Nişanlım beni sevmiyor mu?

çevremde kız arkadaşlarım olmadığı için bir kadın yorumuna ihtiyaç duyup buraya geldim. sevdiğim kadına 3 ay önce evlilik teklif ettim. ve o andan itibaren bunun tek taraflı olduğunu düşünmeye başladım çünkü ilk sorduğumda evet bile demeyip bir çok kez "şu an ciddi misin" diyip sonrasında evet dedi. ben anlayışsız biri değilim veya en azından ben bu şekilde düşünüyorum. bu heyecandan oldu sorun değil dedim içten içe o da istiyor tabiki dedim. ama o andan itibaren, 4 yıldır sevildiğimi ve değer gördüğümü iliklerime kadar hissettiğim ilişkimde son 3 aydır kendimi değersiz, önemsiz ve sevilmeyen biri gibi hissediyorum. bana hiç olmadığı kadar mesafeli ve hiç olmadığı kadar soğuk. aynı iş yerinde çalışmaya başladık. yanında oturan kız beni kesiyo ama dönüp tepki bile vermiyo. bahçede bi kızı bana bakarken yakalıyorum kıskanılmak isteyip bana bakıyo diyorum bişey yapsın diye ama hiç oralı değil. arkadaşları benimle ilgili bi eleştiride bulunuyo onlara bile tepki vermiyo. benim bi arkadaşım böyle bişey yapsa ki benim arkadaşlarım yapmaz ama yapsa mahvederim onları. veya biri ona yan baksa ya döverim ya da gücüm yetmezse bıçaklarım aök. ama umrunda değil onun. ailesi bişey diyo ailesini dinliyo arkadaşlarına ailesine önem veriyo ama kafasını çevirip bana bakmıyo bile. yaptığım hiçbi fedakarlığı dile getirmem ve doğru olan da bu zaten ama ben bu kız için yaptığım hiçbişeye karşılık alamadım. onu bir gün görebilmek için en zor zamanlarımda bir çok kez işimi bıraktım istifa ettim ailemi karşıma aldım tüm arkadaş çevremi düşünmeden hayatımdan sildim maddi olarak tek varlığım olan arabamı bu kızla evlenip yuva kurmak farklı bir mutlu ve huzurlu bi hayat yaşamak için düşünmeden sattım. normalde karşı olduğum tüm adetlere geleneklere uyum sağladım gittim kızı istedim ailesinden. ama o beni bir saat fazla görmek için ailesiyle polemiğe bile girmiyor. artık gözlerime sanki aşkla değil de pişmanlıkla bakıyor gibi görünüyor. benden sıkılmış ama bitirmek istiyorum da diyemiyor gibi hissediyorum. işin kötü yanı tüm bunlara rağmen ona hala çok aşığım ben aptal mıyım? lütfen yardımınıza ihtiyacım var artık ağlamaktan gözlerim eskisinden iki kat falan büyük hiç hayat enerjim kalmadı yaşıyor gibi hissetmiyorum daha da ileri gitmeden ayrılmalı mıyım

Nişanlım beni sevmiyor mu?