Çok sinirliyim ona ne yapayım?

Resmen çıkmazdayım. Kalbim affet diyor mantığım bunu yediremessin diyor. Şimdi arkadaşlar biz 4 arkadaşız. 2 erkek 2 kız. Çiftiz hepimiz. 3müz aynı okuldayız ben sevgilim ve kız arkadaşım. Kız arkadaşımın sevgilisi okumuyor. Biz 1 senedir sevgiliyiz onlar ise 2 aydır. Kız bana nispet yapıyor sürekli sevgilisiyle. Neyin nispeti onu da anlamadım da neyse. Sürekli sevgilim hakkında bana laf sokuyor. Taksime gittiler geçen gece bana diyor ki sevgilin varken sevgilime güvenemiyorum shajdhwjd çanakkaleye gidiceklerdi orda güzel kız olur dikkat et shskahd diyor. En son dedim hayırdır lan benim sevgilim pezev*nk mi? O da şaka yapıyorum dedi. Sevgilime söyledim onlar daha yakın. Ben sevgilim aracığıyla arkadaş oldum ama cokta bir samimiyetim yok.
sevgilimle onlar aynı sınıfta konusmuslar işte amacın ne senin aynısını ben sana yapsam nasıl olur demiş kızda ben sevgilime güveniyorum demiş yine orda laf sokmuş bariz. Kız sevgilisiyle ayrılmıştı cocukta sevgilime demiş ki mesaj at bakayım ağzını yokla. 1. si kızı sabah uyarıp akşam mesaj atıyor ve bana sormadan. 2. si cocuğa sevgilinle konuş demiş o da ben karışmam sen konuş demiş ulan dedim ki sen diyemedin mi atamam sevgilim kızar diye. Kız sevgilime yazmış ki sevgiline söyle saldırmasın sizin içiniz kinle nefretle dolu sevgilimde birşeyler demiş ama düzgün konuş lan sanane diyememiş. Otobüsteydik mesajları okuduğumda, kalktım indim direk. Çok zoruma gitti kız bana giydirmiş benim sevgilimde arkadaşının sevgilisi diye ağır konuşmamış güya. Lan düzgün konuş sevgilim hakkında bile diyememiş. Sorduğumda da arkadaşımın sevgilisi en fazla ne diyebilirdim ki diyor. Sanki kıza hareket et dedim bana da kız sana küfür etmemiş diyor. Savunma şekline bak. Neyse kıza yazdım sövdüm iyice. Sevgilimede verdim yolu. Dün öğlenden beri yalvarıyor açıklamaya çalışıyor konuştukca batıyor. Dün sarhos olmuş arıyor ahkam kesiyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Dedim tek borun bana ötüyornuş onu fark ettim. Çok yanlış tanımışım sevgilini bile koruyamıyosun bir kızla oturup dedikodumu yapmadığın kalmış. Sabah uyarıp akşamında bana sormadan kıza mesaj atıyosun. Aşırı sinirliyim. Ne yapayım cidden? Yanıma gelicektir yani resmen parçalamak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten içim temizmiş. O kız sevgilime iftira atmış şimdide. Yanımda bel altı muhabbetler yapıyo demiş sevgilisine aynı sınıftalar ya sevgilimle. Bana mesaj attı şimdi çok haklıymışsın özürdilerim falan gibisinden. Yarın konusmak istiyor gidicem ama tabiki affetmicem. Sizce ne yapayım? bir tekme de ben atayım mı? Yanında mı olayım? Erkek arkadaşıyla da konuşmuyor artık.
Çok sinirliyim ona ne yapayım?