Kız arkadaşım sevgilim parayı benden daha mı çok seviyor?

İkimizde öğrenciyiz ve 8 aylık ilişkimiz var. İlk aylarda bende birikmiş para vardı ve ben onun her şeyini öderdim. (Yemek olsun biletler olsun) Boluselim derdi ama ısrar etmezdi benim param azalınca da sen ödersin derdim. Burslu okuyorum İstanbul'da ailemden aldığım para sınırlı. Birikimim bitti 2 3 ay once. Sevgilim özel okulda okuyor. Aile durumları ortalamin üstü. Alışveriş yapmadığı hafta yok neredeyse. İlişkimiz de ilk defa ondan paramın üstünü tamamlanmasını rica ettim hesabın 2/3 unu o ödedi. Ödedi ama ödemez olaydı. Suratı düştü ve kredi kartımı alacaklar yakında çok harcadım dedi. hic dememisti boyle bir sey. Ben ona şimdiye kadar gerek hediyeler gerek hesaplar biletler olsun 2000 liraya yakın harcamisimdir. Ben ona bir kere demedim. Ne kadar verdin dediğinde de hep az söylerdim ki mahcup olmasın. Ama bu olay beni çok üzdü ve kafamda soru işaretleri oluşturdu. Sizce beni kullanıyor mu ya da para yi mi çok seviyor. Dusuncelerinizi lütfen söyleyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu paranın miktarı ile ilgili değil 5 lira fazla ödese suratı düşüyor. Ona bu konuyu açtığımda beni üzüyorsun dediğimde ise hemen üste çıkıp sen ödediğini yüzüme mi vuruyorsun diyor. Ben de kızmasın diye susuyorum. Halbuki ben ona bir kere bile paramı yiyorsun hesapları ben ödüyorum diye bir şey demedim. Zaten çok çirkin bir hareket bana kalırsa yüze vurmak.
Güncellemeler
+1 yıl
Kredi kartımı alacaklar cok harcadim demesi sizce kasıtlı mi denmiş bir şey yoksa önemi olmayan bir şey mi? Hesabı ödedikten sonra bu cümleyi kurdu.
Kız arkadaşım sevgilim parayı benden daha mı çok seviyor?