Sevgilimin erkek kuzeniyle samimiyeti beni deli ediyor (Lütfen düşüncenizi yazın cevaplayan herkese +1)?

Arkadaşlar benim sevgilimin bir erkek kuzeni var genelde kızları kullanıp atan bir tip, benim arkadaşıma teklif etmişti. Kizda bana sordu nasıl biri diye ben de iyi değil falan dedim kız da bunu gidip sevgilimin kuzenine söylemiş. Çocuk bana bir sürü hakaret etti namusuma laf söyledi kaşar falan dedi bu olay sırasında sevgilim de yanımdaydı kuzenine hiçbirşey demedi. Bende sevgilime küsüp engelledim faceden.2 ay sonra sevgilim arkadaşının facesinden beni ekleyerek barışmak istedi, barıştık. Bir buçuk yıl geçti bu olayın üstünden.7-8 ay kadar önce de ben sevgilimle telefonda konuşurken sevgilimin abisi ve kuzeni de vardı yanında kuzeni bana kaşar falan dedi sevgilim de tersledi bu sefer. Sevgilimi sürekli benden ayırmaya çalışıyor "bu kız kaşar bırak hadi ordan et başkasını bulalım sana ya o kıza siktiri çek ya da birdaha benimle konuşma" diyor. Sevgilimin instagramdaki bütün fotoğraflarını beğenmiş sadece benimle çekindiği fotoğrafları beğenmemiş. Sevgilimin ailesi de beni çok seviyor gelini gibi görüyorlar. Sorun şu ben korkuyorum sevgilimin ailesini de bana karşı doldurmasından onu geçtim sevgilim bütün bu olanlara rağmen kuzeniyle samimi bir şekilde konuşuyor ben bunları gördükçe sevgilim beni sevmiyor diye düşünüyorum kuzeniyle konuşmasını istemiyorum ama konuşma da diyemiyorum kuzeni olduğu için. Şimdi sorum şu sevgilime açıkça demeli miyim onunla konuşma ya kuzenin ya da ben diye veya sevgilim beni sevmediği için mı kuzeniyle bağlantısını kesmedi
Sevgilimin erkek kuzeniyle samimiyeti beni deli ediyor (Lütfen düşüncenizi yazın cevaplayan herkese +1)?