Eski sevgilim canimi cok yakti kalbim sızlıyor acıyor ve o aklımdan hiç çıkmıyor Şu an birisi var hayatinda. Ben onunla asla olamam yapamam daha ama. Benim mutsuzlugum uzerine Şu an bir iliski kurdu ve bunda mutlu olamamasi icin isinin gucunun ters gitmesi icin dua ediyorum hep ayni sey kiz icinde geçerli ona da anlatmistir beni. Mutsuz ettiler beni mutlu olamamalarini istiyorum ah mi eymis oluyorum. Ama engel olamiyorum kendime icim yaniyor gelecegimi mahvetti bu adam benim ve vicdani rahat ki bana bunlari yapiyor rahat rahat oturuyor birgun yanlis yaptiginin farkina varir mi 😔 ama asla onunla olmaz artık
Cevabın nedir?
Sana bişey diyim mi bu dünyada adalet diye birşey yok inan bak. Sana kötülük edenlerden bırak hakkını almayı sen acı çekerken daha iyi oluyorlar. Halleri daha iyi oluyor. Bİlmiyorum nedeni ne. Sanma ki kalbinden geçenler oluyor. Bir bakıyorsun senin canını yakan insan daha mutlu daha güzel yaşıyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Acının hafiflemesi için cezasını bulsun istiyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet😔 ama dun gece oturdum dusundum ve hakkimi helal ettim ona ne bu dunyada ne oteji dunyada ugrasmak istemiyorum onunla mutluluklar bile diledim kendi kendime 😞
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin kalbini yaktığını düşündüğün insanları hayatta yokmuş gibi davran çünkü senin için onlar VİRÜS olurlar mutasyon olur sürekli sürekli o yüzden git biraz RAHATLA, GEVŞE ne de olsa hayat kısa başkasını düşüneceğine kendini düşün... Bir de kimseye kötü dua etme olan sana olur.
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun kardeşim
- +1 yıl
BYBY kendine iyi bak :D
Soran+1 yılSelametle
+1 yılzamanla geçmeyecek birsey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece alisirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
hasedinden çatlayacaksın. yanlış şeyler yapma. mesela sırf onu kıskandırmak için başkalarıyla görüşmek gibi. o defteri kapat. sonra bir makyaj yap cicilerini giy kız kıza gez. zamanla iyice atlatırsın. kısmette bol tabi. ama hayırlı kısmet zor iş. orası sıkıntı.
13 Yorumla
Soran+1 yılHasedimden catlamiyorum beni ortada birakip başkasıyla gulmesim istiyorum bak benim canim yaniyor o da bir nebze yansin
Soran+1 yılCok teşekkür ederim
+1 yılöncelikle kız senin olduğunu bile bile onu baştan çıkartmamışsa kızın olayda bir suçu yok beddua etme döner seni bulur. sonrasında ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama sevgilin eğer seninle oynamış dalga geçmişse kalp kırmanın vebalini zaten öder
16 Yorumla
Soran+1 yıl4senelik iliskiydi sevmese durmazdi 4sene ama bir kere daha yapti o kisiye beni anlatti anlatiyor beni benide rezil ediyor millete ve aklim hala almiyor boyle bise yapisini
- +1 yıl
o ne ya dedikoducu erkek mi olur abi insan sevdiğini anlatmaz zaten. benim de 6 yıllık ilişkim bitti. boşver takılma değersiz insanlara.
Soran+1 yılSagol kardeşim
- +1 yıl
rica ederim. Allah yardım etsin.
- +1 yıl
beddua etme ama en iyisi Allah'a havale et.
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılVicdanı yok ki rahat veya rahatsız oldugunu bilebilsin. Hiç sıkma canını, geçmişe de takılıp kalma, geçmişe takılı kalırsan geleceğide kaybedersin. Eden bulur, yarına kalır ama yanına kalmaz. Kendi yoluna bak dert etmene bile değmez artık, sktr et!
