işte orada bi düşünceye giriyorlar sanırsam sonra Dolapta pekmez Yala yala bitmez Ayşecik cik cik cik Fatmacık cık cık cık Sen bu oyundan çık.. Diyip Esmeri seçerlerrr :) :) :)
Ülkede orjinal sarışın mı var 😀hepsinin dip boyası gelince ne olduğunu görüyoruz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esmer başka severiz sarıya herkes bakar esmere ağzının tadını bilen 😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sarisinlar guzeller ama cirkef degiller masumlar hep. Esmerler cirkeflesiyorlar evlen ln aeniouim diyip İrla evleniyorlar. Yakayi siyirmasi cok zor oldugundan av oluyorlar garibanlar. Yoksa erkek esmeri birakmaya daha heveslidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sarışın ve beyaz tenlileri seviyorum. esmerle evlenmem.
Sarışını öyle aman aman sevmem. Pek ten rengi arayışında değilim.
Kızıl ombreli biri olarak kafam karıştı 😅 Ten olarak çok açıkta değilim ama esmer tenli de değilim bilemedim hangisi güzelse odur.
Farketmez esmer sarışın
Neden begeniyorsunuz. Esmer ile evleniyorsunuz? Simdi erkek olduğun icin sorayim😂😂
Bi bilsem keşke 😀
Hshhshs soruyu sormandan belli anlamaman😂
işte orada bi düşünceye giriyorlar sanırsam sonra Dolapta pekmez Yala yala bitmez Ayşecik cik cik cik Fatmacık cık cık cık Sen bu oyundan çık.. Diyip Esmeri seçerlerrr :) :) :)
Şahsen dış görünüşe değil zekasına ve bana nasıl davranıp davranmadığına bakarım o yüzden bişey diyemem
:D Doğru kişi gelsin sarışınmış pembeymiş maviymiş önemli değil abi
Ülkede orjinal sarışın mı var 😀hepsinin dip boyası gelince ne olduğunu görüyoruz
Esmer başka severiz sarıya herkes bakar esmere ağzının tadını bilen 😃
Sarisinlar guzeller ama cirkef degiller masumlar hep. Esmerler cirkeflesiyorlar evlen ln aeniouim diyip İrla evleniyorlar. Yakayi siyirmasi cok zor oldugundan av oluyorlar garibanlar. Yoksa erkek esmeri birakmaya daha heveslidir
Kıvanç ı beğendim simdi ne olacak?
Olmaz o iş
Olur olur 🤭🤭
Kıvanç bana bile bakmaz 😂
Sana niye baksin? Söyle bana baksın 🥳🥳
Sen asexüelsin olmaz 😂
O zaman değişirim hemen 🤪🤪
Hayaller, hayatlar işte..
Kumralların gözü yaşlı
Böyle bir şey mi var?
Çakma da olsa sarışın olmak güzel desene 😂😂
Ôyle birsey yok sarisin herzaman favorii