hayattan çok sıkıldım , neden demeyin herkes benimle dalga geçiyor alay ediyor keşke bir yolu olsada ölsem ! sanki ben bu dünyaya başkalarının dalga malzemesi olarak gelmişim birisi birşey dediği zaman o lafı herkes bana diyor bundan önce 1 kere çamaşır suyu içmeye kalkmış ama başarısız olmuştum artık kollarımı hissetmiyorum never say never diyemiyorum ! stay strong diyemiyorum ! artık kendi eğlenceniz için değilde benim kırılıp kırılmayacağımı düşünün eğer birazcık vicdanınız varsa bunu bana yapmayın her kelime beni git gide ölüme yaklaştırıyor beni hiçmi sevmiyorsunuz tamam belki tanımıyorsunuz anlayışla karşılarım ama dalga geçmeyin artık çok yanlızım kimse benimle arkadaş olmuyor lütfen birine ihtiyacım var kilolu olmam benim sorunum değil ! artık yapamıyorum yeter ! dayanacak gücüm kaldığına inanmıyorum artık ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum artık insanların beni dışlayıp hakaret etmelerinden bıktım .. herkes dayan diyor ama nereye kadar size demesi kolay her intahar etmeye kalktıgımda birşey beni engelliyor yapamıyorum artık yeter yapmayın bunu bana . . . .
Cevabın nedir?
+1 yılİnan, benimde başımda böyle bir bela var. Sınıfta, devamlı olarak, hakarete, alaya, ezilmeye maruz kalıyorum. Belki senin kadar sert ve aşşağılıkça şeylere maruz kalmıyorum evet, ama bunlar seni anlamam için engel değil gerçekten. Tamam, hissetmiyorum senin hissettiklerini belki, tam olarak senin yerine koyamıyorum kendimi, ama anlıyorum. Cidden. İnsanlara aldırmamaya çalış, biraz dik başlı ol. Bir söz vardır, çokta hoşuma gider. ''Parmağınla beni gösterip, yargılamadan önce, ellerinin temiz olduğundan emin ol.'' Tam olarak bu şekilde değildi sanırım, ama özü bu. Bütün samimiyetimle söylüyorum, seninle konuşmayı çok isterim. Benim iki arkadaşım var. Ona da, evet. Ancak bazen öyle zamanlar oluyor ki, sanki değer verdiğim herkes gitmiş yapayalnız kalmış gibi. Onların yaptığı şeyleri söylemek istiyorum, ama söyleyemiyorum. Onlarında gülüp 'boş ver.' demesinden veya sadece umursamazca gülmelerinden korkuyor, cesaret edemiyorum. Artık geceleri uyumuyorum. Ailem yatıp, herkes çekilince, bir kahve yapıyorum, kulaklıklarımı takıyorum ve yanıma küçük br ışık alıp, karanlık bir deftere döküyorum hislerimi. Çok etkili değil ama yine de bana iyi geliyor. Canımı bile emanet edebilecek kadar güvendiğim birisine anlatır gibi yazıyorum veya kendi kendime konuşuyorum. Bir kahve yap, kulaklıklarını tak ve uyuya kalıncaya kadar kitap oku. şu zamana kadar gördüğüm en iyi dost onlar. Ve kimse senin canından kıymetli değil. Unutma!
240 Yorumla
En İyi Cevaplar
bunu ben de yaşıyorum ve bunları arkadaşlarımdan çok ailem yapıyor hatta arkadaşlarım hiç yapmıyor sonra senin iyiliğini düşünüyoruz diyorlar en çok yapan ablam oluyor akrabaların yanında ya da dışarıdayken bağıra bağıra dalga geçiyor sinirlenip cevap versem saygısız oluyorum ne yapabileceğimi bilmiyorum her günümü odamda geçiriyorum yemek saatlerinde yine aynı konu oluyor yeter artık deyince sanki seni yemek saatlerinin dışında görüyoruz diyorlar daha daha neler arkadaşlar değil de ile çok kötü oluyor ben her gün kapıyı çarpıp odama gidip ağlamaktan sıkıldım daha 12 yaşındayım bir insanın üzerine bu kadar baskı uygulanmaz ama ne yapacağımı bilmiyorum sürekli benim bu tavırlarımın diet ile ilgili olduğunu düşünüyolar bıktım arık :(
10 Yorumla
+1 yılBenim görüşüm, eğer istersen kilo verebilirsinden yana çünkü eğer istersen kolay olmasa bile kilo verebilirsin istikrar ve azimle denersen kolayca kilo verebilirsin kilo verince eminim çevren senin bu başarını takdir edecek ve her verdiğin kiloda mutlu olacaksın. Şunuda ekliyeyim bazı insanlar seninle dalga geçiyor alay ediyor diye intihar saçma bir düşünce sırf onlar senle alay ediyor diye kendi hayatına son veremezsin. Ben sana dayan demiyeceğim çalış sen kilo verdikçe onlar utanacak emin olabilirsin ve dalga geçmelerin alayların azalacağına garanti verebilirim.
