selam
Nisanlimi abisinin yanında eski bir erkekle kıyasladım?
Ama daha önce benim için bitmiştir demesiyle öfkelendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
Nisanlimi abisinin yanında eski bir erkekle kıyasladım?
Ama daha önce benim için bitmiştir demesiyle öfkelendim
Cevap
1Cevap
Kusura bakmada nişanlın sonuna kadar haklı eski sevgilisi ile ablasinin yanında seni kiyaslasin bakalim napiyorsun yuzsuzluk bu yaptığın
Arzu tamam bu konuda haklı olabilirsin artık büyüdük olgunlastik yaşının benden küçük olduğunu düşünmüyorum güzelce bitirmek varken hem karşı tarafı hemde kendini kötü göstermissin ki yapilacak en kötü davranislardan ilk 10 girer bu
Bak iste bu yüzden 10 kere düşün bir laf et bu saatten sonra bu iliski maalesef toparlanmaz çocuk toplasa arada ufak bir tartismada abisi ya da o kisi yüzüne vuracak bu durumu ki aldatma ihanet kotudur tercihtir bu lafta öyledir soylemeyebilirdik baska şekilde ifade edebilirdin ama abisinin yaninda bunu söyleyerek farklı bir durum maalesef yapmadin
Nasıl yani siz baya baya toksik bir cemberde miydiniz eski sevgilisi ile sirdas olmak nedir helede ciddi düşündüğü biri varken aşırı sacma
Soylenti yani gerçekliği net değil ise bisi demem doğru olmaz ama sen hala kiyaslama yapıyorsun gecmise cok takıntılısın yanlısı yanlış ile ortemezsin
Yok artık gecmis olsun bitmis ama konustunuz mu hic? Yani bazi konularda kizlara danisiriz bilemiyorum neden anlattigini
Hic konusmadiysaniz sana ulasmak icin hiç caba gostermedi ise sende özür dileyip gönlünü almadiysan maalesef artik hic gelmez
Allah yolunu acik etsin dedi ve hic ulasmadi ise caba gostermediyse gecmis olsun bitmis 2 aydır haberin yok
her şey etken olmuştur ama kiyaslama noktasidir o net yani sen hala hafife alıyorsun belkide şöyle düşün sevgilin geliyor ablanla yanında ufak tartistiniz adam diyor ki sen yapmiyorsun ama eski sevgilim bana bunlari yalıyordu dese zoruna gitmez miydi af mi ederdin etsen ablan ne düşünürdü
Böyle dersen az bile demissin derim abisini yaninda Nisan atsin lafla bitti demesin bos yapmis
Yani adam sana abisinin yanında bitti deyip duruyorsa az bile yapmışsın ben olsam bitti mi defol git yoluma bir daha cikma der arkami doner giderdim
Tek hata bu zaten onun dışında eline koluna saglik tebrik ederim doğru karar ben bu kadar canım durum görmedim abimin yanında nisanlima bitti dicem hahahaha bu hangi kafa ya
Hhahaha bisi diyim mi eline saglik o hakaretten bir bok olmaz 😂 valla bak iyi ki demissin kadin bile var he ortamda saka gibi
Aslında dediğin konu var ya hani biriyle kiyaslamakta hakarettir onu diyorum yani bir sey olmaz ondan iyi demişsin bos ver haklısın
Olmazdi adam abisinin yengesinin yaninda sana bitti demis özel de telefonda orada burada değil
Yav hahaha ordakiler ofke ani olsa araya girer sonra çocuğu ikna ederdi 2 ay oldu diyon demek ki bitirmeye gelmis
Yanlış yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! İlişkilerde kıyaslanmak genelde hoş karşılanmaz, özellikle de nişanlılık gibi ciddi bir ilişki söz konusuysa. Öfkelenmiş olman doğal, insan bazen duygularını kontrol etmekte zorlanabilir. Ama şimdi sakin kafayla oturup durumu düşünmek önemli. Nişanlınla açıkça konuşup hissettiklerini yanıltmadan anlatabilirsin. İletişim, her zaman ilişkilerdeki en önemli anahtardır. Umarım her şey yoluna girer! 🧡