+1 yılben başka kadınlarla iletişim kurarken bile onların mesafesine kendi mesafemi ekliyorum.. duygusal bir bağ oluşmaması için, insanız kendimize karşı aldanabiliriz bunu engellemek için mesafe koyarım diğer kadınlara karşı... hiç bilmese dahi ben biliyirum allah biliyor.
Hherseyden önce saygım var kadınlık gururunu zedelemek bize yakışık almaz o yüzden tedbir alırım mesafe her zaman iyidir.
Diger kadinlara kardi mesafe olunca aldatmaya meyilli de olmuyor insan..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİmkansız , hatta şöyle bir anım var ; sevgilim olduğu zaman kizin teki bana yürüyordu , kardesim vs diye hitap ediyordum kıza oda hizini alamadi haddinden ileri gitti bende sonunda kiza hakaret ve kufur ederek hayatimdan çıkartmak zorumluluğunda kaldim
24 Yorumla- +1 yıl
belki sen kızın samimiyetini yanlış anlamışsın nasıl ileri gitti mesela
- +1 yıl
Kizla kendini karşılaştiriyordu , sosyal medyadan normal bir kizin yapmadiği sohbetleri yapmaya çalişiyordu. Sevgilim o kiz ve ben ayni iş yerinde çalisiyorduk ama sevgilim üst kattaydi. O da her firsatta " ben seninle sevgili olsam " diye başlayan cümleler kurup baya baya koşuyordu
- +1 yıl
oha o zaman gerçekten ileri gitmiş
- +1 yıl
Malesef cano malesef
Öğrensin veya öğrenmesin, aldatmam. Aldatabilecek kadar değersizleşmişse gözümde, ki bu ona olan saygımın ve sevgimin bitmeye yakın duruma geldiğini gösterir, hiç kendimi bu kadar küçültmeden ayrılırım. Bilsin veya bilmesin kimse bu kadar berbat bir şeyi hak etmez bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimi aldattım, benden başka hiçbir yerden öğrenemezdi. Ayrılmayı ertelemeye çalıştığımız bir dönemdi, söylemeseydim hiç öğrenmeyecekti. Vicdanım el vermedi saklamaya, sadece iki gün dayanabildim. Sonunda da zaten ayrılmayı ertelemeye gerek kalmadı.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lhjhlsahd Mesajlaştık, ama yeterince cinsel içerikliydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Her gece başka bir adamla sabahlasam yine haberi olmazdı. Ben iş yerindeki çalışma arkadaşlarıma dahi gereksiz bir mesafede durdum hep. O üzülür filan diye değil. Ondan başka kimse beni düşünmesin bile diye.. Sonuç, aldatıldım. Demekki neymiş ? Değmezmiş..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey gizli kalmaz. Gerçeklerin yağ gibi suyun üstüne çıkma özelliği var,
Sevgiliniz öğrenmese bile birileri sevgilinizi aldattığınızı öğrenecek,
aa ne kadar da arsız bir kadın önüne gelen ile düşüp kalkıyor demesi de sevgilinizin öğrenmesi kadar kötü, zaten kulaktan kulağa yayılarak sevgilinize ulaşır.21 Yorumla- +1 yıl
Aldatırdım diyen %12'lik 22 kişi , gelsin bu yana, :D Göreyim Cesaretlerini
Namlu mazgala kırma kolu çek bırak,3 atım serbest. Namlu içi temiz geri tepme normal atışta vukuat yoktur. Komutanım :) :)
+1 yılO öğrenmese de Allah biliyor..
Mutlaka bedeli olur..
Beşer zulmeder kader adalet eder..
#Vesselam80 Yorumla- 12 Yorumla
- +1 yıl
Ahahahah :D Allah izlemese yapardın yani
+1 yılAldatacak biri her şekilde aldatır. Kısaca yapılan bir kötü davranış başka bir kötü davranışı doğurur. Bunu yapan kişinin yok öğrenecek mi yok öğrenmeyecek mi diye düşüneceğini sanmıyorum. Hiç bir koşulda bana güvenen birine asla bunu yapmam.
30 YorumlaBelki sevgilim görmeyecek değil mi, peki ya ALLAH?
ALLAH a bunun hesabını nasıl verebilirim?
