6 saniyeden fazla göz göze gelmenin ilginç sonuçları: Bir kadın veya bir erkek, karşısındaki kişiye 6 saniyeden fazla bakarsa bakın neler olabilir... Araştırmacılar diyor ki: Birini etkilemek istiyorsanız ilk yapmanız gereken onun gözlerine etkileyici şekilde bakmak. Gerisi zaten gelecektir... 6 saniye boyunca birine bakmanız demek onu etkilemek istediğiniz, onunla bir şeyler paylaşmak istediğiniz anlamına gelmektedir. Onu etkileyebilir ve aynı şekilde onunda sizi etkilemesine izin verebilirsiniz. (Gerçi o size bakmayabilir bütün planlarınız suya düşer ve hayalleriniz paramparça da olabilir)
Size bakmama ihtimali olduğu halde şansını dener misin, bakar mısın saniyelerce? #Meczup
6 saniyede mucize! Etkilendiğin birine duygularını belli etmek için ne yaparsın?
O gözlerini kaçırıyorsa bu benden hoşlanmadığını kanıtlamaz tek başına. O yüzden hemen hayal kırıklığı yaşamam. Benden hoşlanıp hoşlanmadığı ile ilgili başka kanıtlar ararım. Gözlerini kaçırması utangaç biri olduğu anlamına da gelebilir..
Onu bilmem ama 20-30 saniye göz göze gelindiğin de çok şey anladığımı söyleye bilirim.. Bakışın şeklinden de yi mi kötü mü olduğunu bile anlarım. Hele gözleri kaçırıp yine dönüp bir o kadar daha bakarsa artık yanaşmak Allahın emridir..
Hiç unutmuyorum teğmen iken İstanbul'da arabalı vapurda Fatma Girik film çeviriyordu. Merdivenlerden inerken onunla bir 15 saniye göz göze geldim az daha düşüyordum merdivenlerden attığı kah kaha hala kulaklarımda. :D
6 sn bir insan bir insana bakıyorsa ya sevişmek istiyordur ya da öldürmek inşallah mahmut abi beni öldürmek istiyordur diye bir şek okumuştum, o geldi aklıma =))
taak diye tokadı çaksın pis sapık desin çevredekilerde sapıkmı hani nerde diye beni linç etsin ırz düşmanına vurun diye sonra polisler gelsin cezaevine atsın öylemi sonra cezaevindekiler vurun ırz düşmanına deyip bir güzel dalsınlar bunumu istiyorsun
Olur. Yarın okul var zaten (çile kaldığı yerden devam ediyor 😬) Ama #Eltim önce birine soralım bir adama, kız sana böyle baksa ne düşünürsün diye ;) Sonra okulda rezil olmayalım ;)
İşi bilir mi bilmem ama vereceği cevabı merakla bekliyorum ;) Biz yinede deneyelim yarın. Haha :D Acaba bunu da bir soru olarak mı sorsaydık yarın ne olacak diye :D
Ben karşılıklı konuşurken insanların gözlerinin içine bakmaktan ve benim gözlerime bakılmasından keyif alırım, önemsendiğin anlamı taşır bu bence. Etkilenen olmuş mudur bimiyorum.
cakallarla dans da 6sn kurali olayı gibi; birisinin gozune 6 saniye bakarsan ya oldurmek ya da cok afedersiniz halvetlenmek istiyo olabilirsiniz. hikmet 10 saniyedir bakiyorum anladin sen onu..
😂😂 ben odunum ne etkileyici bakışı. bir de 6 sn. çok uzun bana göre. baksam bile bir şey olmayacak. çirkin bir kıza kim bakar ki, onu bırak çirkin bir kız nasıl etkileyici bakabilir ki 😂😂😂
Şu devirde; ne bakıyon lan uff slk yaa bön bön bakıyo trenemi benzettin vs. vs gibi cevaplarla karşılaşma olasılığı yüksek mertebe olacağı için denenmemesi gerektiği kanısındayım
bakabilirim tabiki geçenler de böyle bir durum oldu kız yanıma geldi ve birinemi benzettin benii diye sordu. etkileyici gerçekten tabi beklenen sonuç olmadı
6 saniyede bir pok olmaz , iş dolayısı ile insanlar ile gerekirse 20 dakika göz teması kurmak zorunda kalıyorsun bir halt olmuyor , zaten bir işin olacağı varsa sen bakmasada olur o iş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kardo sıkı tut 6 sn gözlerine bakcam kız bana hasta kalcak sıkı tutlan gözlerini kaçırıyor Ve sonuç hüsran ve cezaevi yolu :-D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet. Hatta anlatayım. . Bakışmalardan sonra beni öptü sonra da hataydı unut dedi.
En İyi Cevaplar