Sahi insan günler önce çok sevdiği birinden nefret edebilir mi?

sevgim ben herşeyi sevmeyi seviyorum insanları börtü böceği kelebeği doğayı kusları kindar biri değilim kin gütmem ama yol gecen hanıda değilim sevgide yorulur..
Rica...
seversem nefret etmem kimseden
ama nötrlesirim uzak dururum umursamam
Kesinlikle sevgim daha güçlü. Nefret bende minimum düzeyde olan bir duygudur.
İkisi de kocaman
Ricalar 😘😊
Cevap
36Cevap
birinden nefret etmem çok zordur... greçekten çok zordur.. ama bir anda da kuvvetle ortaya çıkabilir.. gerçek bir hainlikle.. o zaman da sonu yoktur ve çok şiddetlidir..
Sevgim de Aşkım da Nefretim de güçlüdür.
Kulaksız dinleyin :)
Sevdiğinden nefret edemez insan. Sevginin doğasına aykırı bu kişiliğe bakmaz. Ayrı ayrı olarak nefretim de sevgim de bir insanın kaldıramayacağı kadar güçlüdür. Ancak aynı kişiye olmaları asla mümkün değil.
Ikisinde çok yoğun yasarim. sevdigim insandan nefret etmem zor olur ama nefret edersem asla yanından da geçsem benle konuşsa dahi duymam kaale almam asla konuşmam ölü gibi davranırım. nefretim çok güçlüdur ihanetleri karşısında
Nefret sevgi kadar güçlü bir duygu birinden Nefret edebilmek için fazlasıyla önemsemek gerekir bana göre bu nedenle sevgim güçlü benim. Nefret etmek yerine görmezden gelmeyi tercih ediyorum.
Zıtlıklara ve akla inananlar ikisi birbirini var eder derler.. zıt iki kutbun uçları die açıklarlar günümüzün modern ınsanları... ama benim dünyamda zıtlıklar yoktur! Sadece espiri olabilirler.. sevgi her şeyi kapsar..
benim sevgim çok güçlüdür. Öyle böyle değil. Nefretim aşırı güçsüzdür. Çok zor nefret ederim ve ufacık iyi bir hareketi bile nefretimi geçirebilir.
İkiside güçlü insanın en çok canını yakanda en çok sevdiği biri olur ve ondan daha çok nefret etmesine sebep olur
Her zaman söylediğim gibi nefret sevginin ikizidir.. Birinin çok fazla olması bir kırılma anında diğerine döner..
Sabahında canını vereceğin kişinin gün gelir akşamında canını alasin gelir..
Nefret etmeyi beceremiyorum çok kızmışşam asla muhattab olmam
ben sevmem; tutkuyla isterim, istediğim olmazsa şiddetle nefret ederim.
Çok bencilce bir yaklaşım 😊
@haymatlos_beyrut evet
O halde bencilsin galiba sen
Kişiden kişiye göre değişir. Bana iyi olana sevgim kötü olana da nefretim ağırdır :)
allah sevgimi nasip etsin nefretimden gazabımdan korusun sen hesap et hangisi güçlü ?
ben ederim. hatta görsen sen bunu hiç sevmedin mı dersin tersim kötüdür
Deli gibi severim, ama bir büyük bir yanlış varsa gitmeyi de bilirim. nefretime bile muhtaç kalır :)
Sevgim daha güçlü 😊
Nefret ettiğim kişi yok, nefretim 1-2 günlüktür 😊
nefretim çok pistir. ama iyiliği de asla karşılıksız bırakmam
Sevgim. Nefretim kısa sürer sonra o kişi umurumda olmaz ona karşı ne nefret duygusu taşırım nede sevgi.🤗
Severim mısraları kıskandırır sevgim, nefret etmem ama oraya geldiyse iş nefretim intikamla büyür bir yangın olur ve hiç bir yürek sağ çıkamaz o alevden
Nefret aşkın panzehiri...
Ne kadar seviyorsan o kadar nefret duyarsın...
Sevgim ne kadar büyük olursa nefretim de o derece büyük olur 👍
Sevgim güçlü ve kolay kolay nefret edemem
Hiç kimseden nefret etmedin mi
@haymatlos_beyrut Ettim tabiki ama uzun sürmedi, yok sayıyorum ben siliyorum çok önemli durumlarda. nefret ruhu kirletiyor yoksa, yine bana olur olan, yok saymak en güzeli
Ne güzel söyledin. Nefret ruhu kirletiyor diye. Malesef öyle biz sevgisiz ve nefret dolu bir toplumu malesef.
@haymatlos_beyrut Öyle olduk maalesef, çok şükür Rabbim lütfetti de bunu öğrendim, nefretle yaşanmıyor çünkü, insanın enerjisini çekiyor, mutsuz ediyor, maneviyatını sarsıyor ne gerek var, nefret edilen kişi değer mi bunca zarar vermeye kendimize. yok saymak en güzeli insan uok saydıkça rahatlıyor, çok şükür
Evet haklısın sanırım
@haymatlos_beyrut Teşekkür ederim
sevgim surundurur ama nefretım oldurur :)
nefretim ağır basar genelikle
Ambivalans. bende de var. bir tür hastalık.
Birbirinin aynadaki yansımaları
Nefretim sevgimi unutturuyor
ikisinide aynı kişi de yaşıyorum
ikisinin de sınırı yok bende..
İkiside kalmadı elimde.
Nefret daha güçlü ve evet edebilir
Duygusuzlugum daha gucludur.
şükür sevgim daha güçlü
nefretim her zaman sevgimden üstün gelmiştir.
Çok sevdiğinden çok çok nefret edebilir.
Sevgim, yerine göre değişir tabi..
sağım solum belli olmaz :D
Nefret. sevgiyi bilmiyorum
Sevgim daha güçlü. Nefret, yoruyor insanı çünkü.
nefret öne gecti coktan
Hiçbir duygum güçlü değil benim
Sevgi pek olmaz bende
Sevgim daha çok sanırım 😄
lanet olası silahım.
Sanırım sevgim
Sevgim.
nefret edersem sevgi yanında çok basit kalır
nefretim
Sevgiii şefkat
Sevgim.
malesef sevgim ((