yerine göre değişir... eşim uygun olmayabilir işi vardır.. ya da kız arkadaşlarım bir yere gidelim kız kıza demiştir... tabiki haberi olur eşimin beraber de karar veririz ama kararıma saygı duyan kısıtlayan biriyle olamayacaıma göre 😊 bende gezerim onsuz oda gezebilir bensiz 😊
Genel olarak her yere eşimle giderim elbette benimde erkeklerle bir araya gelip kafaları çekerim buna kimse karışamaz. Elbette eşiminde kendi bayan arkadaşlarıyla bir araya gelmesini isterim :)
Takım ruhu deyince eski kız arkadaşım aklıma geldi. Takım t-shirtler falan giyerdik. Millet bizi kıskanırdı pek iplemezdik arkadaş gibiydik başbaşa kaldığımızda ise iki çılgın aşıktık o günler aklıma geldide o yüzden güldüm
Benimki biraz zorunluluktan. Üni 1 de tanışmıştım onunla. Üni 2 nin 1 dönemi sonunda atandım. Atandığım şehirle üni okuduğum şehirler arası çok uzaktı. Bizde böyle olmayacağının farkına vardık ayrıldık
Yani eşimle de gezerim arkadaşlarımla da. Sonuçta her şeyi eşinize anlatamazsınız. Arada kız arkadaşlarımla gezerim dertleşirim. Hem belki eşimde arkadaşlarıyla gezmek isteyecek, sürekli benle gezecek diye bir kaide yok ki.
Arkadaşlarımla gezerim eşimle gezerim herkesi mutlu edeceğimi dusunuyorum. Ama genel olarak eşim olmaz çünkü arkadaşlarımla daha farklı şeyler yapabilirim
Eşimle gezerim ama o kendi arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi özleyecek ve bunu isteyecektir. Anlayışla karşılarım gidip gezebilir bende kendi arkadaşlarımla gezerim o arada.
Arasıra iki tarafında kendine vakit ayırması gerek. O yüzden erkekte kadında dışarı çıkıp kendi arkadaşlarıyla takılması lazım. Evleniyorsunuz diye sadece ikinizsiniz bu dünyada diye bir kaide yok.
Başlarda esine vakit ayırmak mantikli ama sonra arkadaşlarını da ozlersin bnce. Ama bnde eşime daha çok vakit ayirirdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dogru diyo evlenince gezemessin evlenmek 50 milyar bir kere okadar parayi harcayinca zaten esine gidicek evine gidicek e bunun suyu elektrigi kisinda dogal gazi var evlenince sen ancak kendi mahallende gezersin onada gezmek denmez
niye gezemeyelim aksamlari eşimle gezerim tatillerdede gezerim ama o işte olursa arkadas kuzenlerimle nadir olarak gezerim o da gezmek istedigi zaman tabikide arkadaslariyla gezebilir
ben gezersem eşimin izin verdiği zamanlarda görümcelmle gezerim. oda elbette kendi arkadaşlarıyla gezecektir vaazlar verecektir. onu sıkıcak değilim yani
En İyi Cevaplar