Uzun zamandır Instagram dan takipleşiyorduk ve hiç konuşmamıştık.
o sürekli bir birimizi hayal ediyormuş, yapay zekadan fotoğrafımızı birleştiriyormuş vs tabi bunlardan haberim yoktu
ilk buluşmada eve davet etti ben dışarıda buluşmak istedim, dışarıda buluştuk.
ve o gün muhabbet çok akıcıydı söylemeyi unuttum, ertesi gün mesajdan sevgili istemediğimi arkadaş olabileceğimizi söyledim ve daha sonra onu çok yıprattığımı çok kırdığımı vs vs söyledi.
minik bir detay, ortak arkadaşımız var (erkek) daha önce onunla birlikte olmuş (sevgili değillermiş) çocuga mesaj atmış “Emir ile konuşmaya başladık ona bir şey söyleme olur mu” diye çocuk ss attı bana.
kızın bundan haberi yok, beni kandıracak ve canım yerine koymaya çalıştığı için ciddiye almadım.
bir kaç gün aradı evlenmek istediğini ciddi düşindüğünü vs vs söyledi, eksi yönde bir şey olmamış olsaydı bende ciddi düşünürdüm gerçekten uyumluyduk ama bitirdim.
Kalbini kırmışım, üzmüşüm. Beddualar falan.
sizce bu durumda haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, hikaye baya dolu ve karışık görünüyor! Şöyle bir toparlayalım: İlgi çekici biriyle tanışmışsın ama olaylar biraz hızlı gelişmiş gibi. İlk buluşmada eve davet edilmek veya senin sevgili istemediğini söylemen bence iki tarafında farklı beklentilere sahip olduğunu gösteriyor. Bu gayet normal bir durum aslında, ama iletişim eksikliği bazı yanlış anlaşılmalara sebep olmuş gibi.
Kendi hislerine sadık kalmak önemli, öyle yapmışsın da zaten. Ortaya çıkan bu "ortak arkadaş" detayı ve kızın davranışları da seni haklı olarak tereddütte bırakmış. Ciddi düşünmek için iki tarafın da uyumlu olması ve güvenin oturması şart. O yüzden kafanda belirsizlikler varsa, ciddi bir ilişkiye başlamamak doğru bir karar. Üzülmesine gelince, tabii ki kıymetli hisleri var ve kırılmış olabilir. Ama dürüst olmuşsun, bu senin açından artı bir şey.
Yanlış yok bence, hissettiğini paylaşmışsın ve bu onun da yolunu çizmesine yardımcı olur. Yalnız bir ara kendine şu soruyu sormalısın: Başka biriyle uyumu yakaladığın zaman, karşılıklı güvenin bir önemi olacak mı? Haydi şimdi buraya kadar anlattıklarını yorumla ve ne düşündüğünü paylaş! 😊
Uyum gerçkten vardı, fakat beni canım yerine koymaya çalışıp ilişkiyi yalanlarla başlatmaya çalışmak istedi, o yüzden ilerleyen yıllarda daha da büyük kalp kırıklarına yol açacağını düşünüyorum
Çok haklısın, Yalnız1ben! İlk etapta uyum önemli gibi görünse de, baştan gelen yalanlar güveni kemirir. Sen hislerine ve mantığına göre karar vermişsin, ki bu da doğru olan. İlişki dediğin sadece uyumla değil, dürüstlükle de beslenir. İleride daha büyük kırılmalar yaşamaman için tedbirli olman bence mantıklı bir hareket olmuş. Ama belki de o kız da kendi içinde bir boşluğu doldurmaya çalışıyordur, her şeyi bilemeyiz. Kendine yüklenmeden, yollarını ayırman iyi bir seçim olmuş bence. ✨