Yeri geldiği zaman çok iyi bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum ama tartıştığımızda inceldiği yerden kopsun kafasında hani gemileri yakarsınız ya hayır bizimki limanları yakıyor sen 1 yapıyorsan o 5 yapıyor hiç ama hiç alttan almıyor kendinden asla taviz vermiyor bu huyunu da biliyor sözde verdi aşıcam törpülücem diye ama hayır bir türlü bundan kurtulamıyoruz aşamıyor ben kendini bilen ego kastığım için söylemiyorum bunu yakışıklı boyu posu yerinde olan adamım giyinmeyi durumu tolera etmeyi bilirim ilgisiz değer vermeyen güvenilmez bir adam da değilim gece 12'sinde canım tatlı çekti dediği için gidip tatlı alıp geldim ona daha nice hediyeler böcekler söylemiyorum bile bir kere kırıldığını fark ediyim benim yüzümden olsun hemen gider çiçek alırım gelirim 50 günde bir hediye alırım atıyorum 150 200 250. günde bir. İğneyi kendimede batırıyorum hayır ben ne yaptım diyorum bu kadar sinirlendirecek halledebilir konular aslında aşıyorum da hepsini çok sinirli agresif inatcı vurdumduymaz bir adamdım bu kızın sayesinde aştım hepsini geriye hiç birşey kalmadı 2 kere de ayrılmaya kalktı son zamanlarda yine ben durdurdum yapma etme dedim emeklerimize yazık çocuk değiliz artık dedim çünkü bu anlattığım kız ilkokuldan beri sevgili oluyorduk ama hep ben ayrılırdım çocuktum düşünemiyordum anı yaşıyordum ama şimdi 23 yaşındayım olgun düşünüyorum çocukluk bitti geçmişte kaldı herşeyi atlattık olgunken bulduk birbirimizi yine ama hal böyle ne yapmalıyım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çıkmazdayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişki, tek kişinin çabasıyla, alttan almasıyla yürümez.
Her ilişkide tartışmalar olur ama her iki tarafta alttan almasını bilmeli, sürekli tek kişinin alttan almasıyla olmaz bu işler.
Her tartışmada bitirelim demek de ilişkiyi yıpratır sadece.06 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum zaten kral onaralım yapıcı konuşalım diyorum bazen haklı olduğumu bile bile alttan almışlığım var
- +1 yıl
Kocaman insanlarsınız, al karşına ciddi bir şekilde konuş, yoksa ne kadar severseniz sevin sonu ayrılık olur.
Soran+1 yılGüzel kardeşim karşıma alıp konuşmaya çalışsam yanlış anlayıp kavga çıkarıyor bir bakıyorum ki tartışmanın içerisindeyim sonra diyorum ki hay Ahmet ağzımı seveyim niye durduk yere ateşi fitilliyorsun
- +1 yıl
Anlıyorum, umarım ikiniz için de hayırlısı olur..
Soran+1 yılTeşekür ederim kardeşim ilgin için ayrı teşekür ederim Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Rica ederim, sağ ol..
En İyi Cevaplar
+1 yılTek tarafın çabalamasıyla olmuyor malesef. Sende çizgini çizip ne olursa olsun tavrında olacaksın.. Çünkü baparsa yapsin senin tölere ettiğini biliyor. O da bu tavırlarını haklı sayıyor.. Biraz kendini çekmeni ve tartışma esnasında uzaklaşmanı tavsiye ederim.. Onun gibi yanarsa yansın tavrında olup kestirip attığını mesafe koyduğunu görürse pişman olur veya seninle gerçekten olmak istiyor mu istemiyor mu görmüş olur. Yolunu ona göre çizersin..
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun sanırım artık icraate geçmeliyim diğer türlü kalbi kırık bir adam oluyorum
- +1 yıl
Hiç gereği yok.. Kırıldıkça ileriki yaşamında suçsuz insanları sen kırıyorsun. Ve her zamanki gibi üzülen vicdan azabı çeken sen oluyorsun.. Bırak birazda o seni pohpohlasın bırak biraz da o seni tölere etsin bırak birazda o alttan almayı bilsin..
- +1 yıl
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum. 🙋
Soran+1 yılSöylediğini kelime kelime dikkate alacağım çok teşekür ederim kardeşim ilgin için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence herhangi bir konuda kavga ederken onun gibi davran tepkisine bak bakalım ama çaktırma
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim kardeşim ya ama nafile vallaha onun kadar soğuk kanlı olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılValla beni yanlış anlama ama o zaman çok çekersin kardeşm değerini anlaması için bişeyler yapman gerekiyor toksit ilişkiye doğru yol almışınız sürekli alttan alamazsın ne yaparsam o dönüş yapacak kafasına sokmayın kimseyi
Allah kolaylık versin
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha Aslan kardeşim benim teşekür ederim napalım bizimde sınavımız buymuş :)
Soran+1 yılKardeşim valla 23 yaşındayım ruhani yaşımı sorarsan bu kız sayesinde 80 90 😂
:) kırılma ama hiçte olgun gelmedi anlatiklarin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be kardeşim şaka gibi geliyor değil mi anlattıklarım?
Yani zor işin biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılİmtihan dünyası mı dersin bilmemde tek bildiğim bu kıza aşık olduğum :)
Soran+1 yılTeşekür ederim kardeşim Allah gönlüne göre versin inşallah
Sevgili bul
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be kardeşim seviyorum bu kızı ama yıprandığımı söylemeliyim :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne