Deprem bölgesindeyiz burada okullar için devamsızlık sınırı kalktı sisteme geçiyor ama istediğin kadar gelme yine de kalmıyoruz okullar her geçen gün daha da azaldı kimse gelmemeye başladı herkes okula diye gelip dışarıda gezmeye başladı ben ve kardeşlerim de öyle yaptık bugün kardeşimin öğretmeni arayıp demis neden gelmiyor babam öğrendi okula diye gidip okula gitmediğini kardeşimi dövdü ve işe başlattı benimde çok fazla devamsizligim var benim kini bilmiyor e okuldan bilgilerimizi sildim babam sistemi kapalı sanıyor sizce girip e okulumdan devamsızlıgima bakar mı veya öğretmenimi arayıp bilgi alirmi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Devamsızlık yapmakmiyi değil eğitiminşzi aksatmayın
Okulda kimse yok ki sınıflar bos
Ohh be güzEl özel ders alırsın bu durumda daha iyi ya
Depremden sonra insanlar çadırlarda okullar boş hayat boş yani okulda kimse olmayınca insanın da canı sıkılıyor bir süre sonra
Elbette kolay değil ama bu şekilde de boş bir insan olarak yetişmek iyi olmaz. Kendini geliştirmelisin
Haklısın bu konuda çok haklısin hatta babam beni dövse yine kabullenirim ama ogremirmi bilmiyorum e okula bakmasa yeter
Dövmesin bence ama uygun bir yol da bulmalı eğitim almaya devam edebileceğin. Öğretmenin olsam devam etmek istermiydin acaba
Madem okula gitmiyorsunuz çalışında akıllanın demek istemiş ama dövmesi kötü
Eğer öğrenirse bana da aynısını daha fazlasını yapar
Öğretmenine söyle durumu size yardımcı olsun
Yarın okulda öğretmenimle fotoğraf çekip wp durumu yapmayı düşünüyorum ama sorun şu yarına kadar açıp bakar mı devamsızlıklarima
Öğretmen aramazsa sorun olmaz sanırım
Yok benim öğretmenim aramaz ama babam arar mi veya e okula bakar mi
Bende deprem bölgesindeyim. 10 gün sonra bu dertler biter
Bitiyor ama normal olmuyor okulun o sorumluluğu tamamen kalktı bende kaçamak yaptım tamam yaptığım doğru değildi ama yine de babamın öğrenmesini istemiyorum
Korkma bir şey olmaz. Kızsın birde seni çok üzmez
Pek öyle olucagini düşünmüyorum
E okuluma girmese yeter
Girmez. İnşallah
İnşallah girmez yoksa beni bitirir şiddet de uygular okuldan da alır telofnumu da parçalar
Yok artık
Lise mi
Yapar valla yapar
Onun yüzüne böyle oldu nolurdu yani izin verse bana bir gün iki gün çıkmama baba şura gidebilir miyim dediğimde bağırmak yerine tamam hit geç kalmadan gel dese
Evet lise
Ne kadar haklısın
Ben okuldan kaçıyorum ilk kez alışveriş merkezine tek gittim bu yaşımda yani ilk defa böyle rahat rahat gezdim
Şehir hangisi
Gaziantep
Bende hahaha
Ciddi mii
İyiymiş
Aynen
Ne yaşatıyor sana böyle
Ne yaşatmiyor ki hayatımda ilkleri okuldan kaçarak yaşadım eğlenceli geldi ilk kez dışarda takılmak veya biseyler yapmak çok iyi geldi bunu ondan izin alarak asla yapmazdim
Fenasın sende
Sebebi babam
Yani öyle yaparsa aonuç bu kaçınılmaz
Sence bakar mı e okula
Yok ya
İnşallah bakmaz
annenle konus o yardımcı olsun
Annem asla yardım etmez daha beter gider ispiyonlar
Bazen baskı iyidir
Bana baskı yapmasa ben bu duruma düşüp ondan gizli dışarıda gezmem evimde oturur izin alırım öyle çıkarim herşeyimi kısıtlıyor
@defne_akpnr Hanımefendi siz bu yoruma bakmayın. Öncelikle bazı deprem bölgesindeki insanlara karşı seçimlerden sonra acımasızlaşmış bir kitle var. Aileniz sizi eğitim hayatınızdan alıkoyamaz lise zorunludur. Gerekirse şikayetçi olun şiddet de görmüşsünüz. Ve bu şiddeti ve baskıyı savunan ailesinden kendisi zulüm görüp bu şekilde yetişen kişilik bozukluğu sergileyen insanların yorumlarını da ciddiye almayın. Bazen hemcinslerim adına ben çok utanıyorum gerçekten. Ve merak etmeyin ilahi adalet karma denen bir şey var bugün baskı iyidir diyen yarın kendisi şiddet görür ailesinden olmasa bile hayatına giren adamdan veya başka bir şekilde ilahi adalet var ve iyi ki var.