1 defa sevgilim oldu aldatmadım ama aldatıldım. Fakat ben ömrüm boyunca sevdiğim birini gözüm ile bile aldatmam
Benim görüşüm bundan ibaret.
🔴🔴 #ALEVİ 🔴🔴10 Yorumla
+1 yılYok aldatmazdım yani öyle bir durum olsa zaten öğrenmesine ya da onun yakalamasına gerek kalmaz ben söylerim :)
12 Yorumla- +1 yıl
off kuzu yediğimiz ilk gol ofsayttan yaa :( :(
- +1 yıl
Aynı filmi sarıp sarıp izliyoruz zaten güzelim nediyimki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun öğrenmesi önemli değilki. Önce kendine saygısı olmalı insanın ben önce kendimi aldatmış olurum öyle bişe yapsam. O yüzden asla. Yapanda kandırdım nasıl olsa diye düşünmesin. İnsan rahatça aynaya bakamadıktan sonra kimin suratına bakarsan bak boş
10 YorumlaPeki aldatanlar kim oluyor o zaman çeyreye bir bakın var mı eşini sevgilisini gözüyle dahi olsa aldatmayan tam sekiz yıl sonunda aldatıldım çocuk gibi kaldırılarak insanın enn önce kendi vicdanının rahar etmesi önemli sevgilin bilmiş ne bilmemiş ne
00 Yorumla
+1 yılaynaya nasıl bakacagız? o bızımıcın adamdır yapmaz dedıgı zaman basımız nasıl dik kalacak? cocuklarımıza nasıl dıyecegız sıze en buyuk mırasım seref dıye?
30 YorumlaAsla, neden biliyor musun? Belki o kız benim ilerde eşim olacak, o ihtimali düşünerek haberi olduğunda boynunu bükecek bir olaya sebep olayım?
Not: Ben hep bu şekilde yaklaştım ama ilişkilerim maksimum 3 ay10 Yorumla
+1 yılMühim olan onun öğrenip öğrenmemesi değil, asıl mühim olan bana yakışır bir davranış olup olmamasıdır. Bende kendime yakıştığını düşündüğüm şeyi yaparım yani aldatmazdım.
20 Yorumla
+1 yılBen biliyorum! Allah biliyor.
Geceleri nasıl uyayacağım?
buluştuğumuzda ellerini tutup gözlerine baktığımda "SENİ SEVİYORUM" dediğimde hiç mi kalbim acımayacak?20 Yorumla
+1 yılhayatıma birini alıyosam gerçekten seviyorumdur hayatıma da birini aldıysam ondan başkasına körüm sadakat kalptedir göz de değil, o yüzden aldatmam değil ALDATAMAM :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatmam. Eğer sevdiğim mutlu etmiyorsa bitiririm. Mutlu ediyorsa zaten başka kimseyi görmem.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak, kendini kandırmaktır. Başka bir şey değil..
40 Yorumla Aldatırdım diyene ne denir?
a) Ahlaksız
b) Karaktersiz
c) Aşağılık
d Hepsi40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgiliden çok Allah tan korkmalı bir kul vicdanim hiç susmayacağı için tabıkıde yapmam hem ben sevdiğime yapmam öyle birşeyi Allah korusun kendıne yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma kural bu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ben mi çok masumane düşünüyorum ya? Niye aldatiyim ki diye düşünüyorum.. gerek bile yok. Gereği olamaz bile. Aksiyon olarak nasıl görülebilir anlamak zor.
Aldatmak bana çok çok çok şeytani geliyor. Aşırı kötü insanların yapacağı bişey gibi.
Çok mu duygusal ve insani düşünüyorum?00 Yorumla
+1 yılNe aldatmasi ya canımın içi o benim. Eğer en kotu ihtimal alkolluyken böyle birsey yapsam vicdan azabindan kendimi falan öldürürdüm.
10 Yorumla
+1 yılBana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi başkasına yapmam. Eğer aldatılırsam da gitsin tedavi olsun başka insanların başını yakmasın Allahın cezası
10 Yorumla
+1 yılBir de hepsi aldatmam diye işaretlemiş adam değil bunlar. Nasılsa yakalanmayız diye aldatıyoruz ama yakalanıyoruz onu nasıl yapalım 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Niye aldatım ki insan böyle birşeye niye ihtiyaç duyar birde şöyle birşey var empati kurmak lazım o zaman sorun çözülmüş olur..
10 Yorumla
+1 yılMesele onun öğrenmesi değil mesele öyle birşeyi kendi kişiliğine yakıştıramamandır...
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAsla aldatmazdım. Ne onu kandırırırdım ne de kendimi. verilen degere böyle mi sahip çıkılır.
20 Yorumla pok yiyin aldatmakk için kendinizi kandırıp duruyorsunuz yeter
20 Yorumla
+1 yılSevgili isem seviyorumdur seviyor isem başka birini de hiçbir şekilde istemem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSon günlerde nedense cevaplarım çok hayırlı oluyor. Bu soruya da kesin ve net şekilde hayır diyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatıma aldığım kişiye değer veriyorum demektir, bilsin bilmesin aldatmam.
20 Yorumla
+1 yılO öğrenmese ne olur. Vicdanımdan saklayabilecek miyim? Kalbimden de saklayamayacağım. Allahtan da.
20 YorumlaAsla çok kötü bir duygu aldatılmak şimdi herkese karşı duvarlarım var.
11 Yorumla
+1 yılNeden aldatiyosunuz yaa sevmiyosaniz istemiyorsanız gidin söyleyin bitirin ibneliğin alemi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır asla sevgilim olsa ve aldatsam zaten bilemez aldatmaya kalınca lakin sevdiğimi söyleyip ondan başkasıyla olursam ozaman sevgimden kuşku duyarım
10 Yorumla
+1 yılSevgilim den önce Allahtan korkarım ben.. Onun için aldatmam.
10 Yorumlatabiki de yapmam sevgilim varsa baskasina kaymaz gözüm yapanda karaktersizdir
12 Yorumla- +1 yıl
karaktersiz bişeyi daha ekle allahsız kitapsızdır
Aldatmak karakter meselesidir.. Sevgilim görmüyor diye Allah'tamı görmüyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere aldattım. Öğrenme ihtimali yoktu. Gittim kendim söyledim çok geçmeden. Gizli saklı iş yapamıyorum ben. bir daha da yemem aynı b*ku.
20 Yorumla
+1 yılaldatmam onun bilmesine gerek yok zaten ben bilip de bunu kendime yakıştırmam
40 Yorumla
+1 yılsevgilim yok ama onurlu ve karakteri olan bir insanım ben tabikide hayır
10 Yorumlakarşı tarafı değil de kendimi düşünürüm, haysiyetimi yitiremem kendime karşı...
10 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim zaman gözüm kara olur ondan başkasına bakamam hayatım onunla baslar onunla biter
10 Yorumlakendimi kandırmış olurum anca
ve bu vicdan azabıyla da yaşayamam10 Yorumla
+1 yıloruç tutmak gibi düşün. insanlar görmüyor diye yemiyorsun peki allah görmüyor mu yediğini. bunun gibi belki eşim görmeyecek ama vizdanım peki.
ben eşimin çocuklarımın nasıl yüzüne bakıcam. bu sebeple ölsem aldatmam10 Yorumla
+1 yılKesinlikle büyük konuşmayım asla yapmayacağım birşey yapanlarıda çevremde ne arkadaş ne akraba duyduğum an bırakırım vicdansızlık şerefsizlikten başka bir şey değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaldatanın bırak sevgiliyi eşi kendisine saygısı yoktur karaktersizse hertürlü aldatır kendine saygısı olanın karşısındakinede saygısı olur kendine saygısı yoksa karşısındakinede yoktur
00 Yorumla
+1 yılseven biri oldumu aldatmaya gerek kalmaz evlenirin işime gucume bakar vocuk isterim ve huzurlu bir yaşam kafi
20 Yorumla
+1 yılBenim isteklerimi kabul ediyor, oldugum gibi kabul ediyor ve mutlu ediyorsa niye baskasina ihtiyac duyayim ki?
10 YorumlaSeviyorsan ömür boyu seveceksin o zaman ne anlamı var sevmenin iki tarafında birbirini paylaştığı bir durum varken başka bir paylaşım ihtiyacı duymak sevgi değildir zaten hele düşünmek bile saçmalık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben hayır dıyene ınanmıyorum ıkı yuzlu ınsan cok aldatmam der ama saman altındna su yurutur bunlar
20 Yorumla
+1 yılHayır neden bir insanı kandırıp hayal kırıklığına uğratayım ki
10 YorumlaAldatıcak isen neden çıkıyorsun ona umut veriyorsun
10 Yorumla
+1 yılAldatrdm diyenlerin hepsi o. c oldugu icin sorun yok bnim acmdan
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgilim olsa ondan başkasını gözüm görmez ki nasıl aldatayım
40 Yorumla
+1 yılo öğrenir diye mi aldatmayacaz sanki ne saçma bir soru bu?
17 Yorumla- +1 yıl
sen vicdanın için aldatmıyo olabilirsin, buradaki çoğu insan sevgilisini öğrenip öğrenmeyeceğine göre aldatıyo hele aldatan kesim öyle yani. ayrıca kimse de soruma saçma dememiş. fikrine saygım var ama saçma demek yerine kendi fikrini açıkça ve neden aldatmayacağını belirtebilirsin, sorum saçma olsa süper soru seçilmezdi
- +1 yıl
gerçekten süper soru hitap ettigi kesim her neyse onların süperi de buysa tbk ayrıca neden buraya yazacak özgüven de bulunabilen biriyken negatif eleştiri ( gerçekten hiçbir hakaret yok ) alınca bu kadar açıklama zorunda kalır ki
- +1 yıl
Çünkü haksız yere saçma diyorsun. ben bu sorumu şöyle yazsaydım
''vicdanınız olmasaydı sevgilinizi aldatır mıydınız'' yazsaydım yine biri senin gibi çıkıp soru kendi düşüncesine hitap etmediği için saçma diyebilirdi. benim vicdanım değil sevgilimin öğrenmeyeceğini bilmem esastır'' diyebilir, yani herkese hitap etmeyeceği aşikar ama saçma demeni saygısız buluyorum. Bir insanın sevgilisini aldatıp aldatmamasının koşulu o insanın Allahtan korkması, bunu kendine yakıştıramaması, vicdanının sesi vs türlü türlü bir sürü sebep sayabilirim. Görüşlerde kimse saçma dememiş herkes neden aldatıp neden aldatmayacağını sebebiyle birlikte açıklamış, hani sen de saçma demek yerine düşünceni söyleyebilirdin, sorum tabiki herkese hitap etmez ama saygısızca buluyorum, bu benim kendi kişisel fikrim - +1 yıl
Bu kadar uzulduyseniz sorunuz saçma değil Özür dilerim bana mantıklı gelmedi böyle daha uygun mudur sizi de Kırmak istemiyorum gerçekten
- +1 yıl
peki tamam teşekkür ederim iyi niyetiniz için
- +1 yıl
kusura bakmayında aldatan ya şrfszdir üzerinden gelen geçen belli değildir ya da dinsiz kitapsızın tekidir allahtan korkan insan müslümanım diyen insan bunu yapmaz yaparsada cehennemde kor olmayıda kabullenmiş demektir
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılOnun haberi olmasa ne olur ben kendimi kandirdiktan sonra.
Vicdanim el vermez bir kere10 Yorumla
+1 yılAldatmam içim rahat etmez kendime yakıştıramam öncelikle
10 YorumlaYeter ulan arkası boş yere oturmuycam hep arkadan el ele tutuşmalar
10 YorumlaVicdanim rahat etmez her seyden önce Rabbim korusun bizi o yollardan
20 Yorumla
+1 yılÖğrensede öğrenmese de çok dert değil. Her kapıya açığım pardon her karıya diycektim... Yakalansanda Hep inkar hep inkar zaten.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar açık sözlü yazmış. Buyuk cesaret
- +1 yıl
@falcıbacıankara Takibimdesin galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatmadım ama bir iki gün ondan habersiz konuşmuştum biriyle hoşlanmıştım da ama kestim konuşmayı o bir iki günün ardından. öyle bir şey yapamam bu dediğim olaydan bile fazlaca bir vicdan azabı pişmanlık duyuyorum zaman zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuç olarak yapmışsın ölen geri geliyormu?
- Devamını Gör (188)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne