Eli ayağı düzgün aile kızı arıyorum. Sevgili yapmak için değil, nesli tükeniyo müzeye koycam :) muhakak vardır böyleleri dimi
Cevabın nedir?
+1 yılOlaylara kendi pencerenizden baktığınız ve yakın ilgi konunuz olduğu için böyle düşünüyorsunuz.
Ne yazık ki çağımızda insan kalmadı. İnsanlık tükeniyor. İnsanlığın sonu gelmiş. Çevrenize bakın lütfen. Erkekler kız bulamıyor, kızlar erkek bulamıyor. İşverenler, çalıştıracak adam bulamıyor, çalışan doğru düzgün bir işyeri bulamıyor. Okullarda öğretmen yok, hastanelerde doktor, fabrikalarda işçi. Araba kullanan herkes birbirine düşman. Komşuluk kavramı yitip gideli çok olmuş. Sokakta düşene bakan olmuyor. Hayvanlara olan düşmanlığımız uzun süre önce başladı. 70 milyondan düzgün bir adam bulamıyoruz ki siyaseten takip edelim. Sporcularımız örnek olmaktan çok uzaklar. Gazetelerde ki haberler görgüsüzlük ve yozlaşma üstüne kurulu. Sanatçı diye bize örnek olması gereken kişiler daha kendilerine yetmiyorlar ki bize yol göstersinler. Ya akil adamlar ? Ülkenin bölünmesini isteyecek kadar utanmaz olmuşlar.
Dostum, sen bir kardelen arıyorsun. Kış günü her tarafı kaplayan soğuk kar tabakasını delecek nadide bir parça arıyorsun. Umarım bulursun. Fakat bulursan ne olur onu incitme. Kırma, koparma. Gördüğün için bile şanslı say kendini. Büyüt ve koru onu. Ta ki solup gidene kadar ...03 Yorumla- +1 yıl
inşaallah .çok şükür medeniyetli kültürlü eğitimli dini bütün bir insanım .temiz fıtratlı iffet abidesi bir eş isterim bu benim en doğal hakkım..dedikleirne katılıyorum .aslında toplumun anası yörüngesi kadını bozdular .yörünge eyrinden oynayınca başımaza böyle felkatler geldi .şerefliyken zelil olduk
- +1 yıl
Belki çok şey istiyorum ama hem iç hemde yüz güzelliği istiyorum derken. Yüzüne baktığımda beni heyecanlandıran etkileyen biri. Canı gönülden severek evlenmek en büyük hayalim şu an. Kim vurdular gitmek istemiyorum. :)
- +1 yıl
EİC seçiminiz için teşekkür ederim, Sistem.
En İyi Cevaplar
+1 yılharbiden ilerde nasıllarmış diye merak eden olursa en azından bir örnek olur :))
11 Yorumla
+1 yılEvet var ama nesli tükeniyor değil sadece sizler boş insanlarla fazlaca takılıyorsunuz o kadar... Zaten iyi aile kızlarını da orada burada takılıyor göremezsiniz bu yüzden yoklar sanarsınız...
22 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bizde beynini kullanabilen, efendi, nerede ne konuşacağını bilen ve haddini aşmayan erkek arıyoruz. Gören bilen varsa haber versin.
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
18Cevap
+1 yılEmin ol o kızlarda erkek yerine adam arıyor ki bu devirde nesli tükenmek üzere.. En sonuncusu Anıt kabirde ölmesine rağmen koruma altına alındı..
217 Yorumla- +1 yıl
ben dini yönden bakmadım beyefedi eğer o yönden bakılırsa önce Peygamber efendimizin geleceğini söylerdim.. Ama son zamanlarda erkekler başka düşünceler içerir olmuş fakat izler hiç Atatürk?ün hayatını okuyup kadına önem verdiği bir çok öyküyü dinlediniz mi? Emin olun gerçekten öyle.. Ben sadece sorunuzdaki kızlara yönelik aşağılama kısmının erkeklerde de payı olduğunu göstermek için böyle bir örnek verdim.. Ama elbetteki düşüncelerinize sonsuz saygım var..