Seçimle alakası yok kardeşim kızların kesinlikle okumasını savunduğum için böyle bir yorum yaptım saçma sapan yerlere çekmeyin
Çok haklısınız çok teşekkür ederim anlayışınız için
Hanımefendi kız şiddet gördüğünü ve babasının eğitim haklarını ellerinden aldığını ve alabileceğini söylüyor. Üzüldüm hem de çok çünkü biz kadınlar böyle durumlarda birleşip el ele olmalıyız.
Siyaseti baskıyı bosverin şuanlik yardımcı olun sizce babam e okuluma giripte bakarmi
Rica ederim ne demek babanıza lise eğitiminin zorunlu olduğunu hatırlatın. Anneniz ne yapıyor peki?
Eğer öğrenirse şiddet görürum normalde evden çıkmıyorum izin vermiyor öğrenirse hiic izin vermez nefes aldırmaz camdan bakamam elimden telefonumu almaz direk parçalar okula da bidaha göndermez beni
Babanız e okula girip bakabilir. Ama dediklerimi söyleyin gerekirse güçlü durun. Ben de sizin dönemlerinizden geçmiş birisi olarak söylüyorum bunu. Kendim de aynılarını yaşadım.
Annem asla yardımcı olmuyor eğer anneme söylesem direk gider babama söyler beni
Ve lütfen bundan sonra okulunuza derslerinize dört elle sarılın. En azından hayatta mutlu olabileceğiniz azmedebileceğiniz birşeyleriniz var çok şükür.
Nasıl başacıkabildiniz
Ya eğitim hayatımı hep aksatmiyorum derslerde iyiyim sadece bu ikinci dönem böyle bişey yaptım oda cevremdekiler de aynı şeyi yapıyorlardı ve inanin okullarda ders islenmiyor kimse olmuyor evde de durmak dahi istemiyorum tek kaçış yolum okul onun harici çıkamam evden
Ben kavga etmekten hiç çekinmedim gerekirse polise bile gidebileceğimi üzerine basa basa söyledim. Şiddetten hiç korkmadım. Size tavsiyem kendinizi biraz da olsun koruyacak hareketler öğrenmeniz ve iş ileri boyuta giderse bir biber gazı bulundurun babanız da olsa hiçbir erkek bir kadına şiddet uygulayamaz. Şiddet uygularsa da hiç sizi umursamayan annenizi de düşünmeyin gidin şikayet edin ve asla geri adım atmayın gerekirse bir yurtta kalıp geleceğinizi emin adımlarla yürütün devlet güvenliği altında. Zaten bunlar olana kadar aileniz illa pişman olur ve bir daha şiddetin ş sine cüret edemezler ama geri adım atmamanız çok önemli.
Çocuk reşit olana kadar devlete aittir ve size kimse şiddet uygulayamaz. Maalesef ülkemizde insanlara cahilce ailendir o senin diye aşılanıyor. Ama insanoğlunun fıtratını herkes unutuyor.
Tek istediğim Allah'tan e okuluma girmemesi öğrenmesim lütfen valla biterim
Merak etme senin için dua edeceğim.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim umarım Allah hep hayatına mutluluk verir hayırlı bir ömür verir çok teşekkür ederim
Amin canım benim senin de inşallah.
Himmm