Kız evine ilk tanışmaya eli boş gidilir mi?

Ben arkadaşım vasıtasıyla farklı şehirde olan biriyle tanıştım. 3 hafta kadar konuştuk İstanbul'da işi vardı geldi buluştuk konuştuk bana özel bir yere gidelim sevdiğin bir yer olsun dedi ben de hesabı bu seferlik benim ödemem şartını koştum bir kez olmaz dedi sonra kabul etti bana çiçek ve kitap alacağını söyledi gerek yok desem de israr etti ama sonra işi çıkmış çiçek alamamış kitabı verdi ve ben ailemden gizli onların haberi olmadan iş yapmak istemediğim için onları haberdar ettim. Tanışmak için ailesiyle gelmeye karar verdi. Dün baya hazırlandık her türlü ikramı hazırladık tüm gün uğraştım ve bir geldiler ki ellerinde hiçbir şey yok. Ailemin zaten çocuğa içi hiç ısınmadı. Ben de bu sebeple cimri olduğuna kanaat getirdim ve bitirdim. Sebebini merak etti ısrar edince söyledim ve otobüsün kaza getirdiğini çiçek çikolata tatlı fincan takımı aldıklarını ancak getiremediklerini söyledi sizce de bunun yalan olduğu çok açık değil mi? Ve ilk tanışmada kız evine eli boş gelmek görgüsüzlük değil mi?
Kız evine ilk tanışmaya eli boş gidilir mi?