Öldürür.
Süründürür.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevmenin ne anlam ifade ettiğini anladığınızda, platonik olsanız bile o sevgiyle baş başa kalabilirsiniz. Yalnız olmak sizi korkutmaz... Güzel bir sevgiye gebe kalıp, yalnızlığın sancısını çekerek bir aşk doğurabilirisiniz. Ona bakmak sizi korkutmaz... Şüphesiz aşkın en güzeli karşılık beklemeden her şeye rağmen sevmektir. Eğer bunu başarabilirseniz onu sevmek sizi korkutmaz...
Platonik aşk. Bu kavram şimdilerde kullanıldığı gibi bir bedene ya da insansı bir güzelliğe duyulan karşılıksız bir aşk değildir. Tam tersine asıl olana duyulan ve bunun için sevilenden hiçbir karşılık beklemeden onu sevmek demektir. Peki, bir şeyi hiçbir karşılık beklemeden sevmek gerçekten mümkün müdür?
Platonik bir aşk , aç bir adamın önündeki piliç kızartmasına şiir söyleyip açlıkta ısrar etmesine benziyor.
Platonik aşk süründürür. Platonik olmanın kötü yanı, karşılıksız ve gizli şekilde sürekli onu düşünmektir. Bu da gün içinde kişiyi depresif yapar ve akabinde günlük hayattaki işlerinde performans kaybı, düşük ihtimal sağlık sorunları ve sosyal ilişkilerini olumsuz yönde etkiler.
Platonik aşk yaşamak gerçekten dile kolay, kalbe çok zor. Karşındakine dilegince acilamamak, acilsan dahi imkansız olduğunu bilmek, o negatif cevabı kafanın içinde binlerce kez duymak..
Kimsenin yaşamasını istemeyeceğim bir durum o nedenle platonik aşk gerçekten süründürür.
" platonik aşk gerçekten süründürür." gerçekten de öyle...
Öldürmeyen aşk güçlendirir 😂
Cevap
10Cevap
Ben 2 senedir sürünüyorum. Ama İnan öldürmüyor. Her imkansızlığa rağmen o kalbin en derinindeki umudu söküp atamıyor insan. Hele de benim gibi yüzünü göremiyorsan. Gözden ırak olan gönülden ırak olmuyor işte. Unutuyor gibi oluyor sonra aklına geliyor. Platonik aşk çürütür. Zihni ve düşünceleri bulandırır. Karakteri değiştirir. Riskli bir oyundur yüksek irade ister.
Bir süre sonra platoniğe razı oluyor ve açmak istemiyorsun. Özellikle sürekli "seni arkadaş olarak görüyorum" cevabını alıyorsan. Açılınca eskisi kadar rahat olamayacağını biliyorsun. Konuşmaya devam etmek sorun olmasa bile bir sınır çiziliyor iletişimine. O yüzden en rahatı hazır böyleyken o şekilde kalmak. Biri kapar falan diyorlar da sürekli red yiyen biri de artık bunu pek dert etmez bir süre sonra.
direk hemen anda öldürür ölmüşsün artık halayetler ölü değil ama ölmezde sürünmüyorki resmen süzüyorrr))
süründürür bi türlü kafanı toparlayamazsın saçmalar durursun her işinde o yüzden platonikler yapacağınız en iyi şey gidip açılmak olmazsa olmaz ama faydası çok açılmanın sürünmek istemiyorsanız
Onun seni sevmediğini bilerek Avı çekip içten içe ölürsün
Çok mal bişey ya sürekli başıma gelir ordan biliyorum
ruhunu eskitir, yaşadım ordan biliyorum o psikolojiden çıkmak zordur
sürüm sürüm süründürür
öldürülesiye süründürür
Süründürür ölmeye şükredersin
saplantı haline getirenler var ne öldürmesi
Hiç olmadım bilmiyorum.
Öldürse 1günde kurtulursun platonik her gün dirilrip öldürüyo
Zamanla gecer azalir etkisii
Süründürür
Süründürür