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun kardeşim
Ne kaybetmiş olabilirsin ki hayatını mahvedecek kadar, emin ol kimse o kadar değerli değil bence boşuna üzüyorsun kendini bir süre sonra keşke takmasaymisim diyeceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim pişman olmasini gormek kul hakki yedi ayrica. Inşallah oyle derim 🙏
Soran+1 yılAllah razi olsun 🙏
+1 yılBende Aldatildim Şu an evlendiler bende başlarda cok beddua ettim ama yuzleri gülüyor. Mutsuz olan ben oldum hep. Aktivite bul is bul bos durma bos durdukça aklina gelir
17 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadi ki sadece ayrilp baskasini buldu mutsuzluk uzerine mutluluk kurdu ama ayrica kul hakki yedi. Sagolasin allah razı olsun 🙏
- +1 yıl
Cok sevmissin baya birseyler yasamissiniz belli ancak beddua ederek engel olamassn bosver mutlu olsnlar ilerde karsina oyle biri cikar ki gecmisine tsk edersn gittikleri icin. Sen spor yap guzelles kendini geliştir. O üzülsün senin gibi birini kaybettigine
Soran+1 yılAynaya bakip agladim biliyomusun bir o kiza bir kendime baktim hep bana dua etti cok delikanli kizsin dedi senin gibisini bulamam baskasi olsa hep giderdi bana neler yasatiyor
- +1 yıl
En kotusu ne biliyor msn. O yillarini verdigin insanin bir yabanci olmasi. Nasil bunu yapar diyorsun. Inanamiyorsun bu kadar değiştiğine. Emin ol kisiler degil anılar daha cok acitir zamanla unutuyor insan ben gecmez saniyordm geçti şükür. Bende agladim aynalara bakarak. Yataktan cikamaz oldm. Mutlulugunu izledim. Hayattan zevk almadım hayat bos geldi hicbirseyden zevk almadim. Seni cok iyi anliyorum. Sabret gececek insallah
Soran+1 yılInsallah kardesim bunaldim kalbim hep sızlıyor insallah bende atlatacam
- +1 yıl
Bos durma fazla atlatirsin kardesim. Iyi aksamlar
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim sağ olasin 🙏hayirli. aksamlar
buyuk zararlar vermis olabilir vermiste galiba sunu unutma ki hayat devam ediyo hayatina alacagin insanlari cok iyi sec artik sana zarar veren degil herkosulda yaninda olan birini sec bence iyi ve guzel gunlerin olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılGüzel kardeşim hayırlı dua et ne olursa olsun Allah görüyor sen hayırlı dua et Allah zaten herşeyin en hayırlısını verendir.
14 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardesim ama mutlu olmamasi icin isi gucu rast gitmemesi için dua ediyorum surekli ve hakkimi da hesl etmiyorum yanlismi yapıyorum sence
- +1 yıl
Yanlış doğru bilemem ama senden daha ağır bir olay yaşadım hakkımı helal ettim onun için hayır duası ettim. Giden gidiyor zaten tutamıyorsun. Kötü olsada eline bir şey geçmez. Sen gönlünü temiz tut Rabbimde illa ki mukafatını verecektir
Soran+1 yılAllah razi olsun 🙏
- +1 yıl
Sendende
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık duygun oldukça zirvede yaşıyorsun hepsi bu bence. O biri ile birlikte sen isen yalnızsın sende birini bulunca geçecek 😉
15 Yorumla
Soran+1 yılYok yalnız değilim bende onun yuzunden ona kizdim birisi ile konuyordum ama bugun arayi kestim. Sadece onsuz yapamiyorum
- +1 yıl
Öyle yapma işte zira bu onu cezalandırmak değil af edin ama bu yaptığınız şey senin öz kendine yapmış olduğun saygısızlıktır bana göre birini unutmak amacı ile bir başkası ile çıkmak.
