Sevgilim beni hiç takmıyor ne desem ciddiye almıyor?

Öldürcem bu çocuğu geberticem pislik sinir öküz piç boğasım var yerden yere vurasım duvarlarda yankılatasım var o bana mesaj atmayan ellerini koparıp atasım var tokat manyağı yapasım var delirtti beni delirtti eskiden o kadar üstüme düşerdiki şimdi o adamdan eser yok sanki gönlüm olsun diye mesaj atıyo akşam olmadan aramıyo öğlen ben arayıım diyorum bahane buluyo dünde arkadaşına gitmiş akşam yazdı arkadaşımdayım eve geçince arıycam diye saat 12.30 da geldi beyefendi niye gittin diye soruyorum önce öylesine diyo sonra işim vardı gitmek zorundaydım diyo açıklama isteme zaten başım ağrıyo diyo tutarlı cevap ver o zaman diyorum canım öyle istedi önce öyle sonra böyle dedim diyo resmenn işin garibi şu ona bağıramıyorum kızamıyorum ya önceki ilişkim yüzünden heralde çünkü ne zaman bağırsam beni sustururdu... şimdide ondan böyleyim galiba dişimi gösteremiyorum ne yapmalıyım sizce? ilgisizsin dediğimde ne ilgisizliğimi gördün saçmalama falan diyo. bana karşı saygısı kalmadı heralde adama kızıyorum takmıyo güldürmeye çalışıyo bende sana kızdım falan diyo çıldırıcam yaaa
Sevgilim beni hiç takmıyor ne desem ciddiye almıyor?