için etkileyiciymiş.. Bu, onu düşündüğünüzü belli edecek özgüvene ve samimiyete sahip olduğunuz anlamına gelir. Hem zeki, çılgın, seksi ve şirin olan bir kadın var mıdır diye sorarsanız? Neden olmasın diyorum. Vardır elbet.
Dürüst olması güvenilir olması gibi davranışlar ilişki sırasında aranan özelliklerdir. Sorduğun sorudan anladığım kadarıyla ilk intibadan bahsediyorsun. Buna göre; bir kadında etkileyici en önemli özellik giyimi ve giyimini üstünde nasıl taşıdığıdır. İkinci özellik sohbeti ilk sohbette o sıcaklığı verdi verdi vermedi gitti. Gizemli ve akılcı davranması kendi iç dünyasını merak ettirmesi önemli bir etken olurdu. El hareketleri, jest ve mimikler ise bir kadını tamam eden bir diğer unsur. Baktığında o eller boynuma dolansa o bakışlar gözlerime kenetlense ve işte o aradığım tebessüm yüzümü aydınlatsa dedirtmeli. İşte tam olarak bu.
İçten samimi oluşu güven, sadakat , bağlılık, enerjik sempatik, yerine göre nerde nasıl haraket edeceğini bilen ayaklarının üzerinde duran uyumlu aynı zamanda ideal bir eş olacak kadın isterler... :) aynı değerler karşı tarafdada olması gerekiyorki bir elmanın iki yarısı olsunlar:)
Erkekler, yeri ve zamanında yapılan şirinliklere, seksiliye, çılgınlık ve uyumluluğa bayılırlar elbet 😊 bir de zeki oldu mu deme gitsin 😂 bunların hepsini taşıyan bayanlar da oldukça az değil bence.
dürüst olması. numara yapmadan sevmesi.10 kişiyle konuşmaması o olmasa bu olur dememesi mesela? ALLAH korkusu olması ALLAH ın yarattığı böyle güzel bir kul olması gibisi yox sonra herkezin ruh eşini nasip etsin ALLAH geç olmadan yeri dolmadan 😞😢
para ve ibadetin kimde olduğu bilinmez fakat ben elimi tutan kimseyi yarı yolda bırakmadım o bıraktı ben ise birdaha tutmadım dürüst olmadıkları için hepsi kaybetti belkide kazandılar her gidenin arkasından ağlayarak boşuna umut ettim. ve zaman kaybettim. herkezin ALLAH korkusu farklı farklı benimkisi ise dürüstlük. sadakat. ve adam gibi sevmek ile ilişkili desem Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ozmn bende sizinle tanışmak isterim ALLAH korkusu olan bir kişi ile hayırlara vesile olacağımı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. Ali. tkn. faceden veya instgramdan isteğinizi bekliyorum. ALLAH a emanet ol.
@hellomisS Dedeliğin yaşamla alakası ne onu anlamadım? Hala ilk okul okuma kitabında ki dedeliğe mi takılı kaldın? İnsan hissettiği gibi ve hissettiği yaşta ki gibi yaşar bunu sakın unutma.. Ben miadı dolmuş bir araba değilim, sağlıklı yaşamını süren bir bireyim kimlik yaşı ile insan hayatını ve yaşamını değerlendirmeyelim.
Senin yapmayı sevdiğin hataları onun yapmayacağından emin olacak kadar ona güvenmek her hatanı bildiği halde seni sırf sevdiği için aptal gibi seninle devam etmesi, gerçek sevdiğini bildiğin için seni ondan başka kimsenin kabul etmeteceğini bilmesi
@ŞiirKonuşanAdam0 kaba yazmışım ama öyle. hergün tecavüz haberleri görüyoruz. bebeklere bile. erkek çocuklarına bile... cansız mankenlere damacanalara hayvanlara bile. tabiki her erkekte bu karaktersizlik yoktur ama geneli böyle hani
Biliyorum ve merak etme, insanın kendi cinsinden tiksinesi geliyor. Bunlardan sadece sen rahatsız değilsin ya da kadınlarımız rahatsız değil. Aydın, görmüş geçirmiş, iyi aile eğitimi almış erkekler de en az sizin kadar rahatsız.
Tespitlerin çok doğru😄Tespitlerine ek olarak bana göre en etkileyici şeyler dürüstlük ve sadakat. Bunlar kesinlikle olduktan sonra tespitlerin ve diğer genel şeyler az boz olsada olur😅
kasmadan muhabbet etsin mükemmel olmaya çalışmasın kendine baksın onu boğmadan ilgi göstersin her zaman erkeğin yazmasını ve aramasını beklemesin (iki üç günde bir ilk mesajı sen at) ve toplum içinde karşındakini küçük düşürücek bir hareket yapmasın abartmadan erkeğe iltifat et bazende sebepsizce öp
En İyi Cevaplar