Neden dalga geçiyorlar merak ediyorsan
Büyük ihtimalle ortamda etkisi fazla olamayan insanlar toplum içinde popülerlik kazanmak için dalga geçiyor ve yeni şeyler üretmek için çaba harcıyorlar sadece ortamda bir popülerliği olmadığı için senin duygularını düşünmeden dalga geçme gibi bir yönteme başvuruyorlar.
Özetle:
Kilo vermek için uğraş ve onların ''kilolu'' lafları bir tez olsun!
Unutma azimli ol ve olmuyo deme Olacak de!10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yaşadıkların için üzüldüm. İnsanlar hala diğer insanların dış görünüşleri ve hareketlerinden dolayı onları hor görmek ve alay etmekten acınası bir şekilde zevk alıyorlar.
Ama hiç dert etme, ilahi adalet denilen şey birgün sana bakıp gözleri ile konuşmaları ile göz yaşını döken herkesin bedelini ödetir. Buna inan.
Çok sevdiğim Game Of Thrones Kitabı ve dizisinde şu diyalog hoşuma gider.;
-Tyrion ; dur sana bir iki nasihat vereyim, piç.
Kim olduğunu asla unutma. Böylece dünyanın geri kalanı da unutmaz seni.
Bunu bir zırh gibi kuşan böylece seni incitmek için kullanılamaz.
Jon snow ; Bir piç olmaktan ne anlarsın ki?
Tyrion ; Bütün cüceler babalarının gözünde birer piçtir.
Bu arada bu diyalogta sadece şu bölüme odaklan;
"Kim olduğunu asla unutma. Böylece dünyanın geri kalanı da unutmaz seni.
Bunu bir zırh gibi kuşan böylece seni incitmek için kullanılamaz."34 Yorumla- +1 yıl
Aynisi bendede var takma kafana bazi insanlar insanligini iyi kullanmadigindan biyle bir olay rtaya cikiyor zaten
- +1 yıl
reis sen nasıl bir kralsın GOT görünce senin yüzünden hesaba giriş yapmak zorunda kaldım sana like atmak için bu arada the 100 izle the 100
- +1 yıl
@Denizdemr Bir zamanlar yüzü sivilceden geçilmeyen kızlar yarının güneş yüzlüleri oluyor. Canını sıkma.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
25Cevap
Sen cidden insanlar yüzünden ölmeyi mi düşünüyorsun hastalıklı zihniyetleri yüzünden ortaokuldayken bir çocuk vardı böyle hani okulun popileri olur ya o tarzda biriydi dalga geçerdi benimle diğerleri de gülerdi ben naptım biliyor musun görmezden geldim onun benim hayatımda yeri yok çünkü sevmediğiniz insanların düşüncelerini ağzından çıkanları umursama hem ne ölmesi eğer sana zarar veriyorlarsa git polise şikayet et kimse seni ayıplamaz ya da neden yaptın diyemez kendine zarar vermeyi bırak ve kendine gel sen değerlisin ya umursamayın şu insanları bir tarafınıza takmayın artık hepsi popon teki işte kendinizi sevin arkadaşın mı yok salla gitsin kazıktan iydir kitap oku kitaplar en güzel arkadaşlardan biridir etrafına yapmacık insanlar yerine hiç insan olmaması daha güzel yalnız olmak iyidir de bazen hiç birimiz çirkin değiliz arkadaşlar. İnsanlar kendi kusurlarını örtmek için başkalarıyla dalga geçer bir söz vardı kilolarınızla dalga geçiyorlarsa onları da yiyin sen değerlisin tatlım hepimiz değerliyiz kilolu olursan ol önemli olan karakterini koruyabilmek kilo mu vermek istiyorsun onlar için verme sağlığın için kendin için ver biz hepimiz güzeliz hepiniz yakışıklısınız kimseyi dinlemeyin artık isterse bütün okul dalga geçsin sırana kötü şeyler yazsınlar onları önemseme çünkü onların senin hayatında YERLERİ YOK düşünceleri önemli değil ama sen sakın dalga geçme hatta başka birisiyle dalga geçilirse seninle dalga geçen biri