arkadaşlar amcamlar kızları anne tarafının çoğu zengin ben ve ailem orta düzeyde gelirimiz çok şükür ahşapta olsa 2 katlı müstakil ev var ama ben onlara bakınca evin eski olması ahşap olması canımı sıkıyo eşimi de evi satıp başka yerden almasını kandıramıyorum bir türlü. bende kabullenip oturuyorum. önemli olan huzur sağlık diyorum ama gene de arkadaşlarım olsun durumu iyi olanlar olsun evime çağırmaya utanıyoırum. bizim evin üst katını çatı katını yaptırıyoruz Şu an oturduğum katta kayınvalidemin eski eşyaları özeniyorum yeni evlenen çiftlerin eşyalarına. gerçi zamanla yukarıya geçecez ama sabırsızlanıyorum. gerçişu anoturduğum evde eşim ve ben varım kayınvalidem uzun yolculuklarda. gelmiyo. dediğim gibi eski eşyalara gelin gelmem çevremin zengin olması konusunda çelişkideyim sizlerin beni aydınlatmanıza ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
+1 yılAhşap evleri oldum olası severim sırf o evde yaşamak o kokuyu almak için ben yazları annemin memeleketine kaçıyorum(ahşap evleri var 2 katlı boş)
az eşya az insan çok huzur..
Eski eşyalara gelin gelmen senin sorunun olmuş istemeliydin.
çok eşyada hevesin varsa 3'lü takımlar var 2bin bilmem kaç tl'ye onlardan al hem yeni eşya hemde belki havan yerine gelir uygun bir bütçeyle gün yap para biriktir falan.04 Yorumla- +1 yıl
ben yeni evlerden de istesem eşim inadına üst kat dedi ve inşaatını başlattı odalar bölündü. ve onun bu hevesini göre göre bir şey diyemedim.
- +1 yıl
ilk başta diretemeyince onların dediklerini yapınca sonradan dönmesi zor olur orda mutlu omaya çalışmakdan başka çaren yok be canım
- +1 yıl
ilk başta kendi isteğimi yaptırmaya çalışsssamda benle evlenmezdi eminim. ama kendi kendimi avutmaya calışıyorum. olsun diyorum 200 metre kare 2 katlı bide çatı katı birde araba var diyorum geçiştirmeye çalışıyorum. ölcez gitcez diyorum.
- +1 yıl
yani bir nevi öyle parası olanda 2mt toprağa gircek olmayanda
En İyi Cevaplar
+1 yılGunaydın Oncelıkle arkadaşım mal mülk önemlı degıl önemlı olan bak kendınde yazmıssın gercekten huzur para ile mutluluk kısa suruyor neyse... evin varmış buna sevınmelısın hıc degılde basını sokacak yerın var. buna şükür etmen lazım sağşıgın varsa dunyanın en zengın insanı sensın benım saglık problemlerım var 2 mılyon tlde harcasam eskı saglıgımı gerı alamacagım para ev araba sadece buyuk bir hiçlik ıhtıyacta degl.
14 Yorumla- +1 yıl
öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin. yorumun için saol bende öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ya :( Ama Allah tan ümit kesilmez. Allah kimseye altından kalkamayacağı yükü yüklemez.
- +1 yıl
allah yardımcı olsun derken
- +1 yıl
soran sana demedim cevabı yazana söyledim.
Ablacım önce yuvanın mutluluğunu saadetini iste. İnan bana senin o beğenmediğin şartlarda evlilik sürüdrmek isteyen nice çift vardır. Kim bilir o özendiğin arkadaşların senin kadar mutlu değillerdir belki.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz...00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. inşallah senin gibi bir eş bana asla gelmez Allah yazdıysa bozsun
111 Yorumla- +1 yıl
ama niyetim kötü değil eşime de söylemiyorum bu durumu o üzülmesin diye. içimde yaşıyorum sadece.
- +1 yıl
kardeşim benim sakin :) Bende en başında senin gibi öfkelendim :)
- +1 yıl
ya şimdi niyetine falan konuşturma beni gözünü sewim eşin duysa kahrolur lan adam hayalleri yıkılır adamda sanıyor ewde karım mutlu huzurlu neşesi yerinde senin düşündüğün şeylere bak biz o ewi bulamadığımız için ewlenemiyorz misafirini yiyim gelmesinler eşim yeterdi bana bu kadar nasıl düşüncesiz oluyorsunuz bilemiyorm
- +1 yıl
ya sadece bir çelişki bende alışık olmadığım düzene geldiğim için bu düşünceler olur ama eşimden yana ağır basıyo sevgim.
- +1 yıl
aslında yazdığın yorumlar beni daha çok rahatlattı çünkü çok yanlış düşündüğüm farkına varıyorum ve evime daha çok bağlanıyorum saol.
- +1 yıl
tamam yorum yapmayacam bir daha ama yazdıklarından sonra bu düşüncelerime pişmanım sadece.
- +1 yıl
buarada sen zaten 20 yasındasın ne evlenmesi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
+1 yıl'çok şükür ahşapta olsa 2 katlı müstakil ev var' Dediğin anda olay biter diğer söylediklerinin hepsi yalan olur. Ya o bahsettiğin müstakil ev de olmasaydı ?
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın çevremde durumu olanlar çok olduğu kadarda kira da olanlarda var şükür. çözümü de zenginlerle görüşme olsun bitsin diyorum kısa yoldan.
- +1 yıl
Bak ne de güzel söylüyorsun. görüşme zengin arkadaşlarınla dediğin gibi olsun bitsin. en azından seni bu tarz kötü fikirlerden de alıkoyar..
- +1 yıl
aynn bu fikirlere yer vermeyecem
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılpara hersey degildir, esin ile mutluysan daha önemli... düsün zenginsin ama kocan hic eve gelmiyor hep iste hep seyahate daha mi olurdu? bence elindekilerin kiymetini bil bunu bulamiyanlarda var
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın. halime çok şükür.
+1 yılÇok utanma ya gerkezın maddi gucu ortada..hayatta onemlı olan eşya degıl evın içindeki huzr ve mutluluk.Sende haklısn yenı esya guzel seyle rınsan ozenır.ne kadar oldu evlenelı?
042 Yorumla- +1 yıl
9 ay
- +1 yıl
hayırlı olsun ekledım senı...insanın ıyı olması eşyenınıyı olmasından daha ıyıdır huzr ve mutluluguna bak...
- +1 yıl
malesef kimseyi eklemiyorum kusura bakmayın. ama aynen huzur çok önemli.
- +1 yıl
yo sorun degıl.İnsan hevesle hayalle yasar.Senın hevesın hayalın yenı ev guzel eşyelar.Bu cok normal yenı evlı olarak.Ama maddı olarak ımkan yoksa evlılgınızde temel hedefler ve temelere bak.sağlamsa ıcını ferah tut.Eskıde olsa bır evın bayosu tuvaletı ferah temız ve iç açısı ıse süperdir
- +1 yıl
ben gelmeden ev afedersin b.o.k götürüyordu bildiğin çöp ve tozdan gözükmüyordu hayır yani evde de kayınvalide yaşıyor ama pis kadın sinir oldum geldiğimden beri temizlik ypa yapa canım çıktı. ve ev şimdi ev halini aldı birde ev ahşap müstakil ev ben ise kızlığımda çok güzel manzaralı güzel evden gelin çktım öyle bir yere gelin gelince alışmak zor oldu ve hala daha gözlerim eski evimi arıyor.
- +1 yıl
çok haklısn.hak verıyorum sana.eşinle aran nasıl?
- +1 yıl
o da son zamanlarda kabalaşmaya başladı canımı sıkıyor. ev düzen gördü temizlik gördü ya değişti. benim sayemde ev düzene girdi kendine geldi o da bana teşekkür edeceğine artistleniyo galiba. çoraplarımı versene kıyafetlerimi versene ben diyorum bak kıyafetlerin burda çoraplarında burda alırsın her zaman burdan diyorum yok ne kadar söylesemde hep hizmet bekliyor benden. sürekli hizmet bekliyor benden. çalışmıyorum ya ona batıyor herhalde bu sfer yediğim her yemek içtiğim her su ona yükmüşüm gibi
- +1 yıl
yükmüşüm gibi geliyor.
