Evimiz çok kötü utanıyorum ben napmalıyım?

Şimdi bana kızıcaksınız biliyorum ama sokakta yaşayan bir sürü insan var haklısınızda ama ben bir arkadaşımın komşunun evine gidiyorum evleri gayet iyi kimsenin bize gelmesini istemiyorum. Maddi bir durum mu derseniz hayır değil annem ve babam yaşları ileri pek anlamıyolar bu işten gençkende anlamamışlar paraları olsa evle ilgilenmiyolar gereksiz buluyolar yani yaşanıyor mu tamam diyolar ama ben 4 yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın evinede gittim ailesiyle tanıştım ve ailesinin zar zorda olsa maddi olarak geçinebildini biliyorum ama hayatlarını bir düzene koymuşlar ev almışlar içini çok iyi şekilde yerleştirmişler oğullarıda hepsi okulunda başarılı erkek arkadaşım tıp okuyor beni ailemi tanıdıkça ne der bilemiyorum bizde öyle değil hayat düzeni yok bir yaşama gayeleri yok gibi eve zaten kim gelicek misafir felan diyolar içinde yatıp kalkalım yeter diyolar bu dahada moralimi bozup kendimi güvenimi yitiriyo ya 30 yıllık evlisiniz insan yerlerini ahşap kaplama yapar bir kapılarını değiştirir mutfağa dolap taktıriŕ gerçekten durumumuz yok demek isterdim ama var heryerden kira geliyo ustüne ikisindede maaş var paralar nereye gidiyo derseniz bende bilmiyorum sadece yemek sanırım ne araba almayı düşünüyolar ne başka şey öyle yaşıyoruz lütfen kızmayın bana ama moralim çok bozuk bu duruma sizin söyliceklerinize ihtiyacım var
Evimiz çok kötü utanıyorum ben napmalıyım?