bile olsa ona destek ol moral ver ki suçluluk hissetsinle senin duygularını anlasınlar ya dış görünüşünüzün önemi yok anlayın şunu ben umursamıyorum şahsen istediğim gibi yiyorum makyaj yapmıyorum bu benim hayatım bu sizin hayatınız karışmalarına izin vermeyin isterse dalga geçsinler çokta tın arkadaş liseye geçeceğim eğer biri benimle dalga geçere hatta bütün okul benimle dalga geçerse kendinize bakın dışınız güzel ruhunuz çöplük derim geçerim insanları takmayın çünkü değmezler değer verdikçe taktıkça üzülürsünüz. Umursamayın size zarar vermedikleri sürece ne bok yaparlarsa yapsınlar.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- +1 yıl
ne bilim :(
+1 yılİnsanları takmamaya çalış bence benim gibi çünkü bu acımaz insanlar bitmez mesela ben ilkokuldayken uzun boyluydum diye hep dışlandım daha sonra 6. sınıfa geçince okulum yer değiştirince bende başka okula gitmek zorunda kaldım ama şimdide sezsizliğim ve utangaçlığım yüzünden hep alay ediliyorum mesela bugün hocaya yanlış cevap verdiğim için alay konusu oldum yani bu ihanetsizler bitmez ama biz şimdi burada ağlarken onlar bu yaptıkları yüzünden 2. Dünyada ağlayacaklar intihar etmek istiyorsun seni anlıyorum bende bi ara etmek istiyordum ama 2. Dünyaya kadar sabret biliyorum çok zor ama senin gibi birsürü insan var elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış :)
20 Yorumla
+1 yılAynı şekilde bende bitli muamelesi görüyorum. Saçlarım çok kısa ve bazıları beni erkeğe benzetiyorlar arkamdan "erkek mi bu kızmı" diyorlar ve ben o an yerin dibine girmek istiyorum. Sınıfta sira arkadasima da ayni sekilde. bir kiz var sinfta yanindan gecerken cığlık atıyor. Sınftaki herkeze yaydı bitli bunlara yaklaşmayın diye. Öğretmen de cok sorumsuz. Konusurum onlarla diyor. Birşey degistigi de yok. Yani devlet okulları çok sorumsuz. Bu yüzden ortaokul hayatım çürüdü. Ben aldırmıyorum. Sende umursama onları. Herkez kendine gore guzel. Allah seni öyle yaratmıs kimse "Allah seni cirkin yaratmış" diyemez ki. Gunahı boynuna. Dış görünüs iç görünüşle aynı tutulmaz. Tipin değil yüreğin güzel olsun :))
11 Yorumla- +1 yıl
Okuldan sadece ilkokuldan tanidigim bir tane arkadasim var bende dışlanıyorum. Beden egitiminde filan herkez oynarken ben kenara çekilip saçma saçma hayaller kurarım. Gelip uğraşırlar bazı ben "Gidin başımdan" bile demeye korkarım. Kızların yanına gidip "bende oynayabilir miyim" demeye utanırım. yani yanlızım. Arkadasim da her zaman yanimda olamiyor tabii. Siniflarimiz ayrı oldugundan.
Tek başıma başa çıkmaya calisiyorum."Yeterr" bile demiyorum o kadar ugrasirlar.
+1 yılhayat o kadar basitmi benimde arkadaşlarım dalga gecerler bende onlarla gçerim ama beni çok sevdiklerini bilirim bazen öyle bir oluyorum ki ama sonra bende onlara takılıyorum ve güzel güzel vakit geçiriyoruz sende kendinle barışık ol onlar seninle dakga geçtiğinde bozulma daha gül eğlen yeri geldiğinde sende onlara laf söyle hep böyle ciddi olarak hayat geçmez hayatın tadını çıkar...
00 Yorumla
+1 yılya gerizekalı git doktora falan bir diyet miyet bir şey al. spora başla. bugün ne kilolu insanlar kilo veriyor. hepsi intihar edeydi o zaman. ayrıca konu kilonla alakalı değil demek ki sen millete gerektiği sınırda durmasını gösteremiyorsun. ağırlığını bozma onlara karşı.