- +1 yıl
9 ayda noşluyor yaaa bole...eblenmeden once flort ederek konusarak evlendınız sanırım?
sen ona guzel konusyorsun eve gelınce hosgeldın hataım dıyorsun ve kendine dıkkat edıyorsun degılmı? - +1 yıl
severek evlendik aynen. ben zaten 40 kilo birseyim küçük hemstır gibi etrafında dört dönüyorum. ama o böyle kaba davranıyor işte ben ise nazik davranmasını istiyorum hoşlanmadığım şakalar yapıyor değişik ya.
- +1 yıl
Hımm..evlenmeden ınsanı tanımak zor.Evlilk zor bişey aslında sende gördün.Maddi sebepler çevre etkisi insnaın sosyalıtesinin az olması cinseliğin sıkması bunlaın hepsi evliliğin ömrünü tadını etkiliyor.Sen hep tatlı dille kulansanda karşı tarafın tavri öyle ise birde evlendik artık aman diye salmışssa kırıcı olmaya devemedecektir..Uzaklaşıyorsa senden gece yattıgınızdada işte orası sakat olmaya baslamıs demek olabılır
- +1 yıl
şuan yatak odasında ben oturma odasındayım yanına yatmak dahi istemiyorum şuanda. ağlamaktan geberdim zaten.
- +1 yıl
Burdan devem etmemı ısytremısn yoksa eklersın ordan mı devem ederım..çok uzukdum
- +1 yıl
devam edilecek birsey yok zaten böyle. ama o bu sekilde devam ettiği surece ben ondan sğuyacağım kesin.
- +1 yıl
uzldum yaaa pekı ıletısımnız nasıl karslıklıklı konusabılıyormusnuz?
- +1 yıl
evlendikten sonra iletişim çok yok. yani hep sıradan seyler günün nasıl geçti böyle bazende gelecege dair birseyler konusuyoruz o ladar konuşulacak birsey yok yani.
- +1 yıl
eşin kendıne dıkkat eden bırımı? keza sen gıyımıne guzelgıne dıkkat edermısn?
- +1 yıl
kesinlikle hayır dikkat etmez kendisi dişlerini hiç fırcalamaz ağzı kokar. saç sakal birbirine girer . ama bakım yapsaydı çok yakışıklı oluyor aynı kıvanç tatlıtuya benziyor. bende ınna ya. ben çok dikkat ederim. hemde fazlasıyla. ayakkabıyla gezerim evde. ama kendisi atletle.
- +1 yıl
Bu hos degıl.Zamanla eşler arasındakı cekıcılıgı herseyı oldurür.O sadece senden değil hayattanda yorulmuş.Maddi durumunuz maaş gelirniz kotu mu? bunu takıyormu kafaya?
- +1 yıl
yok kötü degıl çok sukur kira yok. kendisi 1.200 alıyor annesi de şimdilik 600 alıyor ekimde bin lira olacak kadın maaşını bize veriyor.arbada var.
- +1 yıl
Onu bu salaş dolaş yapan ne sence? sen bakıyosun kendıne o bakmıyor nıye sence? senden menun olmadıgı seylerı solermı? mesela?
- +1 yıl
yoo benden memnun. ama sanırım sahte kibarlık maskesi düştü kendi öz halini aldı. annesi de dağınıuk ve ince seyleri öğretmemiş annesi o da aşırı dağınık ve pasaklı. annesi de kokuyordu kendisi de öyle.
- +1 yıl
hımmm..iğrenç...
- +1 yıl
hala sevıyormusn? ondan etkılenıyormusn? ılgın var mıiçinden gelerek?
- +1 yıl
işte o yüzden dilimde tüy bitti onu yap şunu şöyle yap bunu yıka onu yıka demekten yoruldum 9 ayda ve hala alıştıramadım.. eskiden romantikti şimdi kaba.
- +1 yıl
işte küs olduğumuz zaman olmuyor içimde hiç bir sey. biraz kıvrak olsa daha çok severdim. sadece eskisi gibi heyecan yok kalbim atmıyor. ama evliyim bir şekilde yürütmeyelim diyorum.
- +1 yıl
bı konumda sakın hamıle kalma...cinselikte san karsı ilgılı degıl sanırım..yanı sadec eiş bıter doner uyur modelı dımı
- +1 yıl
aynen ya...
- +1 yıl
ama sarılıp öyle uyur.
- +1 yıl
sarılıp uyyumak içgudsel zaten...cınselıkte bıtmıs desene..nıye saldı bu adam yaaaa..menunmu senden barı bu konuda?
