Sevgilim erkek kuzenimle samimiyetimden rahatsız?

Erkek kuzenlerimle çok yakınım birlikte büyüdük yıllarca aynı okullarda okuduk evlerimiz dip dibe hep birbirimizin evindeyiz. geçen hafta sevgilimleyken kuzenime denk geldik sarıldık naber güzelim dedi bana genelde böyle hitap eder kendi kız kardeşinden ayırmaz aynu şekilde davranır beni eminim ben buna. Sevgilim buna takılmış yok neden beline sarıldı fazla samimiydi nerden güzeli oluyomuşsun sana dokunamaz samimi davranamaz sonuçta o da bi erkek öz kardeşin değil falan filan başımın etini yedi kendinin de çok yakın gördüğü bi kız kuzeni var sarılıyorlar samimiler kardeş gibi büyümüşler ben onu kıskanmıyorum bu neden böyle yapıyor anlamıyorum valla küstü konuşmuyor benimle mesafe koymamı istiyor ama bunu yapamam ben bi erkek için abimle arama mesafe falan koyamam bakın abim diyorum kuzenime kardeşim lan o benim. normalde ailem çok tutucudur sevgilim olduğunu bilseler kızarlar ama onlar bile kuzenimle olan samimiyetime laf etmiyorlar ben yanlış bi şey mi yaptım allah aşkına siz birlikte büyüdüğünüz kız kuzeninize karşı samimi değil misiniz veya onlara karşı farklı hisler besleyebilir misiniz çok saçmaa?
Sevgilim erkek kuzenimle samimiyetimden rahatsız?