22 Yorumla- +1 yıl
ben onlara ne desem durmuyorlar yakında ya intihar etcem ya da katil olcam..
- +1 yıl
ee sonra.
+1 yılSitedekiler mi dalga geçiyo ? Seni anlayamadım ki. Ayrıca birileri seninle dalga geçiyorsa sen de onlarla geç zayıf yönlerini belli etme zeytinyağı gibi üste çık. Zayıf noktalarını da belli etme ki insanlar seninle dalga geçerken iki kez düşünsün ;)
16 Yorumla- +1 yıl
hayır site değil gerçekte okulda facede heryerde !
- +1 yıl
O zaman bu şekilde yapacağına otur ve düşün. Benimle neden dalga geçiyorlar diye sor kendine. Beni diğer insanlardan farklı kılan ne diye düşün. Bak bizim sınıfta bir kız vardı hafif balık etliydi ondan daha kilolu olan bir sürü insan olmasına rağmen o kızla alay ederlerdi.Çünkü o kız biraz tuhaftı muhtemelen sen de öylesin.Ama ben o kızı severdim arada sohbet falan ederdik.Kendinde bir şeyleri aşabilse sorunu olmayacaktı aslında.Sen de aşmalısın.
- +1 yıl
çevrem tarafından çok sevilen bir insanım kilo aldıkça dalga geçiyorlar kimseye bir zararım olmaz tersine herkesle çok iyi anlaşırım yardım etmeyi çok severim ama bilmiyorum neden böyle oluyor ben niye böyleyim nie yaşıyorum :(
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki etrafındakiler kaç yaşında ? Ayrıca kilonla dalga geçtiklerinde rahatsız oldugunu belli etmezsen gülüp geçersen üstelemezler üsteleyen olursa da muhattap olma hiçbi zaman yalnız kalmazsın merak etme herkes kiloyla dalga geçmiyo :))
- +1 yıl
14 yasındaym
- +1 yıl
Anladım yaşın daha küçük her şey zamanla değişir merak etme ve yol yakınken kilo vermeye çalış daha iyi hissedersin :)
Olmazlarsa olmasınlar seni olduğun gibi kabul eden çıkacaktır muhakkak sıkma canını şükür et ki sağlıklısın kimin ne düşündüğü umrunda olmasın sen değerli bir varlıksın kimsenin seni üzmesine izin verme
04 Yorumla- +1 yıl
üzülme üzülme ve üzülme nereye kadar ! sizin için demesi kolay ben kaç kere intihara kalkıştım hiç birisinde ölemedim yeter artık ne yapsam olmuyo birisi benle kavga edip en sonunda dombili diyo beni anlamana imkan var mı!
- +1 yıl
azarlamıyorum sinrilerim bozuldu hergün ağlıyorum annem bile ağlıo artık benimle birlikte herkes hatta ailem bile dalga geçio (hala amca vb.)
+1 yılölmeden önce gelip ks ye yazmaya mı karar verdin nedir olayın kızım ? bırakın artık böle şyleri adamın canını sıkmayın.. intihar edecekmiş.. sebep ? dalga geçiolar dye.. sen okadar ucuzmusun kızm ? az güçlü ol yaa.. snde onlarla dalga geç hayatı dalgaya al bu kadar basit
02 Yorumla- +1 yıl
git kilo al sokağa çık herkes bütün insanlar sana tip tip bakıo ! kolaymı sanıosun !
- +1 yıl
benmde kilolu arkadaşlarım var herkesin kusuru vardır... hepimiz birbirimzle gırgır makara yapıoruz dlga geçioruz ama hcbiirimz intiharı düşünmedik.. anlıyomusun ?
+1 yılBu hiçbir şekilde senin suçun değil benlede ilahi dinliyorum diye dalga geçiyorlar yani beterin beteri var allahın emretttiği şeyi yapıyorum diye okulda dalga konusu oldum böyle bir topkumda yaşadığım için artık hiçbirşeye şaşırmıyorum en iyisi takmamak arkadaşın yoksa yoktur allah her zaman senin yanında namaz kıl benim gibi ilahi dinle kuran oku, dinle dua et bilmedğin duaları öğrenmeye çalış emin ol rahatlayacaksın ve eskisinden daha iyi hissedeceksin
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. oy canim benim yaaa, kiyamam ben sana! öyle seyler soyleme lutfen, aldirma soylenen herseye, affedersin s* et. Senin canindan kiymetli degil ya onlarin soyledikleri, takma kafana bu kadar tatlim!