- +1 yıl
cinsellik konusunda beni çok begenir . diğer kadınlar gibi odun değilim. ben kendimi salmadım o saldı nedeni de belli değil. benim için evlilik tek bir sebeple biter.
- +1 yıl
yapısında var demekki ya..üzüldüm keşke elden bısey gelse...kendınde yenılık yapsan gıyımde sacında nebılım hareket vs de sence canlanırmı? ya da ona el yazınla bır mektup yazıp onunn cantasına koysan okumu?
- +1 yıl
bana söyler yeni hiç bir sey yapma süslenme de ben seni sade halinle daha çok begeniyorum diyor. sade masum bir güzelliğin var diyor. tabi ben genede arada yaparım. ben ona romantik bir slayt yaptım ınternette paylaştım. sonra şiir yazarım ona da okurum. ama onda hiç bir sey yok. en azından bir gül al bari o da yok.
- +1 yıl
hımmm...sade guzelık sevıyosa cok makyaj yapma ama arada onu delıtecek mını etek cok seksy camsır gıymeyı de ıhmal etme.her erkegın ıcınde bır ayılık ve arslanlık vardır
- +1 yıl
zaten evin içinde hep o şekilde geziyorum.
- +1 yıl
:) ilgısı hep aynı desene:)
- +1 yıl
alışmış.
- +1 yıl
Sen pekı arada romantık ya da fantazık degısk bıseyler yaptıgında hafıf bır degıklık oluyormu?
- +1 yıl
ben çok yapıyorum öyle hiç istemiyo mesela bara gidiyormuş gibi yapalım diyorum yabancı müzik olsun diyorum yatagın üzerinde zıplıyoruz sonra sarhoş rolü yapıyoruz falan nsonrasında olan oluyo ama o zorla yaptıgını söylüyor.
- +1 yıl
hımmm..heyecenı sevmıyor::(
- +1 yıl
ev dışında oldumu hıc? istegı oldumu ki?
- +1 yıl
Evlilik yıldonumunuz ne zan?
kayınvaliden uzun yolculuklardaysa bu işte bir sorun var demektir. sana gün yüzü göstermeyip kendi totosunu gezdirmesi ayıp. acilen eşinle toplantı yapıp düzgün bir şekilde anlatmalısın gerekirse işe gir calış sende kendi paranla eşyaları diz.
010 Yorumla- +1 yıl
şimdi allahı var kayınvalidemle aramda kötü bir sey yok. kadın sadece geçmişte yasadığı acıları çıkartmak için gezmek istiyor mutsuz bir yuva şiddet. oğlunu kaybetmiş ayrı bir acı bunları unutmak için geziyo hemde sizi basbasa bırakıyım ded sende yemek yapmayı öğrenirsin dedi. ev sizin size emanet dedi ve şimdi giresunda. artı kendi maaşınıda tamame bize veriyo gittıği yerde para sıkıntısı yaşamıyo. aylık ortalama 2 bin besyüz lira maaş giriyo.
- +1 yıl
hmm. anladım. ya ağlamayana meme yok. ya kocana sölicen acık acık ya da gircen işe canım sıkılıo die ufaktan ufaktan alacan bişiler. ya da parayı biriktirip kendinize bir ev alın. he bunları yaparkende millete gösteriş için değil kendinizi iyi hissetmek için yapın. allah büyük illaki seninde hayalin gerçekleşir.
- +1 yıl
baska bir yerden ev almaya kalkmıştık geçende kayınvalidenin maaşını oraya bağlıyacaktık. yalnız kayınvalide istemedi bu durumu. hem istese bile 2. bir ev alsak bile eşim ben bu evden ölene kadar vazgeçmem diyo. yani ancak orayı kiraya veririz dedi. ama genede ben oturduğum evden vazgeçmem diyor. ne yaptım ne ettiysem vazgeçiremedim o eski kafasından.