- +1 yıl
Ortada yapılmış koskoca bir ''Devrim'' var.. Ne yazıkki elinde çiçek, havaya atarak olmuyor bu.. Uykusu bol olsun tabii ki, rahat uyusun Ata'm.. Düşüncelerini öldürmelerine izin vermiyoruz vermeyeceğiz biz!
- +1 yıl
..peki ben size ilahi tebiliğle görevli örnek insan hayatından peygamberin kadınlra verdiği değer saygı nezaket eşlriyle olan muhabbeti aile yşantısını hanım sahabeleri hiç araştırp okudunuz mu ? atatürk malesf kadını çağdaşlama adı altında toplumun yörüngesi anası olan kadını çarşafını açtırarrk çıplaklığı yaydı .toplum bozuldu ifad fesad yayıldı yörüngesi bozulan toplumu felaketler sardı .malesef günümüz gençlri fazilet erdem irfan hikmet bunları taşmz oldu .tek bildikleri şey seks cinsellik
- +1 yıl
Elbetteki biliyorum zaten kadına verilen değer onda eşsizdi.. Fakat onun kıyaslamaya veya böyle bir adamlık meselesi olarak örnek gösterilmeye hiç gerek yok yani gösterilemez ki onu tüm müslüman alemi biliyor o bunların çok üstünde fakat yakın zamanımızda yaşamış Mustafa Kemal?i göstermek istedim hem düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat lütfen kötüleme gibi yersiz şeyler Atatürk?ün yaptıklarıyla kıyaslamayın sonuçta adam zorla giyisi giydirmedi halka verdiği bir seçenekti..
- +1 yıl
anldım şuan sizi ..yine de ayrı fikirlerdeyiz düşünce dünyamız tarihi okuma biçimleirmiz ayrı farklıdır .peki size sormak isterim benim nenemin kardeşi ataürk zamanında kılık kıyafet yasağı varken çarşıda çarşaflı dolaşıyor askerler görünce yakalamyma çalıyor tabi o da kaçıyor kaçarken yere düşüp ayağını kırıyor şapka zorla dayatılmadı mı .? ve bunun gibi binlerce örnek var
- +1 yıl
Belkide ben iyi yönlerini okumuşumdur deyim sizlere .d Ama doğrusu şudur ki geçmiş hakkında doğru yazanı çöpe yanlış yazanı dağa yüceltirler.. Bilemiyorum artık ben sizin dediğiniz gibi bir şey duymadım okumadım şimdiye kadar ama elbette doğrudur veya yanlışdır.. Bilmeyiz yani ben bilemem .d Herneyse bu kadar uzattım .d yeterli .. Burdan eksileyen arkadaşlara da selam olsun varsın eksilesinler herkes kendi düşüncesini söyleek ve savunmakta hürdür .d
- +1 yıl
ben teşekkür ederim gayet nzik bir tavırla düşünclerinizi paylaştınız doğru sağduyuluğunuzdan kibarlığınızdan etkilendim .taassupçuda değilsinz yani öz elşetiri yapabiliyonuz varsa ben eksik yönleirni okumuş böyle bir bakış açısına ship olmak geliştimrmek güzel sizinle kemalizmi atatürkçlüğü etraflıca tartışablirz müsat zamnının olursa eğer
- +1 yıl
.d Aslında atatürkçü bir kişiliğim veya doğru bildiğimi körü körüne savunan bir kişi değildimdir sadece aldığım örneklerin ne denli iyi veya nedenli kötü olduğunu öğrenmek isteyen ve araştıran biriyimdir.. Kesinlikle düşüüncelerimi savunurum ama körü körüne savunmam sonuçta doğruyu yanlışı gün gelir ayırt edemeyecğimi bilirim fakat şu ana kadar dini yönüyle efendimizi eğitim kültür yönüylede M.kemali örnek almış biriyimdir tabii bunların yanı sırası da var ;) Yani tartışma konusu diye savnmyrm
- +1 yıl
araştırmacı bir yapının olması güzel hayatına renk katar kişiyi taaspçülükten kurtarır bu konuda daha etraflıca araştırma yapmanıza yardımcı olabilceğini düşündüğüm bir kaç ayzarı tavsiye edebilrim .abdurrahman dili pak Bir Başka Açıdan Kemalizm kitabı .bide kenan alpay googleden yazınca yazıları çıkar . taha akyol strada yaızyor geçmiş makale köşe yazıalrına bakabilirsiniz . ayşe hürün çok değerli bir çalışması var geçmiş tarihi araştıran bir kitabı var .bildikelrim bunlar ayrıca islamcı araştır
- +1 yıl
.d karekter sayısı yetmedi galiba .d şu aralar kendi kursun hakkında olan kitaplara vakit ayırabiliyorum sadece maalesef ama en kısa sürede .d dediklerinizi inceleyeceğim teşekürler..