27 Yorumla- +1 yıl
sktr edemiyosun belli bir yere kadar sizin beni anlamanız imkansız keşke herkes sizin gibi düşünse :( evden çıkmıyorum bu dünyada sıkıştım kaldım ! hergünüm ağlamakla geçio
- +1 yıl
annemle paylaşıyorum ama annem yaşın küçük zayıflarsın dio olmuyo daha çok kilo alıyorum iyice psikolojim bozuluyo dayanamıyorum çevrem tarafından çok sevilen bir insanım kilo aldıkça dalga geçiyorlar kimseye bir zararım olmaz tersine herkesle çok iyi anlaşırım yardım etmeyi çok severim ama bilmiyorum neden böyle oluyor ben niye böyleyim nie yaşıyorum :(
- +1 yıl
canim simdi sorununu anladim, dert ettigin seye bak tatlim! Yaparsin tabi, yeterki gönulden iste sen ;) bak ben senden biraz daha kucuktum ben 15 yaslarinday dim. bende biraz kilo luydum, yani kendimce kendimi iyi hissetmiyordum, sonra diyet yaptim ve 13 kilo vermistim. sende yaparsin canini sikma lutfen, bir daha olmek istiyorum tarzinda konusma, sukur et, olumcul bir hastalifin yok.
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
çok teşekkürler keşke herkes senin gibi düşünse
1 yılKimin ne dediğini asla umursama sen kendini seviyorsan dünyayı seversen unutma ki hepimiz birgün toprak altında olacaz biz toprak altındayken çevremizde hiç kimse olmayacak bu dünyaya tek geldik Rabbimize tek donecez asla kimin ne dediğini umursama kıskançlıktan bile diyorlardır eminim sen çok güzel birisin kimsenin seni kırıp dünyaya küstürmesine izin verme rabbim bizimle beraberdir her zaman
00 Yorumla
+1 yılBen 5. Sınıfta çok rahattım ancak 2. Dönemde sınıfımıza biri geldi adı Taner idi onunla birlikte geçirdiğim vakitleri hatırlıyorum 6. Sınıfta değişti küfürle doldu benimle alay etti öğünden sonra Tuncay geldi ikisi belam oldu laaaaaaa onlara arkadan küfür ediyordum sinirden bir kere bana saldırı yaptı
00 YorumlaBenle de dalga geçiyorlar lakap taktılar bana da derste öğretmeni dinleyip hiç konuşmadığım için 'Ruh' diyorlar bir de herkesin nefret ettiği biriyle arkadaşım diye sapık sapık şeyler diyorlar bizim sınıf çılgın hayatında hiç böyle bir sınıf görmemişsindir. rehberliğe şikayet et tutanağı tutarlar işte
00 YorumlaBenimde ortaokul hayatımda adımla çok dalga Geçiyorlardı benim adım herkesde olmayan bir isim ve ismimin başına harfi söylemicem bir harf koyunca kız ismi oluyor ve sürekli benim ismim dendiginde kız olan mı? Diye dalga Geçiyorlardı ama onlar geldi geçti ve ben hep güçlü olmayı hedefledim isim önemli Değil Allah'a şükür çok yakışıklı Yaratılmısim egoist diye düşünmeyin okul hayimdaki çoğu kız bana aşık oluyordu sınıf 30 kişi desek 10 tanesi bana aşıktı ve bu beni çok mutlu ediyordu...😁
10 Yorumlabak nice insanlar var hayatı bundan daha kötü olan bunada sukur diceksin buda senin sınavın sınıftakileri takma bile ağzı olan konusuyor benimde cok kötü bir hayatım var ve bu okulada yansıo sınıftakiler surekli konusuolar ama ben takmıyorum çunku ilerdeki hayatımı onlar vermicek sende öyle yap takma sen kendinden mutluysam disardaki kişilerin lafını takma bile
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi hakaret davası aç. şimdi herşey çok daha kolay. hakaret davası açarsan hepsinin anası ağlar. bu konuda bende sana destek olur, yol gösteririm kardeşim. İnsanlara anladığı dilden konuşucaksın
10 Yorumlaarkadaş olalım mı ? Bana anlatmak ister misin sorunlarını ? Bende yardımcı olurum sana Her zaman... ?
01 Yorumla- +1 yıl
bilmem ekle :(
bak canım senin nerenle dalga geçiyorlar benle de çok dalga geçiyorlar takma kafaya değmez sen kafana takmazsan bir kere yaparlar üç kere yaparlar vazgeçerler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı. ankarada yaşıyorsan gel ben senınle arkadaşlık edıyım. Çevrende bir anda bir sürü kız peydah olur nettunoyla benı tanıştır dıyerekten buna katlanırım dıyorsan ıyı bır arkadaşımdır...
