KANKAMI ÇOK SEVİYORUM AMA NE YAPICAM BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ?

Okulun açıldıgı ilk gün gördüm onu ve dilim damagım tutuldu resmen aşık oldugumu hissettim ve tüm gün boyunca onu seyrettim. sonra biz baya kaynaştık ve kanka olduk her şeyimizi bilmeye kadar aramızda gizlimiz saklımız yoktu nerdeyse ve ben ona baya ilgi göstermeye çalışıyordum ne kadar utansamda o da aynı şekilde yanım boş oldugu zamanlar yanıma gelip fotograf çekınmek ıstıyor sacımla oynuyor beremı takıyor yanaklarımı sıkıyor gamzeme parmagını sokuyor :D ve ne zaman da uzgun olsam daıma mutlu olmam ıcın elınden gelenı yapıyor ama ne zaman bı cıddı konuya gırsek kankası olarak gordugunu söyluyor bu benı cok uzuyor okuldakıler de bızı yan yana gorunce sevgılımısınız dıyorlar ben de hayır kardeşiz diyorum çünkü onun beni yanlıs anlayıpta sogumasından korkuyorum ona açılmayı çok düşündüm fakat o da yüksek sınıflardan baska bir çocugu seviyor fakat o çocuk bunu tanımıyor bile bu onu seviyor o çocugun yanında kızları görünce üzülüyor bununda üzülmesine ben dayanamıyorum mal gibi cocuga yaklasması ıcın yardım etmeye calısıyorum o çocukta bu sene mezun olucak açılmayı düşünuyorum ama o gittikten sonra çünkü o çocugu bana güvenip anlattı bende ona ihanet edip açılamam en çok korktugum arkadas kalalım demesı de degıl onu kaybetmekten cok korkuyuorum bır daha benımle konusmamasından asla yuzume bakamassından korkuyorum reddetmesınden korkuyorum ama onu çok seviyorum ne yapıcagımıda bilmiyorum
KANKAMI ÇOK SEVİYORUM AMA NE YAPICAM BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ?