Karşılıksız sevgi hakkında siz neler düşünüyorsunuz insanlar üzerinde etkisi nasıldır.

verir. önce kişinin ruhu zedelenir. bakış açısının değişiminden bahsetmeyeceğim bile. sonra o stres vücuduna hastalık yayacak. bir de kendine zarar vermek isteyecek. zaten bütün terslikler birbirini kovalar.
Bende platonik bir aşk yapsam fena olmaz.. dertsiz:)) Bir zararı olacağını zannetmiyorum.. Dışarıda kuramadigi ilişkiyi yaşayabileceği güvenli bir hayal dünyası yaratır ve orada yaşarsın. . oohh gel keyfim gel karışan yok patron sensin😉
Sonra gerçeğe donusurse ne olacak 😊
@metinguclu sonrası allah kerim😃
evdeki ne olacak😊
@metinguclu evde kimse yok ki.. gerçek aşkım var platoniği ne yapayım gerçeği varken🤗problem yok
Peki tm😊
Xerir hem de Çok
Cevap
1Cevap
Zararlı dır karşılıksız sevgi insan sevgi üzerine yaratılmış sevdiği n birinin seni sevmemesi kadar acı birşey yoktur
Platonik ask en guzel hissetiren bir duygudur ama bir o kadarda en cam yakan duygudur boyle boktan bi duruma dusmeyin arkafaslae kisiye cok zarar veriyor bizzat yasandi ozellikle ona dokunanamak onunla konusamamak en cok can yakar ve kiskandiginda bisey diyememek...
Öldürür adami bitirir
Zaman kaybı... 5 yılımı yedi bitirdi..
ustadim yiktin beni be
aynen karsimm
Zarar verir
Zarar verir
Çok zararlı
Birsürü sonra evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?