Beraber spora giden, ortak ilgi alanları olan, beraberce bir resim boyayan, bir takı tasarlayan insanlardan bahsediyorum. Böyle bir çift olmayı başarabildiniz mi? Sevgilinizle ortak ilgi alanlarınız var mı? Yoksa sizinki sevgi dolu olsa da uyumsuz bir ilişki mi?
Birbiriyle uyumlu çiftleri görünce ne hissediyorsunuz?
@fifitello buraya yazan kızlar ve yazmayan kızlar size sesleniörum bırakın bu ayakları alayınız şeytansınız. nankör verilen değeri bilmeyen bencil çıkarcısınız +25 e kadar tipe çok önem veriosunuz aşırı anlamda yok desenizde. hava trip vs salak saçma sapan davranışlar sorada 25ten sora evlilik psikolojisine giriosunuz tren kaçtııı içinde evlenenlere sözlülere nişanlılara sevgili olanlara bok atıp duruosunuz. el ele tutuşanları pis pis kesersiniz kıskanıp durursunuz. sevgililer gününde bunalıma girip durursunuz. istisna kızlar hariç ama. onun için geçin bu işleri. size değer veren ilgi göstereni seçmezsiniz. istisna kızlar hariç ama.
Biz çok uyumluyuz kalkıyoruz yemek yapıp yiyoruz sonra masalara geçip pc açıyoruz. WoW oynamaya başlayıp arada sevişip yemek yiyip wow a devam. saat 20:00 gibi de dışarı çıkıp bir şeyler içip sonra içki depoluyoruz eve sabaha kadar bunları içip sonra uyuyoruz. bazen sinema bazen de evde dans edip eğleniyoruz
Şu aralar hayatımın aşkıyla uzaklaştığımız için acı çekiyorum. Her birinden de nefret ediyorum. Görmeye dahi katlanamıyorum. Çok tatlılar ama hiç tatlı değiller bence. Elbette onların hakları, mutlular ama bari göZüme sokarcasına yapmasınlar. Yeteeerrrr
Göz boyadıklarını düşünüyorum. Siz onları bir de evde görün. Mükemmel çift yoktur. Mükemmel insanda yoktur. Böyle çift varsa da bir elin 10 parmağını geçmez. Bütün uyum ve anlayış flört zamanında başlar, evlilik ile sona erer. Tabuyu alınca erkek daha kadını tınlamaz. Ancak çalışan bir kadın olursa kaçırmayım elinden korkusuyla daha ilgili olur sevgili odun erkekler
Vala bence şahane ve ibretlik çiftler onlar. Zaten işin püf noktası sevgiliden önce çok iyi arkadaş olabilmek. Ayni şeylerden hoslanabilmek ayni şeylere ilgi duyabilmek. Boylesini bulanlar kaybetmesin ☺
Ya insanlar diyorum nasıl birbirini böyle buluyo çok mu uğraşıyorlar bulmak için diyorum. Ben neden bulamıyorum diyorum sonra evden çıkmadığını aklıma gelio valla benim bir eşim varsa beni affetsin bulmak için çok useniyom be
bizim tiyatroya gelen bir çift vardı kız aşırı sisman çocuk normal di sürekli aşklarından vs bahsediyorlardı sonra kızın çocuğu parasını yemek icin erkeğin ise kızla seks için çıktığını kız kendi ağzıyla söyledi djfhfhfhrh
Görmedim uyumlu çift :) bizim ortak yönümüz birlikte paten kullanmamız. Tabi o parkurda atlayıp zıplarken ben dümdüz gidiyorum. Uyumlu görünebiliriz ama beni çok gıcık ediyor. Hızlı git falan diyor. Düşürmeye çalışıyor :)
8 senelik ilişkimde böyleydi. Beraber yapmadığımız hiçbir şey yoktu. Yemeği bile yalnız yiyemezdik. Hiç ayrılmayız diye düşünürdük, sonra bir gün ayrıldık. Fazla mutlulukta göze batıyor herhalde
Radio control araba helikopter veya drone hobisi olan kız var ise tanışalım mı diyim şimdi benim yaptıgım hobiyi bilen bir kişi bile yok yaşadığım şehirde 😐😐
Spor arkadaşım diyebilirim hayatımızı spora adadık bazı günlerde de kendimize ve arkadaşlarımıza zaman ayırıyoruz çokta mutluyuz daha daha iyileri sizin olsun kızlarrrr
Birbirine bu kadar benzeyen çift bulmak zor. Ama farklı ilgi alanlarına sahip olup birbirini destekleyip arkasında olan çift olmak da ayrı değere sahip.
Beraber yemek yiyoruz ailelere gidip geliyoruz bisikletimiz var bisiklet turu yapıyoruz sevgilim müzik öğretmeni o çalıyo ben söylüyorum kendimize ve çevremize göre uyumluyuz
Sadece bunu yaşayanlardan ne eksiğimiz var diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kiskaniyorum, boyle insanlar çok nadir hem huy olarak hem fizik olarak uyumlu insanlar nadir ve bende istiyorum ve onu bekliyorum yok nerde odun var beni buluyor
Aşk geçicidir evet fakat sevgi geçici değildir. Annenizle, kardeşinizle ayıp olmasın diye mi vakit geçirirsiniz. En iyi dostunuzla? Sadakat, saygı ve anlayışla devam eden birliktelikte yapılacak şeyler seks, yemek, tv izlemek midir yalnızca?
ben eğlendiğim, mutlu olduğum ortamlarda vakit geçirmeyi severim. Bunun için birisini sevmem ya da aşık olmam gerekmiyor. Annem dırıdır etmese çoğu zaman eve gitmem arkadaşlarla çılgın geceler geçiririm :) Çok şerefsiz ama eğlenceli arkadaşlarım var onları sevmem günahımı bile vermem hatta beddua ederim ama vakit geçiririm yanlarında mutlu olurum. Evliliğin yüzde 80 İ seks bana göre, bunun dışında yemek yemek ve ortak yapılan şey genelde zorda olsa tv izlemektir. Kadınla erkeğin ilgi alanları muhbbetleri sınırlıdır ve fazla süre geçrirsen sıkılırsın. Yemek tarifleri, dedikodular, kıyafetler bu konular beni sıkar anlıcağın. Geneli böyle bu işlerin ben futbolu, rakı ortamını, küfürlü arkadaş sohbetini, playstation oynamaktan haz alan tipik bir türk erkeğiyim :)
@wooow2 biz en tezat çiftiz sanırım. o çok dindar inançlı sofu bense serbest büyüyen bir kızım onun takıntıları var ben hiç uymuyorum onlara. Ağzına alkol sürmemiş ben içki içiyorum ama izin vermiyo artık. bir o kadar da seviyo anlaşıyoruz ama mutluyuz arada kavgalar cıkıyo herşeyime karısıyo ama alıstım ellemiyorum
Demekki senin içindeki zenginlikleri görmüş ama şeninde farkına varmanı istiyor Sevgilinin güzel değerleri var. Bence her tartışmada bişeyler öğretiyordur Çözüm odaklı yaklaşıyordur. sana kattığı cok sey olduğu kadar şeninde ona kattığı güzel şeyler varki ortak paydada buluşuyorsunuz. Ahlak noktasında bizim değerlerimiz zayıflamışken sakın sevgilinin elini bırakma olur mu? Söz mü!!!
En İyi Cevaplar