Üvey babam... ?

merhaba arkadaşlar , çok huzursuzum. annemle babam ayrıldılar babam anneme cok çektirdi hepimiz istedik ayrılmalarıni hic anlasamiyorlardi. doğum günüm geçti babam hatırlamadi bile karne aldim umursamadi aklima bile gelmedi kardesimle beni daha ayrıldi ayrilali alip ilgilenmiş merak etmiş değil uzun zamandır ayrilar. babam homeofis açtı orda yaşıyor annem ben ve kardesim yasiyoruz annemle ikimizin işlettiği bir moda evimiz var bu şekilde geçiniyoruz. ben babama çok düşkünüm. evde oldugu zamanlar bile sarılmak isterdim iterdi istemezdi beni. çok koyardı bana. Üniversiteye gidiyorum ya 1 kere arayıp demedi geliyim ozledim demedi ya annem birisiyle tanıştı uzun zamandır konusuyordu bana danışti bendd mutlu olmani isterim dedim konustugu adamda boşanmış karisi hırsızlık yapıyormus onunda kizi ve oglu var annemle aynılar bu konuda. bize yemeğe geliyor bazen ben yediremiyorum bunu istemiyorum itici geliyor babamin yerinde oturuyor anneme evlenme teklifi etti. annem kabul etti bende istiyorum adamda cok iyi allah var ama bana itici geliyor ısınamıyorum içerde uyuyor Şu an annem kendi odasında uyuyor ayri uyuyolar ama ayni evde yaşayamıyorum deniyorum olmuyor 19 yaşındayim keşke diyorum evlensemde gitsem cok kotu bir hissiyat bu. evd bir yabanci var. burda kalmasinin sebebide gece otobus bulamadı yani zoraki kaldi mecburiyetten ama ben cok kotu hissediyorum :( ne yapmalıyım evlenecegim biriside yok erkek arkadaşımda yok ciddi bir iliskim vardı oda bitti 7 ay önce cok yalnız hissediyorum kendimi :( lutfen yardim edin.
Üvey babam... ?