Kocamın eski sevgilisi !!!

Geçen gün kocam ve arkadaşlarla yemeğe çıktık ortama bir kız girdi kocam ve arkadaşı birbirlerine bakış atıp kıza baktılar dönüp kıza baktım yani güzeldi de öyle oğlum gelene bak tarzında değildi ki kocam ne kadar kıskanç olduğumu bildiği için asla öyle birşey yapmaz kız geldi aaa canım diyip kocama sarıldı yani cinsiyeti kız olan arkadaşları falan var onlarla görüştüğünde hiçbir şey demiyorum ama bu kızda farklı birşey vardı sanki şeytan dürttü derler ya aynen öyle . Sonra bana döndü sizde eşisiniz galiba falan dedi bende evet dedim o da bende eski sevgilisi demez mi . İdare edicem diye öldüm . Sonra kız hiç teklif edilmediği halde masaya oturdu kocamın masanın üzerindeki telefonunu aldı numarasını kaydetti sonra kendisini arayıp kaydetti numarayı . Saçını başını yolmamak için kendimi zor tuttum sinirlendiğimi anlayan kocam hadi kalkalım falan dedi . Eve gidince hiçbirşey demediğim halde açıklama yapmaya falan girişti işler iyice battı tabi . Dün gece 12 de evde film izlerkende telefonu çalmaya başladı (kimin aradığı belli tabi) , oturdum kocama rahatsızlığımı anlattım o da aldı telefonu numarayı sildi merak etme bende bayılmıyorum ona falan dedi . Ama kızın niyeti belli sonuçta rahat bırakacakmış gibi de durmuyor . Ne yapıp şu kızı şutlasam ?
Kocamın eski sevgilisi !!!