Soran+1 yılYok vicdanim. el vermedi zaten oynamak için tesekkur ederim
- +1 yıl
Kendine öyle bir kötülük yapıp ama sonradan hatanı anladığın ve hatandan tez döndüğün için sevindim adına ben teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl😊😊😊😊
+1 yılEttiğin dua değil beddua ve onu yap döner yine seni bulur. Kendini bu kadar aciz ve zavallı görmek istiyorsan böyle devam et onların da kötü olmasını bekle böylece senin hayatında mahvolmuş bir şekilde gider. Kendin için birşeyler yap
15 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim diyelim nasil beni mutsuz edip mutlu olacaklar kul hakki yiyolar
- +1 yıl
Orası Allah'ın işi sen Allah'a kulluk edip ona inanıyorsan kendi hayatına bakacaksın
Soran+1 yılCok şükür inaniyorum. Sagolasin
- +1 yıl
Kendine iyilik yap sen kimsenin yaptığı kimseye kalmaz sen içini rahat tut doğru ol doğru yoldan şaşma
Soran+1 yılSagol kardeşim
+1 yılBitmiş bir ilişkiyi zorlama başka denizlere yelken aç o seni çooooktan unutmuş
113 Yorumla
Soran+1 yılUnutmadı unutamazki 4 seneyi cok emegim var uzerinde
- +1 yıl
İnsanlar neleri bir çırpıda siliyor bı bilsen aklın şaşar peki onu kıskandırmayı denedinmi son olarak kim ayrıldı
Soran+1 yılEvlilik icin durumu yoktu ayrılmak istedim zorlamak istemedim birakmadi beni seni kaybedemem dedi. 1hafta hep soğuk durdu sonra o bıraktı. Onun kuzeniyle konustum herseyi benim icin yaptığını simdi değil ama ilerde anlayacagimi soyledi. Sonra benim kuzenim konuştu bununla zaman gerektigini biraz zsman gecsin yuzyuze konusacagimizi soyledi. Bikac gun sonrada sevgilisi olduğunu gordum
- +1 yıl
Açıkça sana şunu söyleyim adamdan maddiyat yüzünden ayrılmışın eminim o adamın öyle bir gururuna dokunmuştur ki anlatamam sana 1 hafta kendince her gece düşünmüstür sonra ben onu istedigi gibi yaşatamam diye sonra bunun hüznü içinde senden ayrılmış ve seni unutmak için başkasına gitmiş yani anlayacağın içinde seni yakmış çoktan şimdi küllerini atıcak çöp arıyor burada haksız sensin kendin etmiş ve kendin bulmuşsun
Soran+1 yılYok yok o hep düşünüyordu ayrilmayalim dedi sen benim için fedakarlik yaptim hep. dedim benim senin. hayatindan cikmam lazim sen mutlu pl babası yoktu ev gecindiriyordu sana iki kisi de 3kisi de fazla gelir dedim omuzuna yuk ekleyemem dedim ben o. istemedi. ama babasi olmayan adama kac defa o. Cocugu dedim defalarca
- +1 yıl
Üzülme desemde fayda etmez iyi niyetle ayrılmışsın ama sonra sana ağır gelmiş yapacak birşeyin yok duruma alış çünkü 4 yılın acısı az değildir anlıyorum seni ama ona mutluluk dilemenden başka elinden ne gelir ben senin düşünceni anlıyorum benim olmadığım mutluluk ona haram olsun düşüncesindesin bu düşünceye kapıldığında ayrılık nedenini hatırla imkansız oldugunu düşün
Soran+1 yılGiderken birde donecek umidi verdi baskasini buldu hala aklim almiyor
- +1 yıl
Sen hemen başkasına gitme diye
Soran+1 yılBelkide zamani baskalariyla geciriyordur kafasini toplayinxa bsn donuyordur daha oncede yapti boslukdaydim dedi.
- +1 yıl
Sana tavsiyem onu sil aklından tahmin ediyorum ki en uzun ilişkindi bak ilerde onunla olman zor gözüküyor anlattıklarına bakılırsa. Onu silmezsen başka ilişkin olduğunda onu arıycaksın erkekte. Eğer dediğin gibiyse yine sil senle oyuncak gibi oynayıp duruyor
Soran+1 yılEvet en uzun iliskimdi ama sevdi beni herkea biliyordu bunu ınşallah unutucam o da pisman olacak🙏
- +1 yıl
Seninde içini kararttım kız sabahtan beri 😂😂😂😂
Soran+1 yılYok doğru konuşuyorsun 😊
Seni unututani hatirlayarak degerli etme. Bak isine
15 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin ama ışte gonul laf anlamiyor ki 😞
Soran+1 yılSokmuyor be kardesim gorusuyorum birisiyle yapamıyorum ki. Allah razi olsun sagolasin
Soran+1 yılCok doğru evet allah razi olsun 🙏
+1 yılOnun. Sefa surdugu dunyada sen nıye cefa cekıyon tahtan mı eksık😉😉😉
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki o niye sefa sürüyor vicdani sizlamiyor
- +1 yıl
Karakter meselesı senı unutanı unut kı kıymetlı olasın ya da ıloslı boyutunuz neydı
Soran+1 yıl4yıl ciddiydik
- +1 yıl
Bırak salla bır fun adalet yerını bulur haklıysan cınsellım yasadın mı yasadıysan o da etkendır
Soran+1 yılHakliyim. evet. insallah
+1 yılOlmaz başka birini bul erkekler böledir ama o dediğin sana sıkıntısı yoksa o şerefsize senin yeni birini sevmen az gelir senin yerinde olsam neler yapardım ***
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni ortada bıraktı. Unutamiyorum o yuzden vicdani nasil sizlamiyor
- +1 yıl
Erkektir serttir odundur odun olmayan sakinleride vardır bulursun takıl internetten bulma hepsi birer 0₹₹0$pU evladlarıda var cinsel manyaklar git tanış sohbet et erkek boldur. Ama adam olan az
Soran+1 yılYok artik kimseyi istemiyorum. Insallah pişman olur teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbide soyle dusun boylesi belki. senin icin daha hayirlidir evlensen belki daha kotu olurdu.
124 Yorumla
Soran+1 yılHamdolsun rabbime haklisin ama pisman olmasını gormek istiyorum mutlu olamasin benim icim yanıyor 😔
Cevap sahibi+1 yılbak benim basimdanda gecti oyle bir olay onceleri senin gibi dusunuyodun pisman olsun kotu durama dussun bende izliyeyim diye. dualarimda bu yondeydi sonra aklim basima geldi. baskalarinin basina gelen musubete sevinmek o musubetin senin basinada gelecegini ogrendim sonra tovbe edip allahindan bulsun dedim
Soran+1 yıl😔ama benim gelecegimi mahvetti
Cevap sahibi+1 yılmahvetti derken bekaretini mi verdin yoksa
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılbir cahillik yapmissin artik yapcak bisey yok. bu herseyin sonu degil hayatta illaki bazi sikintilari olacak onlarada katlanacaksin belki imtihanin bu senin sabrini tavrini Mevla'm imtihan edicek
Soran+1 yılAyrilmayiz asla dedi bende benim olsun istedim kaderi degistirmeye calistim ve en buyuk yanlisi burada yaptim simdide cezasini agir bir sekilde cekiyorum ama tek ben çekiyorum o ne zaman vicdan azabi cekecek
Cevap sahibi+1 yılartik onu bosver o kitabi sonsuza kadar kapatmalisin. onun ne cekecegini bilemeyiz onu ancak Allah bilir. tovbe edip kendini toparlamalisin artik
Soran+1 yılTovbe ettim cokdan bunu kendisinede belirttim ben ona inandim tertemizim. ki ben. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılyaşin daha genc galiba Mevla'm karsina daha ne iyi insanlar cikarir
Soran+1 yıl23. Allah razi olsun kardesim cumlemizin insallah guzel insanlar cikar karsimiza
Cevap sahibi+1 yılamin cumlemizden razi olsun insallah. icini bosaltmak anlatmak istersen anlatabilirsin ikimizde gizliyiz zaten :) cunku icine atarsan hasya eder seni cevrenede anlatamassin cunki
Soran+1 yılZaten şizofren olmama 5 kaldi😄
Cevap sahibi+1 yılanlat icindeki sikintilari o zaman icin acilir yoksa sıkıldikca sıkılır bunalırsin
Soran+1 yılAnlattim benim sıkıntım bu ama tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılben tesekkur ederim birlikteliginizde resmiyet varmiydi aileler falan biliyormuydu
Soran+1 yılBiliyordu da annem. istemedi simdiye nisanlanmistik 😞
Cevap sahibi+1 yıltabi ozaman kanin kayniyodu aileni dinlemedin degil mi (yanlis anlama yargilamak icin soylemiyorum)
Soran+1 yılEvet anneme karsi geldim o zaman onun icin evi bile terkederdim. Ama simdi ne kadat hakliymis annem
Cevap sahibi+1 yılbanada olmustu boyle bisey bende ailemi dinlememistim. o zaman gormuyordu zaten gozlerim bisey deseler o yapmaz diyodum. ask gozu kor ediyo bunu aci bir tecrube etmis oldum :(
Soran+1 yıl😔uf hayırlısı hepimiz icin
Cevap sahibi+1 yılamin insallah mubarek cuma gecesi Mevla'm hayirlisiyla gonlumuze gore versin inssllah
Soran+1 yılAmin 🙏🙏🙏🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılamin ecmain :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar yapı itibariyle çok hassas ve duygusal takmaya deymez dicem ama faydası olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ama cidden deymez ne kadın için ne erkek için
Soran+1 yılHaklisin evet
- +1 yıl
yaşın küçük sanırım kimlerle tanışırsın arkadaş olursun danışmak istersen dertleşmek istersen dinlerim her zaman olurmu
Soran+1 yıl23yasindayim ama daha başkasını sevmemem 😏 tesekkur ederim allah razi olsun
- +1 yıl
sevmen için demiyorum sıkıntını atman dertleşmek istersen diye
+1 yılZamnla geri dönmk isteyecek ama sn unutmuş olcan sorularımda senn konun var tam oku
15 Yorumla
Soran+1 yılInsallah dedigin gibi olur
- +1 yıl
Psikologum öyle olcak
Soran+1 yılHerseyi Rabbim bilir ama
- +1 yıl
Evet ama tahmnlrmz var
Soran+1 yılSagolasin
1 hafta sonra birşeyin kalmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılKoca 4 sene ama. bide balık burcuyum ben benim depresyon agir geciyo
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yılSagolasin 😞
+1 yılzannetmiyom farkına varsaydı dönerdi size
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanla anlar belki
- +1 yıl
zannet beb
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim neden üzülmüyor sen üzülüyorsunki?
15 Yorumla
Soran+1 yılAynisini mi yaptin ki
Cevap sahibi+1 yılHayır aldatmadım hiçbişey yoktu telefonumun şarjı bitti buda başkası var sandı delirdi. Bana birdaha yazma deyip engel attı 4 yıllık bir ilişkiydi bu kız deli gibi aşıktı 1 aydır ne aradı ne sordu bir baktım mutlu pozlar fotolar atmış mutlu demekki. olan bana oldu
Soran+1 yıl😔üzüldüm ama belki sogudu da yapti seninle benim ayni durum degil ki. Belkide yapi meselesi
Cevap sahibi+1 yılDemek istedigim degmez üzülmeye
Soran+1 yılSagolasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz buna s... ken yaranir felsefesi diyoruz
122 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben hayatimda tek bir kisiyi sevdim o da bu. Hersey uckur değil
Cevap sahibi+1 yılUckurluk sende iste. bu sozu o anlama getiren sensin. bu felseme illa onla alakali degil :D yani sen hep uzmustur hep kirmistir gene ayni felsefeye denk geliyo knk. haa senin duruma gelincede buyuk bir kezbanlik yapiyosun. herif mutlu mesut. tamam beddua et dur insalh tutar amin, ama ben onu cok ozledm kalbim sizliyo, kaburgam agriyo. elim titriyo nedir ya
Soran+1 yılKalbim kaburgam agriyor demedim ben canim yaniyor icim acıyor dedim onun mutlu oldugunuda bilmiyorum bir yazidan ibaret
Cevap sahibi+1 yılTamam kaburgayi falan ben kattim zaten. uzun lafin kisasi uzulme knk. degmiyor cunku
Soran+1 yılDegmiyorda pismanlik gormek istiyorum 😞 tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılYooo. niye pisman olsn. adamin sevgilisi var ve terketmis snei
Soran+1 yılBeni başkası için terketmedi ayrilinca buldu ayrilma sebebimiz ottan bokdan degildi mantikliydi benim mutlulugum icin gitti belkide sevgili degiller ya da bilerek yazdirdi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen baskasi icin gitti dem3dim zaten. ya kardes bak seviyodu sevmiyodu vs demeye gerek yok. seven insan gitmez mucadele eder nokta.
Soran+1 yılSagl
Cevap sahibi+1 yıl:) dertlesek be
Soran+1 yılOlur sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılNekadr surdu , cokmu uzgunsn
Soran+1 yıl4senelik iliskiydi tabiki uzgunum 😞
Cevap sahibi+1 yılOvv. benimde 2 yil once 3 senelik iliskim bitmisti. terkedildim. sonra noldu 4 5 ay gecti baskasiyla ciktim tabi o hala aklimdaydi 1 yilda unuttm onu , sonra ciktigim kisiye cok baglandim cok sevdim 2 ay oncede o terketti :)
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl:D gulersin oyle iste. senden beter olanlar var. simdi o begenmedim simgesini begendim yaparmisn lutfen :D
Cevap sahibi+1 yılMadamsin biliyomusn
Soran+1 yılNeee
Cevap sahibi+1 yılmesaj dan konusalim?
Soran+1 yılProfilin gizli
Cevap sahibi+1 yılAciyorum
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Hayırdır bekaretini mi teslim ettin
00 Yorumlaİnanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılVerirken düşünecektin!
01 Yorumla
Soran+1 yılVermek vermemel. mesele değil bazi seylerin derdini benim cekiyor olmam vicdan azabi cekmemesi
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam