Sevgilim çok sinirli ne yapmalıyım?

Yeri geldiği zaman çok iyi bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum ama tartıştığımızda inceldiği yerden kopsun kafasında hani gemileri yakarsınız ya hayır bizimki limanları yakıyor sen 1 yapıyorsan o 5 yapıyor hiç ama hiç alttan almıyor kendinden asla taviz vermiyor bu huyunu da biliyor sözde verdi aşıcam törpülücem diye ama hayır bir türlü bundan kurtulamıyoruz aşamıyor ben kendini bilen ego kastığım için söylemiyorum bunu yakışıklı boyu posu yerinde olan adamım giyinmeyi durumu tolera etmeyi bilirim ilgisiz değer vermeyen güvenilmez bir adam da değilim gece 12'sinde canım tatlı çekti dediği için gidip tatlı alıp geldim ona daha nice hediyeler böcekler söylemiyorum bile bir kere kırıldığını fark ediyim benim yüzümden olsun hemen gider çiçek alırım gelirim 50 günde bir hediye alırım atıyorum 150 200 250. günde bir. İğneyi kendimede batırıyorum hayır ben ne yaptım diyorum bu kadar sinirlendirecek halledebilir konular aslında aşıyorum da hepsini çok sinirli agresif inatcı vurdumduymaz bir adamdım bu kızın sayesinde aştım hepsini geriye hiç birşey kalmadı 2 kere de ayrılmaya kalktı son zamanlarda yine ben durdurdum yapma etme dedim emeklerimize yazık çocuk değiliz artık dedim çünkü bu anlattığım kız ilkokuldan beri sevgili oluyorduk ama hep ben ayrılırdım çocuktum düşünemiyordum anı yaşıyordum ama şimdi 23 yaşındayım olgun düşünüyorum çocukluk bitti geçmişte kaldı herşeyi atlattık olgunken bulduk birbirimizi yine ama hal böyle ne yapmalıyım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çıkmazdayım.
Sevgilim çok sinirli ne yapmalıyım?