Ben başlıyorum; 1 - Daima sadık olması 2 - Sevgisini her şekilde hissettirmesi 3 - Asla tartışmaya girmemesi Tabi bir o kadar da kötü özelliği var ama onları sonra konuşalım 😄
Hanımci erkek aslında eşine takıntılı şekilde aşık erkektir.. Bununda fazlasi iyi değil.. Yani kişi kendinden çıkar kaliplarinin dışında yaşar kendisine has durusunu kaybeder rolunu unutur.. Sürekli miy miy miy kırk yılın başında eş bulmuş saldırmış modeller.. Evet evine bağlı eşine bağlı olsun gözü harama bakmasın ama özü sözü de bir olmalı bir adamın bir karakteri olmalı. .
Hanımcılık kavramı belli kurallari olan belli maddelere sahip bir şey değil ki bu sadece bir yakıştırma , benzetme türü kimine göre hanimiyla beraber film seyreden biride hanimcidir kimine göre hanımın akrabaları ile dostluk kurabilen biride hanimcidir..
Bunlari yapmasi icin hanimci olmasi gerekmez. Karisina cok deger veren ama disarida maco gorunen erkek de yapabilir bunlari. 3. maddeye pel katilmiyorum. Esler herseyde olmasa da cogu seyde seviyeli bir sekilde tartisabilmeli
En İyi Cevaplar