Lütfen karar vermeme yardımcı olun: sizce kız arkadaşım art niyetli mi?

- LÜTFEN UZUN DİYE OKUMAKTAN VAZGEÇMEYİN, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.
- TEŞEKKÜRLER.

2 yıldır çıktığım bir kız arkadaşım var, erkek meraklısı gibi bir kişiliği var ama bunu yansıtmıyor. Bu kız öyle bir kız değil diyebileceğiniz türden bir kız. Ben de öyle düşünmüştüm 1.5 yıl önce ve 3-4 sefer erkeklerle samimi bir şekilde muhattap olduğunu ve bana yalan söylediğini farkettiğimde hayatımın şokunu yaşamıştım. Kendisini erkeklere göstermeye meraklı gibi sanki. Sanki böyle erkekler jüri, o da manken. Onu oylamalarını istiyor gibi bir hali var.

Neden bilmiyorum ama benim erkek kuzenlerime karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Onlarla tanışmak istiyor. bir tanesiyle tanıştırdım pişman oldum çünkü çok sulu davrandı. Ben hesap sorunca da sıcakkanlılığımdan öyleyim farkında değilim dedi. Daha sonra başka bir kuzenim bize geldi halamlarla birlikte. Kim geldi dedi. Kuzenim dedim. Biz odadaydık o sırada. İyi o zaman ben selam vereyim dedi. Senin çıkmana gerek yok çok kalabalıklar boşver otur sen dedim. Olmaz öyle şey çıkayım selam vereyim dedi. Ya ben bile selam vermedim otur ben bir selam verip gelicem, zaten senin burda olduğunu bilmiyorlar dedim. Gittim selam verdim geldim. Kim gelmiş dedi. Kuzenim dedim. Hangisi dedi, söyledim..

Ailenin en yakışıklısıydı bahsettiğim kişi. Sonra başladı yine çıkmam lazım ayıp dedi. Hayır istemiyorum ya yüz yüze gelmenizi istemiyorum dedim.. Ya saçmalama ayıp olcak, insanlar laf yapcak dedi. Ya sanki gerçekten kendisini göstermek istiyormuş gibi ya da kuzenimi görmek istiyormuş gibi bir hali vardı, ya da ben geçmiş yaşadıklarımdan dolayı psikolojik olarak öyle şüphelendim bilmiyorum ama çok kafaya taktım. Sizce art niyetli midir?

Detayları yorumlara yazabilirim, ağzınız açık kalacak.
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemedim ama, daha sonra kız çıkamayınca delirdi ve benle kavga etti. Gözü döndü. Sanki bütün hayalleri suya düşmüş gibiydi.
Lütfen karar vermeme yardımcı olun: sizce kız arkadaşım art niyetli mi?