00 YorumlaVallahi arkadaş olmak istersen buyur ekle konusalım dertleşelim. ama şu intihar konusundan vazgeç yeter ki. Senin kilon ile dalga geçenler önce kendilerine baksın. Herkesin bir kusuru vardır kimse dört dörtlük değildir mesela benim de boyum kısa.
10 Yorumlabunun ilacı sen kendinle dalga geç
dalgayı ciddiye alırsın olmaz sen de dalga geç
hem kim kusursuz ki? ;)02 Yorumla- +1 yıl
ben kimseyle dalga geçemem geçmem benim onlar gibi bir kişiliğim yok onlar beni kendilerine eğlence olarak belirlemişler hep bana vurup dombili diyolar
lan arkadaşım sakin ol sen niye böyle şeyleri kafana takıyorsun sende onlarla kendinle dalga geç yaşın kaç bakalım
00 YorumlaBende Zayıfım Diye benle dalga geciyolar dövüyorlar falan kime soylersem soyliyim kimse takmiyor beni artık hiç arkadaşım olmuyor olanlar kendi çıkarları için oluyorlar
20 YorumlaAbi eğer istersen ben seninle arkadaş olurum çok ciddiyim aynı sıkıntıları bende çekiyorum ve içimi dökecek birini arıyorum ve benim buna çok ihtiyacım var eminim seninde öyle...
Gel birlikte tanışıp arkadaş olalim
00 YorumlaAynı durum bende de kızlarla konuşamıyorum esmer im herkes suriyeli, zenci diye dalga geçiyor yüzümde leke ler var benmi istedim o lekeleri geçmiyor kaç kere doktora gittik doğuştan diyor sınıfta zor duruyorum yeter ama cidden yeter
00 YorumlaBir dahaki sefere kralsın be oğlum amaaannn :D
https://www.youtube.com/watch?v=e1xkSzWMbG0
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. gençlik çağlarında etrafta öyle geri zekalılar oluyor.Olgunlaştıkça düzeliyor o mallar.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden dalgğa geciyorlarki? herkes kendinle gecsin dalgayı
00 Yorumla
+1 yılsen onları hiç kafana takma benimde kilomla dalga geçiyorlardı umursamadım sonra bıraktılar dalga geçenleri umursama
10 Yorumlane oldu boyle kim ne yapti sana. niye senle dalga gecelim bir kendine gel sakinles
00 Yorumla
+1 yılBenimle konuşabilirsin ben seni iyi hissedebiilirim belki.
00 YorumlaMerhaba orda misiniz? Sizinle iletişime geçmek isterim?
01 Yorumla- +1 yıl
Hıh
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninde dalga geçenler kukunu yesin miktir et üzme kendini
00 YorumlaGel özele yardım ederim sana
01 Yorumlao nasıl profil resmi yaw:S
00 Yorumlaşişko değilim ama herkes bana ayı diyor :(
03 Yorumla- +1 yıl
Bendede aynı sorun var hocam 67 kiloyum boy 1.73 balon gibi şişmissin ayı falan diyorlar bundan çok rahatsız oluyorum bende
Hahahaha ezik puhahahahaha
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle istediğin kişilere ezik diyemessin kendine bak ve ondan sonra konuş
+1 yılnerede oturuyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
ist
- +1 yıl
eğer o resimdeki sen isen tanıdığım iyi psikologlar var. yok benim psikolog ile işim olmaz diyorsan ciddi ciddi ben arkadaşlık edebilirim
- +1 yıl
hayır resimdeki ben değilim
- +1 yıl
iyi buna sevindim :) ama dediklerimde yinede ciddiyim normalde yurt dışındayım. tatil için istanbula geldim. eğer arkadaşın ya da derdini paylaşacağın biri yoksa ben yardım edebilirim.
Dayan
00 YorumlaSoru yok ? o_O
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam
01 Yorumla- +1 yıl
NE?
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi