Güncellemeler
+1 yıl
Bir de evlilik filan konuşuyoruz düşünün! yani benim için herhangi birisi degil..
Sizce bu kızın ilişkiyi cok ciddiye almaması ile mi alakalı? Sürekli bir şüphe var içimde? beni gerçekten seviyor mudur?
Sizce bu kızın ilişkiyi cok ciddiye almaması ile mi alakalı? Sürekli bir şüphe var içimde? beni gerçekten seviyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenmeyi çok istedim ama yok yani, sürekli yap-boz tahtasına döndü bu ilişki ve ben işime gücüme konsantre olamıyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu kızın sevgiye ihtiyacı var sana söylüyüm.
Nasıl yani? Sevgiye herkesin ihtiyacı var, bu konuda bir problem yok. Ama söyledikleri ile yaptıkları, sanki pek örtüşmüyor? Bana sevdigini söyleyen bir kız neden bu şekilde canımı yakar?
Hayır ben söyledim bak istemiyorsan, begenmiyorsan ayrılalım dedim, ya hayır sen benim söylediklerimi çok ciddiye alma, ben senin yanında çok rahatlıyorum ondan dolayı saçmaladım dedi. Ama canım çok yandı...
bilmm
Kaldı kı elimden geldigince ilgileniyorum, mutlu etmeye çalışıyorum, hani ilgisizlik ya da aşırı ilgi gibi sıkıcı durumlarda yok. Benden daha iyisini buldugunda satacakmış gibi geliyor.
oolabiliir ayyrıl
Çok kötü birşey.
Ayrıl