Nişanlım beni sevmiyor mu?

Dostlar, iki yıllık bir birlikteliğin sonunda evlenmeye karar verdik. Şu an nişanlıyız. Bir ay sonra düğünümüz var. İkimiz de ailemizden farklı şehirlerde yaşadığımız için burada evimizi tuttuk. Eşyalarımızı almaya başladık. Nişanlım yeni eve taşındı, ben hala eski evde kalıyorum ama iftarlarda birlikteyiz.

Ben kendisine iftarda hazırlığında çok yardımcı olmama rağmen benim istediğim küçük şeyleri büyütüp oflayıp pufluyor. Ben salatanın hazırlanmasından tut da balkonun yıkanmasına karpuz kavun gibi şeylerin hazırlanmasına, tabakların masaya götürülmesine kadar yapıyorum ona sadece ana yemeği hazırlayıp fırına atmak kalıyor sıcak olduğu için zaten ben çıkarıyorum. Dün dışarda biraz vakit kaybettiğimiz için bana kahvaltılık bişeyler yapalım iftarda dedi ben de bugün çok acıktım doymam dedim sonra yukarda saydığım şeyler bire bir yaşandı, o frına yemek koydu geri kalanını ben yaptım. Ama nedense kahvaltılık hazırlamadı da böyle bir yemek hazırlandı diye çok bozuldu, baktım yüzü düşmüş ne oldu dedim kırgın ve pişman olduğunu söyledi ben bunu duyunca duracak biri değilim, yapısal olarak. ben de sözlü karşılık verdim ciddi bir kavga çıktı. Sonra yine yanaşan ben oldum, hanım efendi pas vermiyor. Sizce bu bayan ne düşünüyor, derdi ne?

Nişanlım beni sevmiyor mu?