Ben lise zamanında anlaşamadığım cok fazla kişi vardı. Sebepsiz yere herkes beni ezer sürekli dalga geceledi. Ben asla laf altında kalan biri değilim bu yüzden kendimi ne kadar savunursam savunayim yinede çok üstüme gelirlerdi. Ben okuldan çıktım 3 yıl oldu ve hala o insanlar her yolda gördüğünde bana laf atıp dalga geçiyor. Ya da fake hesaptan beni takip edip saçma sapan taciz mesajları atıyor.
Aslında fiziğim ve yüzum güzel. Yasadigim ilçe küçük. Okumadim ama meslek öğrendim, başarılar elde ettim. Kendimi işimde geliştirdim yurt disina gittim kariyerimi yükselttim. Kendimi beğeniyorum. Bakimli ve şık giyinen biriyim.
((KENDİMİ ÖVEN BİRİ DEĞİLİM FAKAT DALGA GEÇECEKLERİ HİÇ BİR FIRSAT VERMEDİM AKSİNE DAHA ÇOK YÜKSELTTİM KENDİMİ))
Neden bu kadar üstüme geliyorlar anlamıyorum.3-4 sene olmuş hala benimle dertleri bitmedi. İsmini dahi bilmediğim kızlar yolda bana laf atıyor. Susuyorum olmuyor tartışmıyorum olmuyor. Bunlar yüzünden kendi memlektime dönmek istemiyorum ama ailem var mecbur kalıyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. Yasitlarim bile değil hepsi,4-5 yaş küçük benden max.
21-22 yaşında kızım 15-17 yaşında bi çocuğun seviyesine inmek istemiyorum ama nereye kadar devam edecek bu bilmiyorum
Bugün yolda yürürken o kızlardan ikisi gelip arkamdan bana laf felan atıyordu duymamazlıktan geldim sürekli ama sabrım da bir yere kadar. Sanirim kiyafetimden dolayiydi onunla alay ettiler.
Dalga geçilecek bir kombinim yoktu sıradan düz giyinmiştim. Topuklu bot giydim diye taklidimi yaptılar şaka gibi...
Kendi kombinleri gri eşofman ve beyaz crop.
Herkesin tarzı kendine güzel asla ona laf etmem ama neden kimse bana saygı duymuyor ve aşağılamaya çalışıyor.
Ne yapabilirim bu durumu nasıl düzeltebilirim. Psikolojim bozuluyor artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer