Sevgilinin abi demesi?

Arkadaşlar sevgilim bana "seni bazen abim gibi zannediyorum, mesela biz seninle akraba olsaydık, ben sana abi diyecektim, sevgili olamayacaktık tarzı bir cümle kullandı" aramızda 5 yaş var. Telefonda konuşurken de sanki kankasıyla konuşuyormuş gibi "abi ya böyle saçma bir şey olabilir mi vs.." tarzı cümleler çok kullanıyor ve ben çok bozuluyorum.
Daha öncesinde de bana fotograflarda çok çirkin ve yaşlı çıktıgımı söylemişti, hani beni çok begenmediginin farkındayım, her ne kadar sonra ben seni çok begeniyorum tip olarak diye kıvırmaya çalışşada...
Bir türlü güvenemiyorum ben bu insana, tam evet seviyor diyip, güvenip inanacagım ama bir cümle kuruyor, her şeyi berbat ediyor.

Bir kız sevgilisine böyle bir cümle kurabilir mi? Kızlar burada sorum size?
Hiçbir kızdan bu tarz bir cümle duydunuz mu erkekler? Duyduysanız sonrasında ne oldu? ilişkinizi bitirdiginiz mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de evlilik filan konuşuyoruz düşünün! yani benim için herhangi birisi degil..
Sizce bu kızın ilişkiyi cok ciddiye almaması ile mi alakalı? Sürekli bir şüphe var içimde? beni gerçekten seviyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenmeyi çok istedim ama yok yani, sürekli yap-boz tahtasına döndü bu ilişki ve ben işime gücüme konsantre olamıyorum...
Sevgilinin abi demesi?