- +1 yıl
.d Umarım o kadar çok inceleyecekler listemde unutmam yardımlarınız için teşekürler .d nereden nereye geldik .d İyi günler..
Hem çok güzel olcak hem de iyi aile kızı? Oldu o zaman.
12 Yorumla
+1 yılBöyle birçok arkadaşım var. :)
Sen şimdi yaşlarını da merak edersin, 18-25 arasındalar. 29 da vardı. Ve İstanbul.08 Yorumla- +1 yıl
Beni de çöpçatan edeceksin :)
- +1 yıl
Evet, hem de nasıl. Bence; zamanın şartları biraz değişmiş de olsa her ne kadar, o ölçütte insanların da var olduklarını unutmayın. Allah nasip edemeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.
- +1 yıl
@tunahan21
inşallah sen de vesile olmak-ın etkeni ve edilgeni olursun.
:) - +1 yıl
Ben 22-29 arıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben varım zaten müzedeyim yani evde isteyen gelip görebilir burda demirbasım cünkü müzedeki antikalar dısarı cıkmaz :))
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsuan müze sezon tatiline girdi malum herkes denizde plajda okul zamanı acılıyor ögrencilere ve turistlere rehber esliginde müze gezdiriliyor :)
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin insallah bulursun :)
- +1 yıl
Peki müzede ki eşyaları çalabiliyormuyuz. :)
+1 yılkardesin akraban falan yok mu yetistirip üretime sunun nesilleri cogalsin, dünyanin namusunu kurtarin.
11 Yorumla- +1 yıl
sana herzaman peşinen +1
ya bende anlamiyorm bu etkeklrrde hep motorlara degbender veriyor yaa
13 YorumlaAdam gibi erkeklerinde nesli tükeniyor bulursan onlarıda müzeye tıkala gelip seçicem :D
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Erkek hem fıtratı gereği hemde ihtiyacı olarak çalışmak zorunda. Evde duramıyor. Çocukları eğitme rızaya uygun yetiştirme işi daha çok Evinde bu işi meslek edinmesi gereken anneye düşüyor. Çalışıyor olması anneyi bu sorumluluktan kurtarmıyor. Anne bu sorumluluğunu yerine getirmediği zaman (Ahireti geçiyorum zaten hesabı sorulur.) Sıkıntılı insanlardan sakat bir toplum vücuda geliyor.(İmkanlar ölçüsünde Babada elbet sorumludur.) Saygılar.
Ailene söyle sana evlenmek için bulurlar. sende o ara müzeye atarsın
01 Yorumla
+1 yılelime erkek eli değmedi çevremde doğru düzgün erkek bile yok :* eşcinselim. hadi koy beni.
00 YorumlaSevgili yapmak için değil diyen birini müzeye koymak gerek bence. O nasıl bir ifadedir?
01 YorumlaVardır ama nerde :) Bulursan banda söyle anneme geln yapcam :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olabilirim bu aile kızı
güzel sayılırım çirkin degilim talibim yok üniversite mezunuyum05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldüşüncen için teşekkür ederim ama burdan birini aramıyorum sanal güvenilir degil burda her türden insan var
- +1 yıl
endişelerinde haklısn bişey diyemem .ama hani şöyle bir misal vereyim otobüste oturuyon yanına bir oturur ilk başta çekinerekten ayağın dizini değmemmesi için çekersin sonra bir söz açıldığında bir bakmışsınız 40 yıllık arakadş olmuşsunzu insanda böyle tanışarak kaynaşark aradaki sevgi muhabbet artar birbirni tanır.sonuçta kararınıza saygılıym
Cevap sahibi+1 yılo dediğin farklı bir şey
ama net pek güvenli degil en azından bir bayan için
erkek bir şey olmaz bir şey kaybetmez ama bayan çok şey kaybeder bence buradan kalıcı ilişki çıkmaz kendi fikrim bu
+1 yılvar var merak etme :)
11 Yorumlatam buldum dediğin bile bir süre sonra yanıltabiliyor..
10 Yorumla
+1 yılÖyle kızı bırak, erkek arasan bulamazsın la bu devirde ^^ Söz meclisten dışarı kızmayın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru asırlar önce sorulmuştu.Yine mi çıktı ortaya :(
01 YorumlaYok la onu ararsak yaşlanırız. kötünün iyisiyle idare edeceğiz artık..
00 Yorumla
+1 yılBu durumda bulman çok kolay olacak. Etrafta hemen herkesin eli ayağı düzgün.
00 Yorumlabu takdirde bırak ailen araştırsın. görücü usülü evlen
01 Yorumladikkat kızlar tuzak soru kestirdiklerini ekleyip abazanlık yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüze ne tarafta kardeş yolu göster ben kendim giderim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeni tanımıyorsun ama cidden müzelik bir insanım kanıtlama ihtiyacı duymuyorum.
Cevap sahibi+1 yılamin teşekkürler. hayır saolsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim bende hiç durmadan yürürsen ütopya ya varacağıma inanıyorum.
00 Yorumlayok bebeim bize kadar var.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen başta kaybettin. 0/1 :)
+1 yılvar hacı ama yanında hep hödük var..:D
10 Yorumla
+1 yılOldukça azaldıklarını düşünüyorum.
10 Yorumlabence aklını pynir ekmekle yedin.
09 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben varım panpa. ama bizim gibileri ancak cenazenize beklersiniz. :(
:D02 Yorumla- +1 yıl
Ben sende düğüne gelecek potansiyelide görüyorum. Önemli olan bu kabiliyetin farkında olmak. Saygılar
ben varım. hadi müzeye gidelim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu. Konuştunuz uzun evleniyoruz mu şimdi:)
+1 yılben çok düzgünüm beni yap
15 Yorumla- +1 yıl
süper
- +1 yıl
kaçarım ben
+1 yılAhahaha geç kaldın zor bulursun bu devirde :D
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. bulursan haber ver hacııı :DD
02 Yorumlavarda kardeşim bulmak sıkıntı işte :D
00 YorumlaVardir vardirda vardir :D
01 Yorumla
+1 yılBen adayım :D
03 Yorumla- +1 yıl
taşırım
- +1 yıl
İnanmak başarmanın yarısıdır demişler
Gizli Üye(36-45)+1 yılmüzelere beleş geçişim var :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi iyi bende müze kartı da var :D
00 Yorumlavar mıdır ki :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulunca bırakmıcaksın aga :)
00 Yorumla
+1 yılSon of a mother!
01 Yorumla
+1 yılbende ariyorum ya :(
00 Yorumla
+1 yılMutlaka vardır.
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eli ayağı düzgün aile kızı arıyorum. Sevgili yapmak için değil, nesli tükeniyor müzeye koycam
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler