AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
aldatmam
hayır 🤔
Hayır.
Aldatmazdım
Kadınlar hep aldatır ki motorları bozuk
Nerden biliyorsun
Defalarca her çeşit kadınla her saniye ALDATIRIM
Iyiymissin :)
@Sudeee123 keyifli ama tadını çıkarmak lazım
ben sevgilimi degil kendimi aldatırdım ozaman
bakalım ne cevap vermişler
vicdan diye bir şey var allah şükür ☺
gerek var mı?
hayır
Aldatmazdım
Aldatmam.
Tabii ki de hayır
Asla aldatmazdim
Aldatmam
Hayır
Hayır tabiki
Zaten öyle yapıyorum.
@Poliniattipoliçiytaa Baban değilim
asssslaa
Asla!
Hayır. 😏
Vicdanın nolacak o zaman
aldatmam
aldatırsam ayrılırım
demekki olabilir
çok onurluca bır davranıs sana yakısan gıbı :)
hayır
Aldatmazdım
o kdr pislik dgilimm
asla
Mına bile korum
Helal
Aldatmazdım
hayır
Aldatmam
Töbeee
aldatmam
aldatmam
aldatıyorum her sevgilimi
bir de pişkin pişkin söylüyo
ya zaten günlük haftalık ilişkiler hepsi öğrenseler bile onlara komaz çoktan ayrılmış olurum :D
Kalici degilse bosver 😂😂
umarım eklendiğinde karın da seni aldatır ve aynı pişkinlikle soyler
@Hylla aynı şey olmadığını anlasan bir
1 haftalık takıldığı kıza sevgili diyo yazık kıyamam 😂
@brilliant17 enteresan bir yaklaşım
Defalarca aldattım
İyi halt yemişsin gerizekalıya bak birde övünüyor 😂😂
Dürüst insan 👏🏻👏🏻👏🏻
@ArchardAnerae
Övülecek bişey yok ki yaptığım şeyi almak istediğiniz cevabı veriyorum.
Olsa yine aldatırım.
Ama günahından korkuyorum işte.
@flyhigh11 eyw kardaşımm. Samimi bir cevaptı onuda verdik zati 😀
Aynen dürüst olun başka bir şey istemiyorum 👍🏻
Böyle samimi cevabı insan sevdiğine ihanet edermi nasıl akla hizmetle yaptın bunu
O anı yaşamak için herşeyden vazgeçiyorum. Ne bilim daha ballısı oluyor artık sevgili falan gözden cıkıp gidiyor. Nere giderse gitsin, umurumda dahi olmuyor. Yanlız o yeni güzelle bazı şeyler yaşanmalı yani kaçırılmaz duygular sarıyor.
Çok üzdüğün sevgilin insan değil herhalde sana göre
Isınamadım hiç bir kıza kardeş 2 3 ay sonra sıkılıyorum ter kararı başlıyor. Duygularımı anlatır bırakırım. Yerine göre bazende bırakılırız.. Bilemedim ama aşktan pek tat alamadım.
Bu tiple mi 😂
@brilliant17. Bu tiple mi derken? senin gibi maymun tipli kızların yanından gecen ibo nun tah a... Koysunlar. Gecmem kızım tipim var, imkanım var allaha şükür.
Bu dediklerine sen inandın mı? 😳
Herkez bu dediğine kızar ben birşey demedim feminst geldi bende aklımdan geçenleri söylememekteyim
muhatabım olurken tipine baktın mı.. Bak amacım intikam almak falan değil ciddiyim. Senin gibi bir kızın Yanında ben olacaksam. Koy dünyanın q.. Gitsin beee.
Üstelik onlarca güzellerle cıktım ki.. Gözümde öyke büyüleyeceğim kız sayısı cok nadirdir.
Hadi birde sen benim karakter sahibi olan erkekleri elde et sene madem bu kadar başarılısın.
Tipinle herşeyin başından geleceğini mi sanıyorsun.
Ewet işte ancak sanırsın. İşte bu yüzden istediğinize ulaşamazsanız.!!
Senin Tipinle yapamadığın milyonlarca şeyi ben bu tipimle yapabiliyorum. Ve beni sıradan kişilerle karışıyorsun farkında mısın bilmem ama hatırlatayım..
Ha o sıradaki İnsanlarla ne kadar mutlusunuz onuda allah bilir.
Ve son sözüm ben böyleyim kızım. Kabullenmek sorundasın..
Yok tipsizim die köleniz mi olcam hi.. 😀 😀 😀
İnsanları tipiyle yargılamayın herkesin tipi kendine. İsteyen de istediğiyle gezer istediğini aldatır istediğini sever. Herkes kendi işine baksın. Saygılar.
@flyhigh11 bırak kardeşim bu gibi insanlar tip peşinde koşsunlar. ben cevremde cok yakışıklı gördüm yanımda tırnağımı tutamayacak kadar yakışıklı, zayıf ama küçük insanlar.. Her kıza papuc olan daha say say bitmez..
Şimdi bu bayanın öyleleriyle hayatını paylaştığı büyük bir ihtimaldir.
Ve bende diyom ki ewet bu tiple hadi gel git de sende sahip ol sana böyle bir tipe nasıl bir duyguymuş göster kendini de ciddiliğini anlayalım.
Senden güzelleriyle Onlarca yaşanmışlıklaım varken sacma sapan bir bayan olmaya Çalışma..
@flyhigh11 Sevgilisini defalarca aldatmış bir insanı savunuyorsun bilmem farkındamısın
Aldatıyorum diyip bana cirkin demeyin diye isyan etmek de ayrı bişey 😂
@brilliant17 yaptıkları ne seni ne beni ilgilendirir. Ne zaman ona aferin iyi yapmışsın dedim acaba? Hem sevgili olayı toptan saçma geliyor bana o yüzden takılmıyorum böyle durumlara. Aldatılma olayları filan hiç beni alakadar etmiyor. Sen de başkasını yargılama hakkına sahip değilsin kes artık.
@brilliant17 benim gibileri o kadar kazık atmışlar ki bu sözüm onları hatırlattıkca işte böylesi erkekler için kuduruyorsunuz..
Onu geçtim siz on numara mısınız.
Bir geçmişinize dönüp bakın
Kac kişi aldatmışsınız
Senle konuşmuyorum güzelim seni fark etmedim bile burda karışma , onu çirkin bulmam da benim hakkım. Çirkinse çirkindir bende şaşırdım bu çirkinlikle nasıl aldatabiliyor
@brilliant17 kendi yüzüme de baktım seninki de baktım galiba kusurlarını görmüyorsun veya görmezden mi geliyorsun?
Şimdi tekrar yüz hatlarına bakar mısın. Sevgilim olsan olamazsın da hadi oldun varsayalım.
Her gün aldatmayan namert olsun lan. Hemde gözünün önünde 😀😀
Yanlış kişiyi etiketlemişim brilliant pardon 😃 siz devam edin tartışmaya 😄😄
@flyhigh11 benim anladığım bu arkadaşımız Defalarca aldatılmış şu an Karşımda onları hatırlayıp iç acısı cekiyor. Ve o acısını cıkartma ya çalışıyor. Çıkartsın.. Haklısın @brilliant17
Karşımda da böyle konuşsun isterdim ama kader işte sanaldan herkesi klavye artistliği sarmış. O zamanı görmek isterdim ne kadar olgun biriyse artık ya bu tüm peşimde koşanlar senin hem cinlerin benin ne sucım var burda? Aldatmayıp napcam elinden mi öpcem. Aldattım kızm inadına inadına devam edecem.. Sense aldatılmak neymiş beni boş ver seni aldatanları terk edenleri anımsa dur. Hadi eyw..
Sen yüz hatlarıma kurban ol benim , yolda görüp salyaları akacak adam burda ego tatmini yapıyo 😂
@brilliant17 he sie lan anam bacım olsun yalanım varsa yüz kısmı senin yüz hatlarıyla aynı hatta sana Bakınca o kızı hatırladım.. Gecen sene benimle ilişkiye girmek için ölüyordu.. Kıza kendimi anlattım ciddi biri değilim evlilik düşünen biri değilim günahını boynumda taşımak istemiyorum. Sanada kesin zarar vermek istemiyorum. Kendine başkasını bul deyip bıraktım.. İstersen faceden o mesajları da bulurum sana atarım kızın resimlerini de sana atarım bunu yalan olarak konuşanın da anasını avradını şu dünya alemin artık anladın.. Sen kimsin ki yaf bir kere burda zamanımı Çakmaktan başka hiö bir şey değilsin. Kralınla da cıktım ammmaaa gönül öyke her kızı onaylamıyooo kızımmm.
@flyhigh11 Benimle düzgün konuş kes li falan terbiyeli ol
Küçücük şekilsiz kafa yapısı sacları alnının üstünde kendi güzel sanmış burda sergiler atmaya Çalışıyorsun. Ne kadar güzelsin hiç fark etmedim ama bence güzelliğin kadar davran. Ciddi bir güzel olaydı Karşımda cevap bile veremezdim o ne dese onay verirdim. Güzelliğine karşı onu başımın üstünde tutardım yani güzelliğine karşı yenik düşer herşeyini Evet haklısın derdim. Ama bunu bana diyecek o kişilerden biri değilsin.. Şöyle görsellerden bak
Ebru gündeş en bilinen yüzü işte bana en güzeli kusursuzca tam olacak kişi dediğim insandır.. Omun dışında ki ler benimle boşa uğraşmasın.. Hayatın sonuna kadar gider yine de bekar yaşarım. Bana öyle ki kusursuz bir kız olması lazım. Yoksa aldatırım da ilgilenmem ds alakam d olmaz öke sizin gibi sıradan kızlar. Şimdi dön kendi ve onun resimlerini birleştir ne kadar kusurların varsa tek tek görürsün... Zamanı mı calma lütfen. Burdan hem kendini hem beni rezil etmeye çalışıyorsun. Bana göre bişey yok devam et...
@ArchardAnerae ne bu sinir ne bu öfke toz konduramadığınız gururunuza laf attım galiba haklısınız. Konu çok gereksiz münakaşa etmeye gerek yok. Terbiye ölçütünüze de hayran kaldım hadsizliğime verin.
@flyhigh11 Benimle düzgün konuşana ben ne sinirlenirim ne herhangi birşey yaparım sadece biraz terbiye.
Terbiyemi aldım hiç sıkıntı etmene gerek yok. Asıl bu kadar büyütmen beni şaşırttı.
@flyhigh11 bilmiyorum belki türklerde birisini tanımadan samimi olmadan Böyle şeyler demek doğaldır ama biz fransızlar samimi olmadan kardeş denebilecek seviyeye gelemden böyle konuşmayız
Siz fransızların türkçesi iyiymiş ne diyeyim 😄 benim suçum biraz da sert tepki gösterdim kusura bakma
@flyhigh11 önemli değil annemin annesi türkdü büyükannem o öğretmişti sonrada madem bu kadar öğrendim kursa gideyim diyerek geliştirdim çoğu kelimenin anlamını bilmiyorum
Anladım dil öğrenmek insana çok şey katıyor iyi yapmışsın bu fırsatı değerlendirmekle 👍🏻
@flyhigh11 aynen öyle evet bir kaçtane dil biliyorum ingilizce fransızca türkçe ve almanca kursuna gidiyorum o bittikten sonrada ispanyolcaya başlamak istiyorum dil öğrenmek iyidir kültürü geliştirir
Çok güzel daha fazlasını öğrenmen dileğiyle 🙂
@flyhigh11 Teşekkürler
arada ortalığı cekemeyen biri var neyse arkadaşlar benden dolayı hata rahatsızlık varsa affınıza sığınarak özür.. Kimseyi rencide kırmak gibi Neyse de ben sadece olan duygıları mı paylaştım burda siz beni ben sizi tanımam yani yaptığınız atarlar boşadır.
Ama kişiliğime emin olabilirsiniz cok şeyler yaşadım. Ve böyleyim..
Üstelik inkarım yok dünya güzelim uğruna öleceğim kızdan yana terk de edildim. Yani tamamen cennetim Di o kız ama ondan önce cok kızın duygusuyla oynamıştım. Ve son kız geldi bütün acılarını cıkarttı.. Artık diom ya allım 3 yıldır hala o kızda dır öyle güzel ki tam istediğim kişiydi yani 4 yılım geçmişti o kadar kızı terk ederdim ama onu edemedim ve o beni terk etti neyse bu bir intiham dünyası ya diğer kızlara neler yaptığımı tek tek anladım. Sonradan gelenlere ise baktım olmuyorsa aldatmadım. Günahı artık yeter dediğim insanlara kendimi anlatım düzgünce ayrıldım. Aldatma olayım oldu pişmanlık duymadım. Sadece günahından korktım ve bunlarda sizinle paylaştım.
@brilliant17 şu yeni resmini görünce bir nebze olsun yaptığım onca yorumlardan dolayı o kadar çok pişman oldumki. Bu tiplemi sümük salya falan akıtacam. Kızım terk edilmeye o kadar meyyilisin ki. 1 burun kemerli 2 alnın cok acık saçlar dediğim gibi baya yukarıda bundan daloyı saclarda kaybediyor sanki 100de 50si gitmiş yokmuş gibi 3 ufacık yüz hattı tabi büyük olsun demiyorm ama normali vazgeçilmezimdir. 4 kaş şekli erkek tarzı. 5 esmerlik 6 geriye Çekik cene yapısı ve senin 27 30 yaşında olduğunu düşünüyorum. Yaşını 20 değilde doğrula bence. Artı bizim gibi Çocuklarla uğraşma!!!
Cok ayıp oluyor ama
Kendini kusursuz görmekle büyük hata yapmışsın.
bir gözlerde sorun görmedim 😀😀
Konu kapanmışken neden açtın gene
@ArchardAnerae bir ara yeni resmi gözüme carpmıştı tam bakıcaktım öyle unutmuşum. Yeni baktım. İçime sindiremedim. Bunun neresine salya akıtacam. Hani konu gecen sene olan benzerlik sevgilim söz konusu geçmişti yemin ederim cok kusuru yoktu yüz hatları benzerdi ama bundan cok cok güzeldi. Hatta bir resmini de atabilirim. Ona akmayan gönlüm buna nasıl kaysın ki.
Sen canım mısın o fotoğraf bir kere tamamen kalitesiz çekilmiş , ve çirkin olmadığımım açıkça ortada. Akıtacaksın tabi burdan artislik yapma , hepiniz klavye artistisiniz🖤
Sen canım mısın o fotoğraf bir kere tamamen kalitesiz çekilmiş , ve çirkin olmadığımım açıkça ortada. Akıtacaksın tabi burdan artislik yapma , hepiniz klavye artistisiniz🖤
@brilliant17 hepiniz derken
Sen değil, onun gibi erkekler. Sen adamın dibisin. @ArchardAnerae
@brilliant17 Teşekkürler bir türk bana iltifat etti tipim konusunda çok iltifat alıyordum ama böyle birşey ilk defa oldu türkler tarafından sağol 😁😁😁😁
Türk değilim 😀
@brilliant17 ah be bende sevinmiştim 😂😂😂😂 nerelisin
@brilliant17 akşam akşam gülme krizine girdim sizin mekan erkekleri o kadar sıradan başarısızlık içindelermiş ki beni de onlardan biri sanmış ki bu yüzden kendini bana Karşı da mükemmel vazgeçilmez sanıyorsun.
Büyük güldüm ya
Allah razı olsun senden 😀😀
Ya konuşmamayım diyorumda sende yakışıklı değilsin yani nerden geliyor bu ego anlamadım
💋 neyse sayemde tanıdın kendini emin ol erkeklerin en Çoğuda bu gözle bakıyordur sana.. Ama biz kimsenin kusurlarını yüzüne saymayız sen hakkını aldın hakkın varsa helal et etmezsen de canın sağolsun. Hoşçakal
Prenses güzeli 😀😀😀
Canım benim, benim mekanım neresi ki? Ben 3 tane dil bilen birisiyim, İstanbul Üniversitesi İnglizce Fizik okuyorum. Erkek arkadaşım inşaat mühendisi , çok yakışıklı ve kaliteli bir insandır. Burda ise senin gibi komik insanların ağzını kapatarak eğleniyorum. Sonuçta kız arkadaşlarını aldatabilen basit bir insansın. Gerçekten eh işte bir tipin olsan yine tamam diyeceğim , etrafında cok kız vardır şımartılmıştır ama bu tiple nasıl oluyor bu? Şaşırıyorum. Senin gibi fiziksel kusurlarını tek tek saysam inan bitmez , ki yapmam da acayip gereksiz.
@brilliant17 😂😂 hala ırkın ne merak ediyorm
@brilliant17 sen saysan ki ne olacak 20 lik pardon 30 luk.. Az bir umurumda olur musun acaba. Ben ciddi ciddi gözüme görünenleri saydım eklemedim etmedim atmadım tutmadım acık acık konuştum. Görüşleri mi sundum ki...
Cok kaliteli erkeğin varmış ya seninle cıkan biri kaliteli acaba diom benim şeyim olabilir mi.. Yav allah aşkına kendini kandırmayın bee. Tiple bir insanın ne kadar kaliteli olduğunu ölemezsiniz kızım bir insan cok yakışıklı olabilir. Ama bir cirkin kadar bir cok insanı mutlu edemez ben yakışıklıyım diye övünmedim ki övünmem de.. Çirkinliği mi sonuna kadar kabulleniyorum allaha bin şükür diyom lan birde allah tip vereydi nolurdu biliyonuz mu işte orasını tahmin edemezsiniz.. Cok yakışıklı olup kalitesiz kişiliğim olacağına en cok kızların tercih ettiği erkeklerden olmayı tercih ederim.. Yoksa şimdiye sizin gibi 50 qarıyla evlenmiştim bee. Asıl kişilik karakter kalite buradadır. Ve emin ol senin sevgilin seninle aynı yapıdadır.
Bunlar laf yarışı değil gerçeklerdir.
Aldatmazdım
Aslaaaaaaaaaa
Aldatmam
Hayır.
Aldatmazdım
asla aldatmam
Hayır tabi ki
Aldatmazdım
allahtan korkmam ve aldatirdim
A* büyük olucak (takıntım var uyarmam lazımdı içimde kalıyo), ve Allah tan korkmayıp kimden korkacaksın?😕 (senin kararına bağlı tabiki)
Kendime saygım olmaz
aslaa
Hayır
Özsaygım var
Aldatmam
Hayır
Hayır tabii ki de
hiç aldatmam...
aldatırdım
gizlilikten belli o kadar cesaretin varsa nedden gizlisin
Her cicektwn ball alirim
Aldatirim