- +1 yıl
eşin tek kardeş mi ? ozmn eşinle tartışmaya gerek yok bulunduğunuz evi dekore edin dış cephe falan. 2 katlı mis gibi eviniz olur bir katta kayınvalide kalır. bir katta siz. zaten kayın valide sorunlu bir tip değilmiş evdede pek durmuo dediğine göre mutlu mesut yaşarsınız. hem maliyeti düşük olur. yeni ev alıcana modifiye edersin evi. bu arada çok karıştım sanırım kendimi kötü hissettim yaw :( :S
eşinin aklında farklı şeyler olabilir tek kardeş değilse. tekse manevi bir durum vardır saygı duymak lzm. - +1 yıl
eşim tek. bu evden vazgeçmemesinin sebebi benim bu evde her bir yerinde emegım var diyo. işime cok yakın diyor. çocuklugum bu mahallede gectı diyo. doğalgaz cektirdi eve şimdi onun borcu var. onun borcu bittikten sonra zaten o da diyo dekore etmek istiyo. zamanla birinin borcu biter diğreine geçerz diyo zamanla hersey güzel olacak diyo. buarada karışmandan falan ıkılmadım tam tersine hoşuma gidiyo içime döküyorum.
- +1 yıl
hayır calışmıyorum. eskişehir.
- +1 yıl
evet o bu konuda kararsız calışmam konusunda.
+1 yılmadiyat gerçekden çok önemli evet ama şartlarıda fazla zorlamıyıcan ve kocanıda ezik düşürmüyücen millete karşı yoksa olmuyosada zorlama mutlu evliliğine gölgeler düşürme bence
00 YorumlaBuna da şükür. Sen eşini destekle , oda seni yaşatsın. Senin gibi kadınların nesli tükeniyor. Hemde ışık hızıyla.
02 Yorumla- +1 yıl
nesli tükeniyor derken nasıl anlamadım. kötü anlamda mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim uc katli villam var ama belkide senin kadar mutlu degilim cunku sevdigimle degilim.
11 Yorumla- +1 yıl
bir gün swvdiğin yanında olursa daha mutlu olursun eminim.
+1 yıltekrar anladımki, para yoksa evlilikte sıkıntı oluyo
07 Yorumla- +1 yıl
yok kesinlikle ben itiraf etmeliyim kocamı çok seviyorum köpek gibi. o kırılmasın üzülmesin diye her şeyimi feda ediyorum. ona zarar gelmesin diye canımı veririm. onsuz bir gün bile asla düşünemem. canımdan daha tatlı o. fakat insanın bilinç altında yatan o iç düşünceleri paylaştım ama o benim hayatım da yoksa yalı villa saray bile verseler boş.
- +1 yıl
insan sevdiğine canını verecek kadar çok sevmeli.
- +1 yıl
ta ki sadık olmazssa bana sayet onun canınıda almasını bilirim.
- +1 yıl
ya elbet seviyosundur, Allah daim etsin inşallah, ben sadece paranında önemini vurguladım, yoksa sen para için böyle konuşuyosun demedim, yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
evet yanlış anlamasınlar :)
+1 yıleşyaların ve oturduğun evin öne mi var mı sevdiğin insanla birlikteyken? ev çok mu eski ben hep ahşap evleri olan insanlara imrenmişimdir
01 Yorumla- +1 yıl
yani toplam 200 metre kare diyelim. ya ailemde de ben beton ev ve daire de oturduğum için müstakile alışamadım. ama sevdiğim insan var onun için bişey demiyorsun
+1 yılMaddi durumu mu kıskanıyorsun? Ğah ne hallere düştük.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. eşinle açıkça konuş.ama tatlı dille.
00 Yorumla
+1 yılGit zenginle evlen ozaman
03 Yorumla- +1 yıl
senn eşin böyle düşünse ne yapardın
- +1 yıl
Ben bunun gibi düşünen biri ile asla evlenmem, çünkü bu insanlar asla tatmin olmazlar, ama bunu anlamayıp bir gün bu senin yazdıklarını söylerse ozaman secenekler varsa durumu deiştiricek yapılır ama asla fazla zorlamam çünkü ihtirasların sonu yoktur, sen bu yazdıklarının yerinde olsaydın ozamanda havuzum yok derdin, o olsa yazlık yok derdin, o olsa yurt dışında evim yok derdin yani anlıcan hayallerin isteklerin sonu yok
- +1 yıl
ya çok şükür her seyim tam olduktan sonra niye havuz yurt dışı diyim ki. sadece yeni gelin evi eşyası olsun. yeter. yani ayrı hanem olsun.
+1 yılbulup da bunamayın.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evim ve eşyalarım eski diye arkadaşlarımı çağırmaya utanıyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler