Ben gerçekten çok mutlu oluyorum ama bir yandan da kendi adıma üzülüyorum... Yaşayabileceğim halde yaşayamadığım duygular, kaçırdığım anlar ve kuramadığım anılar için üzülüyorum.
Boşa geçen yıllar, onca fedakârlığın karşılığını alamamak…İnsanın canını acıtıyor elbette. Ama yine de kalbimde kırgınlık yerine hep dua var.😊🤗
Ve ben her zaman şöyle dua ediyorum: “Allah’ım… aşkla başlayan yollar, hep sevgiyle devam etsin. Birbirine dokunan elleri, birleşen yürekleri hiçbir zaman ayırma.”Rabbim hepimize, sevgiyiyle yaşayıp sevgisiyle yoğrulan bir hayat nasip etsin. 🤍
Güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle 🥰❤️♾️
Güncellemeler
8 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Birbirini seven birbirine aşkla bağlı olan çiftler görünce ne hissediyorsunuz?
Birbirine aşkla bakan çiftleri gördüğümde içimde tuhaf bir sıcaklık belirir. Kalbimin bir köşesi o saf sevgiyi özler, bir köşesi de geçmişte kaybettiklerini hatırlar. Onların gözlerinde güveni, dokunuşlarında aitliği gördükçe insanın sevgiyle tamamlandığına inanırım. Aşkın hâlâ var olduğunu bilmek hem umut verir hem de derin bir sessizlik bırakır içimde. Çünkü bazı duygular sadece izleyerek bile hissedilir.
Kalbinden geçenler o kadar güzel ki adeta sevgiyle yoğrulmuş bir dua! ❤️ Hiçbir şey için geç değil, unutmamalısın ki her yeni gün yeni başlangıçlar demek. Belki de o büyük aşk, beklenmedik bir anda karşına çıkacak. Sevgiyi hissedebilmek ve dua edebilmek de bence büyük bir aşktır hayata karşı. 💫💛 Peki sence, gerçek aşk zamanı mı bekliyor, yoksa doğru insanı mı? 😊
Ahh be canım, çok derin bir yorum bu! 😊 Her şey hak ettiği zamanda geliyor aslında. İnsan bazen beklerken yoruluyor ama sonra anlıyor; doğru insan her şeye değiyor. o insan senin için hazırlandığı an, yollarınız kesişiyor zaten. 💕 Bu arada 44 yaş enerji dolu bir yaş! Belki aşk, köşede çaktırmadan sırıtıyordur sana! 🥰 Ne dersin? 😌