#Sarışın: Şüphesiz ki, sarışın denince akla gelen ilk isim; seksapelitesinden çok daha fazlasıyla kendini ispatlamış Marilyn Monroe'dur. Sarışınların espri anlayışını ve zekâsını sorgulayan erkeklerin azımsanmayacak kadar büyük çoğunluğu en çekici saç rengi olarak da sarıyı seçti. Güzelliğinden ve çekiciliğinden belki de biraz ürken erkekler ise sarı saçın sadakatinden emin olamadıklarını itiraf ettiler.#Esmer: Bayan "Doğru" Araştırmamızın da bir kere daha ispatladığı gibi, Penelope Cruz gibi esmer kadınlar hep akıllı, sadık, esprili, başarılı olarak görülmüşlerdir. Birçok alanda başı çeken esmerler, sadık bir eş esprili ve akıllı arkadaş ve katılımcıların çoğunluğu tarafından „Hayatımın Aşkı" olarak değerlendirilmiş. Anlaşılan; siyah saçlı kadınlar, karşı cinsin hoşuna gidebilecek neredeyse tüm pozitif özellikleri taşıyorlar! Siz ne düşünüyorsunuz, bu araştırmayı gerçekçi buluyor musunuz?
kesinlikle öyle. Bende esmer kızlara hayranım. Bak şöyle bir durum var. Aslında biriyle fölrt etmek için evrimin getirdiği bazı şeyler var ve bunlar dan biri esmer olan hanımların çocuk doğruma ve yetiştirme güçleri daha fazla olduğunu ön görür. Bu nedenle esmerler daha çok çekici olur. Sonuçta Sarışın kız güzel kızdır. Fakat esmer kız seksi kızdır. Ve seksi bir kızın seksiliği zamanla değişmez. Çünkü o zaten seksi. Güzelik zamanla değişir ve ne yazık ki iyeye doğru değil. Bu değişim bir kızın ilk zamanlara ayna gibi olan yüzü zamanla mahkeme duvarına döner. Ve kim mahkeme duvaruna bakmak ister ki! . O duvarın önunde hakim var. Ve sizi bir durum için yargılıyordur. Belki sizin yaptığını bir suç veya üzerinize atılmak istenen bir suç ta olabilir. İşte böyle güzel kız!
Hıhhh yine evde kaldık, kuzum ben kumralım ben hangi sınıfa dahil oluyorum yine herzamanki gibi ortada kaldım. zaten uyuz oluyorum sarışının adı esmerin tadı lafına. kimse benim gibi kumralları kale almıyor bize de yazık günah ama :-)
Kumral: Angelina Jolie modeli sadık, esprili, çekici ve akıllı imajıyla karşı cinsin çoğunluğu tarafından hep hoş karşılanmıştır. Ancak ne yazık ki; diğerlerine nazaran kumral saç erkeklere en az seksi gelen saç rengi! En sağlam ilişkilerin temelinin arkadaşlıkta atıldığını düşünenlerdenseniz, hayatınızın kadını bir kumral olabilir, çünkü katılımcılarımız, her şeylerini anlatabilecekleri iyi bir arkadaş olarak kumral kadınını seçti!
Kumral: Angelina Jolie modeli sadık, esprili, çekici ve akıllı imajıyla karşı cinsin çoğunluğu tarafından hep hoş karşılanmıştır. Ancak ne yazık ki; diğerlerine nazaran kumral saç erkeklere en az seksi gelen saç rengi! En sağlam ilişkilerin temelinin arkadaşlıkta atıldığını düşünenlerdenseniz, hayatınızın kadını bir kumral olabilir, çünkü katılımcılarımız, her şeylerini anlatabilecekleri iyi bir arkadaş olarak kumral kadınını seçti!
Cokmu komik bak bizden iyi arkadaş oluyomuş seksi falan değilmişiz ama ben buna taamamen itiraz ediyorum bence en seksiler akıllılar becerikliler güzeller şirinler tatlışlar bitaneler şirinler şekerler biz kumrallar ay aklıma başka gelmedi 😃😃
Araştırmaları sevmem ya, çoğunluk öyle tamam da, herkesi öyle sanıyor millet cahilce davranarak. Orada bir oran var, bir de yüzde değeri. Ben öyle değilim, beni katmasın örneğin. Ama bunu gören bir kız, bu da öyledir diyor. Dur daha tanımıyor ki o beni, ne garip iştir bu araştırmalar. Kafa karıştırır, herkesi aynı gibi gösterir.
Türk erkeğinin osmanlıdan gelen slav kadın hastalıgı vardır padişahların eşlerine bakın hepsi slav sadece kanuninin annesi slav sayılmıyor oda kırımlı o donemde kırım osmanlı topragı oldugu için herneyse sarışın kadın hele sarı saç mavi göz beyaz ten minyon kızlar candır can can
hayallerle yaşanmıyor. bizde huzurla aşık olunup seks yapılacak kadınları bakınca görünce anlarızda olmuyor işte. beğenilmiyoruz paramız olmuor bir şekilde mastürbasyonla idare etmek durumunda kalıyoruz Allah hayırlısını versin.
Değil.. sarışınlar sadece dikkat çekici.. bana çok yapmacık geliyorlar.. bence çekici olan esmerler.. kumrallar da fena sayılmaz.. sarışın bööarg bööarg öööaaargghhh (böğüre böğüre kusma efekti)
ya boş yere sarıları kıskanmayın arkadaşlar... ülkede sarışın yok o nedenle tüm kızlar ben esmerim bana taparlar ayağına yatıyor yok öyle bir dünya! sarışınlar candır
En İyi Cevaplar