bence seni sevene bir sans ver ama sans vermeden once bir zaman tanimasini iste murattan, mertide unutmaya calis seni sevseydi gitmezdi bunu aklindan cikarma ve son olarak sana bir tiyo vereyim merti unutmak icin onla ilgili olan tum fotolari sil esyalari at atmaya kiyamiyorsan almamak üzere arkadasina ver ve en onemlisi kafandan silmeye calis basarilar :)
Sonra gelip sövmeyin erkeklere Yok seviyoruz bilmem ne yapıyorsunuz diye. Sizi sevmeyen insanların peşinden koşmayı bırakın artık aynı şey o çocuk içinde geçerli belkide onuda seven biri vardır. Yani seven zehir olsada yutulur sevmeyen bal olsada unutulur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yazik etmissin cocuga.. sevenin uzulmesi ne demek en iyi senin bilmen lazim.. bence digeri donerseyi dusunmeyi birak seni seven biri varken ona deger ver.. onceki sevseydi gitmezdi zaten. bir acaba icin kendine de o cocuga da yazik etme
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başkasını severken onu nasıl kabul edicem. Ayrıca mertten ayrılalı bir gün oldu ve ben ayrıldım döner diye bekliyorum 😔
ya ustunden zaman gecse derim ki zamanla ustu kapanir kendine guveniyodur unuttururum diyodur ama su an dun ayrildiysan su an firsattan yararlanmaya calisiyo gibi duruyo
eğer aklında birisi varsa boş yere başlamamalısın ikinizi de yıpratır bu, ama eğer olabilir gözüyle bakıyorsan biraz zaman iste eski sevgilini unutmaya çalış
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmayacağını biliyorum o yüzden kabul etmiyorum ama çok ısrar ediyor
canım mısın sen önündeki fırsatı tepiyorsun resmen bırak o mert denilen çocuğu seni sevseydi elin kızına gitmezdi unut artık şu adamıda şu çocuğun teklifini kabul et bitsin bak zaten zaman geçdikçek seviceksin yani unutucaksın onuda hadi canım kabul et.
Ne kadar yüzsüz bir insanmış ya çok garip muhattabını kes derim ben
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuk yakışıklı olsa ne tepki verirdin adam gibi sevene gitmiyorsunuz sonra elin yakışıklısına gidip ağlanıyorsunuz bana kötü davranıyor diye elemanda harbi mallmış mk bir *m için yani
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başkasını seviyorum diyorum mal mısın. Sevmediğim biriyle istesemde olmaz. Ben tipsizsin o yüzden olmaz demedim çocuğa farkındaysan.
Sevdiğini hissediyorum ama çok ilgisiz alakasız 2 haftadır ne aradı ne sordu sevgili gibi değildik o 2 haftada çok şey oldu bende iki gün önce ayrıldım
ee daha neyini uztıyorsun bitmiş ilişkiniz. biraz gururun varsa mertle daha bulusmazsın. unutucaksın zorlaya zorlaya. ben 5 senelik sevdigiimi uutmaya calısıyorum bence sen zorlanmazsn o kdar. murat konusunada gelirsek adaşım heralde abayı sana yakmışta cok ısrarcı. ona zaman tanımasını söyle. düşünmem gerektigini kararımı acıklarkende asla üzülmemesini söyle kararım ne olursa olsun de. ve kafa. dinle. ama merte bakma derim. yinede senin düşünce
Murat konusunda kararım kesin söylüyorum anlamak mı İstemiyor bilmiyorum. Sevmek istiyorum diyor hazır aşık olmamışken yol yakınken dön diyorum onu da kabul etmiyor
Çok iyi birisi sınıfta tek konuştuğum erkek yalın arkadaş olarak yaklaşmıştım nerden bileyim böyle olacağını 😄 muhabbetide kesmek istemiyorum ama bu gidişle konuşmayacağım galiba
bende hiç görmedigim. birine tutulmuştum ne günlerdi. kızla evimiz arasında 2 sokak vardı 5 sene konuştum. ama cesaret edemedim yanına gitmeye. ondan sonra agzma sıctı o ayrı mesele :D
Şey sen hergun birine onu sevdigini söylüyorsun ve onu baska erkeklerle görüyorsun vs vs vs daha cok var da boşa yasoypz. kısaca fok balıkları çok yalnız :(
tam tutuklu değilde ya hani derler ya bir insandan nefrette etsen yanında olsun istersin. o hesap nefrrt ediyorum küfür bile ediyorum bazen ama onsuzda olmasıno istemiyorum. ama gurur var. bugun gülen arkqmızdan ne yapıyor belli degil de birşeu sorucam benım bu adaşımı sen niye istemiyorsun. tipten felqn değil heralde öyle biri oldugunu sanmam
valla senin gibi düşünen yok fazla.. bu devirde 1-tip 2- para.. bunlar yoksa umrunda olmuyorsun kimsenin. bu arada kalbini kırmamak için asabi sözcüklerdem felan cekinmen gayet hoş iyi birsin bence
Tip benim için çok önemli değil. Sevsin değer versin ama bende ona karşı boş olmayayım. Şuana kadar sevgililerim arasında bir Mert yakışıklıydı. Yakışıklı olanların hep bir özgüveni hep bir yakışıklıyım sevilirim havası var ama diğerleri öyle değil içten seviyorlar değer veriyorlar
En İyi Cevaplar